Master i Cyber ​​Security

Allmänt

2 tillgängliga platser

Programbeskrivning

Master i Cyber ​​Security - Studieform

2 års deltid Masterprogram i Amsterdam / Leiden (Nederländerna). Du kan välja att ta Master i Cyber ​​Security genom e-learning, i en fysisk klassrumsmiljö (endast 1 kväll per vecka!) Eller en kombination av båda.

Fristående program: Certifikat i Cyber ​​Security - Hot Detection (del av Master i Cyber ​​Security)

Cyber ​​Security-experter är i hög efterfrågan

Cyber ​​Security threats respekterar inte gränserna. Med den dramatiska ökningen av global cyberbrottslighet,

Cyber ​​Security har blivit en av de snabbast växande IT-disciplinerna i världen idag. Ingen organisation vill bli offer för cyberbrottslighet. Fallout kan ta år att fixa och i vissa fall kan det vara svårt att helt återhämta sig alls. Den växande oro bland beslutsfattare vid större organisationer kring cyberbrottslighet ökar därför efterfrågan på Cyber ​​Security-experter över hela världen. (ISC) 2, som är en säkerhetscertifiering och branschorgan, avslöjade att 2020 kommer att bli brist på 1,5 miljoner Cyber ​​Security-experter. Var snabb och få din globala mastergrad i Cyber ​​Security nu!

Kandidatgraden i Cyber ​​Security är en av de mest aktuella kandidatkvalifikationerna i världen

I samarbete med ett enastående amerikanskt universitet erbjuder vi nu ett specialiseringsprogram för Cyber ​​Security på masternivå. Olika ledande Cyber ​​Security-experter från hela världen kommer att lära dig. På 2 år (en kväll per vecka och / eller genom e-learning), kommer du att tjäna en masterexamen i global Cyber ​​Security!

Global Cyber ​​Security-erkännande med magisterexamen i Cyber ​​Security!

Master i Cyber ​​Security kommer att förbereda dig för att ta upp utmanande och givande karriärpositioner i olika högkvalitativa branscher inom den privata och offentliga sektorn. Du kan ta ansvar som innefattar administration, drift och skydd av kritiska datorsystem, informationssystem, nätverk, infrastrukturer och kommunikationsnät.

För den här mästaren söker vi efter höga potentialer med en global tankegång. Deltagarna arbetar som chefer, konsulter eller forskare för organisationer som specialiserar sig på Cyber ​​Security eller som starkt litar på IT-säkerhet. Redan erbjuds på ett antal campus i USA, erbjuder vi nu dig den första Master i Cyber ​​Security i Europa, i Amsterdam / Leiden (Nederländerna). Universitetet är ett av världens mest mångsidiga och globala universitet. Som student har du möjlighet att studera i Europa samtidigt som du får en ackrediterad amerikansk magisterexamen. Hittills är den enda möjligheten att fysiskt studera denna mästare i Amsterdam / Leiden.

Varför studera för en Master i Cyber ​​Security med oss?

Vi erbjuder den internationella Master of Cyber ​​Security i samarbete med det enda amerikanska universitetet som är ackrediterat i Nederländerna. På campus i detta universitet i Leiden finns ett flertal studenter från över 50 länder över hela världen. Du kommer att vara ansluten till ett nätverk av mer än 170 000 alumner över hela världen. Siffror för denna mästare är:

 • Master i Cyber ​​Security består av 13 kurser, som sträcker sig över två månader. Du kan ta en kurs i taget som passar dig personligen.
 • Varje kurs består av 8-9 klasser och kan tas fysiskt i klassrumsunderlag eller genom e-learning.
 • Alla klasser är planerade på kvällen från 6 PM till 10 PM och vanligtvis bara en gång i veckan, så att du enkelt kan kombinera den här Master med ditt jobb.
 • Du får missa 2 kvällskurser per kurs. Skulle du sakna en klass kan du komma in via den online inlärningsmiljön.
 • Den genomsnittliga klassstorleken är endast 12 med högst 15 studenter.
 • Du kan välja att boka och betala för varje kurs separat (endast € 2 400) istället för att betala för hela mastern på en gång.
 • Du kan ta bort en term vid behov utan några (finansiella) påföljder.
 • Det finns 5 startdatum per år, i januari, mars, maj, augusti och oktober.
 • Eftersom tidsplanen överensstämmer över alla internationella campus kan du när som helst studera på andra ställen utomlands.
 • En personlig akademisk rådgivare, som ger dig all den hjälp du behöver och som verkligen bryr sig om din framgång, hjälper dig.
 • Denna Master erbjuder ett globalt perspektiv på Cyber ​​Security från ett globalt universitet.
 • Du kommer att tjäna den officiella American MS (Master i Cyber ​​Security) grad, motsvarande den välkända europeiska MSc-graden.

