Master i Human Resource Management - Executive

Allmänt

2 tillgängliga platser
Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Executive Master in Human Resource Management vid Rome Business School är det perfekta valet för dem som vill utmärka sig som personalchefer i den globala och digitala eran. Utmärkt utbildning, nätverk och karriärtjänster gör det möjligt för deltagarna att ta ett språng i sin professionella och kulturella tillväxt. Med en didaktisk strategi inriktad på kunskap använder Mästaren fallstudier och ett mycket tillämpligt snitt, för att ge avancerad personalhanteringskompetens som direkt kan användas i arbetsvärlden. Dessutom är kursen utformad för att utveckla tvärgående ledaregenskaper, så att deltagarna kan förbättra sina personliga färdigheter inom kommunikation, kritisk analys och strategisk vision. Allt detta, med särskild uppmärksamhet på frågorna om organisatoriskt beteende och digital hantering av mänskliga resurser.

127250_pexels-photo-70292.jpegTim Gouw / Pexels

Varför välja oss

 • Internationell bootcamp i Barcelona, ​​New York eller Rom

Letar du efter en internationell upplevelse för att få ett helt nytt och praktiskt perspektiv på affärsvärlden? Rome Business School erbjuder dig chansen att göra just det: förfina dina färdigheter och berika din kunskap om entreprenörskap, innovation och andra viktiga ämnen i förvaltningsvärlden genom att delta i våra internationella program i Rom, Barcelona och New York , där du också kan utöka ditt professionella nätverk. Bootcamps har en extra kostnad.

 • Soft Skills utvecklingsprogram

Grunden för en solid och framgångsrik karriär är utan tvekan Mjuka färdigheter, färdigheter som hittar praktiskt bruk och framgång i alla arbetsmiljöer och affärsområden. Rome Business School kan underlätta din tillväxt i karriärvägen tack vare vårt Soft Skills-program, som gör att du kan skaffa dig kompetens och fördjupa sätten att utveckla dessa personliga färdigheter och underlätta din personliga och professionella tillväxt.

 • Nätverk och partners

Rome Business School har etablerat solida partnerskap med flera världsberömda ledande företag, såsom Enel, Fendi, Bulgari, Eataly, IBM Italien, Land Rover och många andra. För att säkerställa att våra studenter kan bygga ett solidt professionellt nätverk, organiserar vi ständigt möten, besök, evenemang och lektioner för gäster med representanter för elitföretags ekosystem, uppmuntrar samspel mellan ledande proffs och studenter och underlättar processen av lärande.

 • Karriärtjänster

Vårt kvalificerade och professionella team om karriärtjänster erbjuder våra studenter en personlig karriärväg, speciellt utformad för att utforma deras professionella profil för att träna konkurrenskraftiga siffror på arbetsmarknaden. Workshops fokuserade på de hetaste ämnena i jobbsökande och karriärnätverk, individuella rådgivningsmöten, vårt exklusiva evenemang " Rome Business School Talent Focus" och andra fördelar finns tillgängliga för att säkerställa bästa start eller ett bra boost av din karriär!

struktur

Exekutivformeln för Master in Human Resource Management i Rome Business School är strukturerad för att ge studenterna en 360-graders förberedelse på mänskliga resurser och på grundläggande aspekter av områden relaterade till den, inledningsvis med fokus på en allmän översikt över ledningsverkligheten på bredspektrum för att sedan analysera alla ämnen och specifika aspekter av sektorn. Ytterligare analys kommer att ägnas åt analys och utforskning av trender och bästa praxis inom områdena innovation och ledarskap och hur de kan tillämpas effektivt.

 • 6 månaders undervisning
 • 6 månader tillägnad Capstone-projektet
 • 1 vecka tillägnad Bootcamp i Barcelona eller Rom
 • Soft Skills-program
 • Seminarier och evenemang

Läge för närvaro - lördag, från 10:00 till 17:00.

fördelar

 • Internationell studietur: Bootcamp i Barcelona eller New York
 • Program för mjuk kompetens
 • Forskningsmetoder för affärsverkstad
 • Stöd för boende med dedikerade leverantörer
 • Internationellt ID-kort för studenter - ISIC
 • Karriärtjänster

innehåll

 • Ledaregenskaper

Den första delen av Master in Human Resource Management vid Rome Business School erbjuder dig en fullständig förberedelse för HR-sektorn och en översikt över de avgörande aspekterna av andra relaterade områden, vilket initialt ger en översikt över den bredare förvaltningsvärlden.

