Master i Digital Business

Allmänt

Programbeskrivning

Vem är det för:

Till alla yrkesverksamma som måste driva företag, oavsett om de är egna eller för någon annans konto, digitala eller som kommer att förvandla deras till digitala.
pixel

Spain BS Master en Digital BusinessMaster in Digital Business gör det möjligt för dig att vara lärare i alla discipliner av nya affärer, tekniska och juridiska grunder som tillämpas på Internet, produkter, digitala konsumenter och elektronisk handel, marknadsföring i alla dess aspekter (digital, mobil, sociala nätverk, lojalitet av kunder), online innehållshantering, webbanalys, reklam, färdigheter

I Spain Business School vi experter på utbildning av nuvarande och framtida digitala ledare.

mål:

  • Känner, förstår och tillämpar de grundläggande grunderna för alla företag, men från visionen om den nya marknaden: digital.
  • Förvärva grundläggande kunskaper om försäljning, marknadsföring, ekonomi och personalresurser, men behärska de nya teknikerna: Digital marknadsföring, sociala nätverk, elektronisk handel, Management Skills 2.0 och Web Analytics.
  • Vet hur man mäter och uppnår resultat på de åtgärder som genomförs.
  • Bli en expert på att uppnå bästa avkastning.
  • Har möjlighet att bygga ditt eget projekt och få finansiering för det
  • Dessutom finns det en rad globala mål för alla program som består av att: effektivt hantera arbetsgrupper, lära sig strategiska beslut, utveckla en global och integrerande vision, mastera förändringshantering och fånga ledarskap.

agenda:

Modul 1: Grundläggande

Modul 2: Digital start

Modul 3: Digital drift

Modul 4: Strategi och digitalt innehåll

Modul 5: Metrics and monitoring

Modul 6: Ledarskap och ledning

SLUT PÅ MESTERS ARBETE. Du kommer att arbeta som ett team, vilket ger dig ett aktivt och praktisk nätverk för dina framtida upplevelser. Alltid åtföljd av din expert, din projektledare och studierektor.

Ytterligare information:

De studenter som vill göra det har möjlighet att göra praktikplatser i huvudbolagen.

Denna utbildning kan finansieras av Tripartite Foundation

Studenternas åsikter:

Juan José Polo (2014)

”Entreprenörskap och digital marknadsföring är två discipliner där jag skulle vilja bli expert. För att främja detta mål behövde jag utvidga och förstärka vad jag lärde mig under min tidigare yrkes- och utbildningserfarenhet och fördjupa mig helt i ett 100% forskarutbildning med fokus på företagens digitala verklighet. I detta avseende har det varit en framgång att ha deltagit i Master of Digital Business of Spain Business School . Lärarteamet består av proffs med stor erfarenhet av den digitala världen, ämnena tar en detaljerad rundtur i de områden som utgör varje online-verksamhet och har dessutom ämnen som hjälper dig att genomföra din utbildning, skaffa kunskap i frågor som t.ex. strategi, ledarskap eller effektiv projektledning. Men framför allt vill jag lyfta fram den mänskliga faktorn hos de ansvariga för befälhavaren. En närliggande skola, uppmärksam på sina studenter och erbjuder bästa möjliga kvalitet under tiden vi delar utbildningsupplevelsen. Vi har levt väldigt bra ögonblick i ansikte-till-ansikte materialklassen. Bland de bästa, utan tvekan, har också fått nya vänner och professionella kontakter mellan partnerna. Slutligen skulle jag vilja lyfta fram online-plattformen. Genom det kontaktar vi lärarna, vi får tillgång till det didaktiska innehållet som distribueras i moduler och vi diskuterar med klasskamraterna i diskussionsforum. Det är ett deltagande medium som ger mervärde och gör masterstudierna enkla. ”

Álvaro Carmona (2014)

• Vad är kursens bästa? Mycket intressanta ansikte-till-ansikte klasser, med föredrag av mycket produktiva yrkesverksamma Effektiv spårning Bra drift av plattformen. Brett utbud av ämnen och innehåll, verkligen mycket komplett. Generellt sett är bra lärare involverade i deras undervisningsarbete

• Vad är kursens värsta? Vissa lärare är sent i korrigeringar.

• Skulle du rekommendera det? Jag har redan gjort det. Jag har berättat för vänner och kollegor

Alfonso Zurera (2014)

• Vad är kursens bästa? Jag är väldigt nöjd med Master in Digital Business och är glad över att vara en del av den första kampanjen, både för det goda (vi kommer att bli den första utbildade i detta ämne) och för det dåliga (några fel som har lösts genom hela på kursen, och jag är glad att jag deltog i dess förbättring).

• Vad är kursens värsta? Bara en punkt som för plattformen: att eleverna individuellt kunde göra temat för färgerna för sessionerna, att kunna markera med rött de som vi avslutar och undvika att behöva titta om vi har slutfört det eller inte.

• Skulle du rekommendera det? Till alla som frågar mig. Jag informerar dem om befälhavaren och berättar var de kan hitta information. Jag är en bra ambassadör för SBS och särskilt för "Digital Business" -mästaren.

Álvaro López Izquierdo (2015)

• Vad är kursens bästa? Möjligheten att göra magisterexamen online är mycket positiv för de av oss som arbetar, dessutom finns det tid att arbeta med frågorna och övningarna är mycket lämpliga och praktiska.

• Vad är kursens värsta? Jag väntar på att bli klar.

• Skulle du rekommendera det? Ja, utan tvekan, för närvarande är kursen mycket färdig, det finns fantastiska yrkesverksamma inom sektorn och många koncept lärs.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Spain Business School es una nueva escuela de negocios de carácter privado, independiente y plural con una función social muy importante. Podríamos indicar se nos encontramos ante una de las pocas esc ... Läs mer

Spain Business School es una nueva escuela de negocios de carácter privado, independiente y plural con una función social muy importante. Podríamos indicar se nos encontramos ante una de las pocas escuelas de negocios sociales si no la única. Está formada por profesionales con amplia experiencia en docencia y que desean compartir sus conocimientos aportando valor a la sociedad. Deseamos dar servicio y formación a personas con talento, sin importar edad, raza ni requisitos. Läs mindre
madrid , Spain Online + 1 Mer Mindre