Master i Food & Beverage and Event Management
EUHT Sant Pol School of Hospitality and Culinary Management, Barcelona
Nyckelinformation
Campus läge
Barcelona, Spanien
språk
Engelsk, Spanska
Studieformat
Blandad, Distansutbildning, På Campus
Varaktighet
8 - 14 månader
Takt
Heltid
Studieavgifter
EUR 19 360 / per year
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Begär info
Introduktion
Antagningar
Läroplan
Studie Plan
Vår magisterexamen i Hospitality Management omfattar 60 högskolepoäng (European Credit Transfer System).
- Mat& Dryck Kostnadskontroll Hantering
- &Livsmedelsdryck Processhantering
- Evenemangsplanering och hantering
- &Livsmedelsdryck Försäljningshantering
- &Livsmedelsdryck Strategisk ledning
- Slutprojekt: Mat& Dryck eller Restaurang Affärsplan
- Praktik: Bransch Praktik