Master i Web Analytics och Big Data

Allmänt

Programbeskrivning

Vem är det för:

Den digitala analytiker och datavetenskapare är två av de mest efterfrågade profilerna för närvarande och under de närmaste åren. Denna mastergrad riktar sig till profiler på förvaltningsnivå, mellanledare, tekniska profiler, oberoende yrkesverksamma, företagare etc. Kort sagt, till någon professionell som vill vara ledande inom det digitala företaget.

Detta program kan läras online, halv ansikte mot ansikte eller personligt intensiv.

pixel

mål:

  • Veta, förstå och tillämpa de grundläggande grundvalarna för ett företag, men från visionen av den nya marknaden, digital.
  • Lär dig att tolka beteenden som användare har i nätverket och speciellt på vår webbplats för att anpassa dina produkter, tjänster och företag till vad användarna kräver.
  • Behöva de viktigaste verktygen som Google Analytics. Dessutom ta kontakt med verkligheten hos Big Data som redan är en ostoppbar verklighet som påverkar både företag och privatpersoner.
  • Har möjlighet att bygga ditt eget projekt och få finansiering för det.
  • Dessutom finns det en rad globala mål för alla program som består av att: effektivt hantera arbetsgrupper, lära sig strategiska beslut, utveckla en global och integrerande vision, mastera förändringshantering och fånga ledarskap.

agenda:

Modul 1: Grundläggande
Session 1: Teknisk och juridisk miljö.
Session 2: Introduktion till den analytiska.
Session 3: Mål och strategi för en webbplats.

Modul 2: Analytiker
Session 1: Google Analytics I.
Session 2: Google Analytics II.
Session 3: Adobe Analytics / Omniture.
Session 4: Comscore.
Session 5: Excel för analytiker.

Modul 3: Statistik och analysmetod
Session 1: Analytics i sociala nätverk.
Session 2: Analytics i e-handel.
Session 3: Kvalitativ analys. Session 4: Kvantitativ analys.

Modul 4: Stora data
Session 1: Stora data för miljön.
Session 2: Big Data Architecture.
Session 3: Analys av information och kunskap.
Session 4: Fundamentals R språk och SQL.
Modul 5: Digitala ledningsförmågor
Session 1: Tala offentligt.
Session 2: Emotionell intelligens.
Session 3: Kommunikation för ledning.
Session 4: Effektiva presentationer.

MASTER SLUTPROJEKT. Alltid åtföljd av din expert, av din projektledare och av chefen för studier.

Ytterligare information:

De studenter som vill göra det har möjlighet att göra praktikplatser i huvudbolagen.

Denna utbildning kan finansieras av Tripartite Foundation

Studenternas åsikter:

Francisco Oviedo

• Vad är den bästa delen av kursen? Flexibilitet av tider vid organisationen av studien, förverkligandet av praxis för att lära sig kunskapen och möjligheten att göra den förenlig med andra aktiviteter. Lärarutbildning, med stor erfarenhet, närhet och snabbhet i att lösa tvivel.

• Vad kan förbättras? Några mer klassrum / webinärer gör praktiska övningar.

• Skulle du rekommendera Master eller Expert du gör? Ja, jag rekommenderar det, för innehållet, för de professionella och flexibiliteten (vilket är mycket viktigt).

Inma Bonilla

• Vad är den bästa delen av kursen? Den professionella produktionen

• Vad kan förbättras? Kommunikationen med vissa lärare är mer smidig

• Skulle du rekommendera Master eller Expert du gör? Även om jag precis börjat, ja.

Desiree López

• Vad är den bästa delen av kursen? Innehållet i magisterexamen och uppföljningen av professorerna

• Vad kan förbättras? Skapandet av meddelanden när en partner delar något i forumet

• Skulle du rekommendera Master eller Expert du gör? Jag tycker att det är starkt rekommenderat, även om jag inte har varit länge.

David Bello

• "Jag heter David och jag skulle vilja rekommendera mästaren i Web Analytics och Big Data från Spain Business School . Magisterexamen är mycket komplett och har både specifika ämnen och oratoriska och ledarskapskurser som absolut är nödvändiga för alla professionella nuförtiden. Dessutom tycker jag verkligen om den praktiska fallmetoden eftersom det gör att du kan fördjupa kunskapen på ett dynamiskt och underhållande sätt. Men utan tvekan är den mest intressanta delen levande klasser där du kan se din lärares skärm medan han arbetar med analysverktyget, eftersom det är det bästa sättet att lära sig hur man använder den. Du kan också se det senare på virtuella campus om du har några frågor. Sist men inte minst vill jag framhäva den nära behandlingen av all skolpersonal som guidar dig genom hela inlärningsprocessen. Tänk inte på det, anmäl dig till Spain Business School ! "

Ernesto Salido Galán

"MAWBD, som kombinerar två områden med enorm professionell projicering som Web Analytics och Big Data, presenteras i ett unikt träningsutbud, vilket gör att du genom de framgångsrika träning som erhålls efter det kan lösa olika affärsintelligenslösningar till eventuell professionell utmaning som du måste möta. Av de många höjdpunkterna hos mästaren skulle jag lyfta fram sin nya karaktär med en generations akademiskt innehåll som branschens professionella, vilket ger direkt och omedelbar tillgång till ledande arbetsmiljöer, vilket balanserar både teoretisk och praktisk utbildning, alla förenade till ett eget krav av generaliserad kvalitet som ett varumärke, undervisat av skolan själv. Kvaliteten hos lärare, som är kopplad via ledande befattningar i digitala träningsmiljöer, hjälper dig att möta från den första dagen möjliga verkliga situationer inom ditt yrkesområde. "

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Spain Business School es una nueva escuela de negocios de carácter privado, independiente y plural con una función social muy importante. Podríamos indicar se nos encontramos ante una de las pocas esc ... Läs mer

Spain Business School es una nueva escuela de negocios de carácter privado, independiente y plural con una función social muy importante. Podríamos indicar se nos encontramos ante una de las pocas escuelas de negocios sociales si no la única. Está formada por profesionales con amplia experiencia en docencia y que desean compartir sus conocimientos aportando valor a la sociedad. Deseamos dar servicio y formación a personas con talento, sin importar edad, raza ni requisitos. Läs mindre
madrid , Spain Online + 1 Mer Mindre