Master i Management and International Business

Allmänt

Programbeskrivning

men, employees, suit

Entré tentor

  • Ekonomisk teori
  • Främmande språk (engelska, kinesiska, tyska, franska, spanska)

antagning

Detta är listan över dokument du ska skicka in för att tillämpa:

  • Fylls i ansökningsformuläret (i .pdf) med ett färgfoto (storlek: 3 x 4 cm) bifogat.
  • Kopior av utbildningsbevis åtföljda av ett akademiskt utskrift med en lista över kurser och betyg (poäng) som erhållits. Om utlänningen som ansöker om anmälan till program som erbjuds av högskolor inte har ett utbildningsbevis som bevisar utbildning och / eller utbildning på grund av specifikationer för undervisningsprocessen, bör utlänningen lämna in ett dokument som innehåller information om resultaten av de senaste godkända testerna utfärdade av en utbildningsanläggning där personen utbildades på ursprungslandets territorium.
  • En kopia av ett medicinskt intyg (formulär 086u) utfärdat av en myndighet som verkar i ursprungslandet som bevisar att det inte finns några motindikationer för utbildning på Rysslands territorium.
  • En kopia av ett HIV / AIDS-certifikat utfärdat av en myndighet som verkar i ursprungslandet.
  • Kopior av passsidorna som kommer att visas för gränstjänstemän när de kommer in i Rysslands territorium. Passens utgångsdatum bör inte vara senare än 18 månader från dagen för utfärdandet av studentvisum. Informationen som behövs för att utfärda en inbjudan ska vara lättläst.
Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

The Federal State-Funded Educational Institution of Higher Education "Financial University under the Government of the Russian Federation" is one of the oldest Russian higher education institutions wh ... Läs mer

The Federal State-Funded Educational Institution of Higher Education "Financial University under the Government of the Russian Federation" is one of the oldest Russian higher education institutions where financial experts, financial law experts, economists, IT experts, mathematicians, sociologists, and political scientists are trained. Läs mindre