Master i Cyber ​​Security - Undervisningsspråk

Undervisningsspråk för Master i Cyber ​​Security-programmet är engelska.

Master i Cyber ​​Security - Förkunskapskrav

Mästaren i Cyber ​​Security syftar till yrkesverksamma med en relevant kandidatexamen eller magisterexamen inom IT, affärsverksamhet eller internationella relationer, tillräcklig kunskaper i engelska och flera års yrkeserfarenhet, som vill bredda eller fördjupa sin kunskap om cyber Säkerhet. Du måste ta ett engelska färdighetsprov vid början av mästaren för att kunna fortsätta.

Master i Cyber ​​Security - Kursbelastning

Master i Cyber ​​Security-programmet består av 6 kärnkurser, 2 capstone kurser och 5 valfria kurser som behandlar grundläggande, avancerade och specialiserade säkerhetsaspekter. Dessa inkluderar betoning på olika typer av hotupplösning och problemlösningsåtgärder. En kurs ger dig 3 kredit timmar och består av 8 - 9 kvällskurser som sträcker sig över 2 månader. Du måste ha totalt 39 kredit timmar för att lyckas genomföra detta examenprogram. Per kurs måste du ta hänsyn till 8-12 studie timmar per vecka, exklusive klassrummet eller online-sessionerna.

Certifikat i Cyber ​​Security - Hot Detection - Del av Master i Cyber ​​Security

Hotdetektion fokuserar på de kunskaper och verktyg som behövs för att möta den ökande efterfrågan på företags- och regeringsorganisationer för att förbättra säkerheten för deras cyberinnehåll. De fyra kurser i detta certifikat, som sträcker sig över två månader, ger en förståelse för grunden för nuvarande hot mot cybersäkerhet, fraser och terminologi som används inom sektorn, liksom de olika roller, ansvarsområden och verktyg som är relaterade till upptäckt av cyberhot .

Certifikatet i Cyber ​​Security - Hot Detection består av följande 4 kurser och erbjuds både online och i en fysisk klassrumsmiljö:

 • Kurs 1 - Introduktion till Cyber ​​Security
 • Kurs 2 - Cyber ​​Security Law and Policy
 • Kurs 3 - Cyber ​​Security Infrastructures
 • Kurs 4 - Detektering av cybersäkerhet

Startdatum (er)

Du kan anmäla dig till denna mästare varannan månad. Du bör dock alltid börja med kärnkursen "Introduktion till Cyber ​​Security". Därefter kan du ta kurserna i den ordning du önskar, i samförstånd med din akademiska rådgivare.

Du kan anmäla dig till hela Master i Cyber ​​Security samtidigt. Du kan också välja att anmäla dig till det fristående certifikatet i Cyber ​​Security - Threat Detection eller välj bara en eller flera kurser från hela Master. Kärnkursen Introduktion till Cyber ​​Security startar den:

 • 20 mars 2018 (e-learning)
 • 20 augusti 2018 (klassrum)
Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

IMF Academy is part of International Management Forum (IMF), an independent publisher and training organisation focusing on business information for higher-educated managers and decision makers in lar ... Läs mer

IMF Academy is part of International Management Forum (IMF), an independent publisher and training organisation focusing on business information for higher-educated managers and decision makers in large and middle-sized organisations. Läs mindre
Eindhoven , amsterdam , Leiden , Utrecht , bryssel + 4 Mer Mindre