Master I Supply Chain Management (TriContinent)

Kühne Logistics University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Master I Supply Chain Management (TriContinent)

Kühne Logistics University

Denna unika mästare i Global Supply Chain Management gradprogrammet närmar sig supply chain management från ett integrerat perspektiv som inkluderar ekonomi, verksamhet, logistik, riskhantering, ledarskap och IT. Detta verkligt globala program sker på tre kontinenter. Studenterna kommer att tillbringa första terminen i Hamburg (Tyskland), andra terminen i Shanghai (Kina) och den tredje terminen i Knoxville (Tennessee, USA). Slutsemestern är avsedd för praktik och magisteruppsats.


Tri-Continent Master of Science i Global Supply Chain Management är ett smart karriärflytt - här är varför:/>


Lägg till "global" till "supply chain management."/>

När vi säger "global supply chain management" menar vi det! Detta examen ger dig en unik chans att uppleva supply chain management från perspektivet av världens tre största ekonomier. Det kommer att fördjupa dig i världen av internationella affärspraxis och du kommer att diskutera effekterna av globala ekonomiska trender med lokala chefer och akademiska experter.


Ta ditt karriärnät till nästa nivå./>

Under hela programmet kommer studenter från alla tre partneruniversiteterna att vara i en integrerad klass. Detta sätter dig i ett nätverk som spänner över världen och leverantörskedjan som kommer att bränna din framtida karriär. Och de tvärkulturella ledningsförmågor du utvecklar för att hantera människor från hela världen gör dig till en sann global medborgare.


Lär dig från det bästa att bli bäst./>

De tre partneruniversiteterna har alla en internationell studentkår, enastående fakultet, en intim läromiljö och omfattande företagsbanden. De tillhör de ledande akademiska institutionerna för logistik och supply chain management i sina respektive regioner. Att lära av det bästa kommer att ge dig en konkurrensfördel på arbetsmarknaden och fördjupa din karriär.


TriContinent MSc i Global Supply Chain Management är ett samarbetsprogram från Kühne Logistics University , University of Tennessee och Tongji University./>


Deltagande universitet/>


Var och en av de tre universiteten som deltar i TriContinent MSc har en särskild styrka inom supply chain management, och var och en får toppbetyg för sitt ämne i sin egen nationella undersökning. Beläget i norra Europas ledande logistikmetropol är KLU det enda logistikuniversitetet i världen. Magisterprogrammet vid University of Tennessee (UTK) anses vara ett av dagens mest omfattande och moderna utbudskedja program på global nivå. Tongji University School of Economics and Management var en av de första institutionerna i Kina som erbjuder majors och specialiseringar inom supply chain management./>


Förkunskapskrav/>

  • Kandidatexamen eller motsvarande från ett erkänt universitet eller högskola *
  • TOEFL, IELTS eller CAE / CPE för att visa engelska färdigheter. TOEFL, IELTS eller motsvarande examensbevis får inte vara äldre än 2 år vid inlämning av ansökan. Vid inresa, observera att du behöver en officiell poängrapport (kopia) för inskrivningen. KLU namnge KLU när du registrerar ett test, om möjligt (TOEFL institutionskod är 7373).

* Högskoleexamen ska innehålla minst 180 högskolepoäng. Vi behöver en examen i näringsliv eller ekonomi men kommer att överväga andra områden som industriell teknik, företagsinformatik och matematik om din kandidatexamen innehåller ett tillräckligt antal kurser (minst fyra) i företagsekonomi eller ekonomi.

Har du inte ditt examensbevis ännu? Ge bara ett transkript av poster och du kan senast lägga in din examensbevis.

Vänligen kolla https: //www.the- KLU .org / gradsprogram / välj-ditt-program / master-in-supply-chain-management-tricontinent / för detaljer om upptagsprocessen eller skicka ett mail för att studera @ - KLU .org.

Vi rekommenderar starkt att sökande från länder utanför EU gäller senast den 31 mars, eftersom viseringsprocessen tar upp till två månader.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad March 10, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 1, 2018
Duration
Varaktighet
2 år
Heltid
Price
Pris
7,475 EUR
Information
Deadline
Juni 30, 2018
Recommended application deadline, non-EU applicants: March 31, 2018
Locations
Tyskland - Hamburg, Hamburg
Startdatum: Sept. 1, 2018
Sista anmälningsdag Juni 30, 2018
Recommended application deadline, non-EU applicants: March 31, 2018
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 1, 2018
Tyskland - Hamburg, Hamburg
Sista anmälningsdag Juni 30, 2018
Recommended application deadline, non-EU applicants: March 31, 2018
Slutdatum Kontakt Skolan
Price
7 750 euro per termin
Videoklipp

Study at KLU: Tri-Continent Master Global Supply Chain Management