 • Specialistfärdigheter

Den analyserar alla ämnen och specifika aspekter av strategi, utveckling och personalhantering.

 • Innovativt och hållbart ledarskap

Upptäck bästa praxis inom innovation och ledarskap och hur de kan tillämpas effektivt på HR-ledning.

 • Capstone-projekt: HR-plan

Ett gruppprojekt som syftar till att utveckla en plan för mänskliga resurser som utformats för att lösa ett problem med ett befintligt eller fiktivt företag. Alla team styrs av den inledande fasen av projektet.

professorer

Kurserna i Master in Human Resource Management Executive i Rome Business School undervisas av internationellt utvalda professorer, högt utvalda och kommer från ett flertal operativa och professionella sammanhang, från ledarskap till HR-utveckling, till innovation tillämpad på detta affärsområde; utbildningsmetoden är praktikorienterad för att överföra färdigheter som verkligen är användbara för studentens professionella utveckling.

Karriärtjänster

Med vår hjälp kan du skapa din karriärstrategi genom en resa med självreflektion, utforskning och resultat. Detta program är utformat för att hjälpa dig hitta praktikplatser eller positioner i linje med dina ambitioner och förväntningar. I synnerhet erbjuder skolan följande tjänster till registrerade elever:

 • Individuellt professionellt konsultmöte
 • Den officiella Rome Business School Karriärportalen
 • Professionella workshops
 • Webinar för företagare
 • Talent Focus av Rome Business School

placering

I slutet av magistern fick 96% av studenterna en praktikplats i internationellt kända företag. Några av våra professionella partners:

127246_romebusinessschool_partners.png

Internationella bootcamps

Förfina dina entreprenörskunskaper och testa dem med den ultimata utmaningen: den exklusiva Rome Business School Bootcamps i Barcelona och New York, organiserad i samarbete med EAE Business School och med Pace University. Två fantastiska städer i spetsen för innovation och bland de mest produktiva ekosystemen. Ett avancerat program designat för att möta ansikte mot ansikte med realistiska affärsscenarier för att lösa och ge dig en praktisk inlärningsmetod och kompetensutveckling. Allt med professionellt stöd från handledare från utmärkta företag!

Antagningsprocess

Rome Business School arbetar hårt för att upprätthålla de högsta kvalitetsstandarderna i de erbjudna programmen. Det är därför som alla garanterade studenter måste genomgå och framgångsrikt klara ett urvalsförfarande strukturerat enligt följande för att garantera kandidaternas lämplighet.

127243_admission_romebusinessschool.png

Antagningsprocessen har som syfte att verifiera kandidatens lämplighet att delta i Mästaren. Kandidatens akademiska historia, tidigare erfarenhet av ämnen som behandlas i masterprogrammet och personlig motivation kommer att utvärderas. När den har skickats kommer ansökan att utvärderas av Rome Business School akademiska kommitté. För att garantera kandidatens lämplighet är det viktigt att denna överlämnar all nödvändig dokumentation.

Stipendier och betalning

Baserat på deras personliga profil, erfarenhet och beprövade motivation kommer kandidaten att kunna få ett stipendium med delvis täckning (upp till 25%) av deltagaravgiften. Behörigheten för stipendier kommer att bedömas av den akademiska kommittén i Rome Business School under granskningen av ansökan.

Betalningen av deltagaravgiften på 6 800 euro kan göras på följande sätt:

 • i dell
 • Unik lösning (det här alternativet garanterar 10% rabatt på det totala beloppet)

Välj din framtid nu!

Om du letar efter avancerad utbildning av hög kvalitet, möjligheter till kompetensutveckling, nya sätt att utöka ditt professionella nätverk och komma i kontakt med elitproffs har vi exakt Mästaren för dig. Från och med nu beror det allt på dig! Din beslutsamhet och din vilja att lära sig och experimentera med nya tankesätt är allt du behöver för att få ut det mesta av en av våra mästare och börja gå vägen till framgång i din karriär.

Senast uppdaterad Aug 2020

Om skolan

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries w ... Läs mer

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries worldwide. Läs mindre
rom , Italien online + 1 Mer Mindre