Master i avancerad design, strategi och företagarhantering

Allmänt

Programbeskrivning

Den här magisterexamen gör det möjligt för dig att anpassa dig till nya affärs- och sociala scenarier, ge dig en bred kunskap om strategier, samt olika sätt att närma dig kreativt entreprenörskap för att realisera verkliga projekt.

DSC06503ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering","author_url":"","source":"©ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering"}" />

Grunddata

 • Examen: Master i avancerad design, strategi och företagarhantering, egen examen utfärdad av Pompeu Fabra University (UPF) och ELISAVA i samarbete med Rotterdam Business School
 • Regi: Jorge Rodríguez Nieto
 • ECTS-poäng: 60
 • Varaktighet: oktober 2020 till juli 2021; Torsdag och fredag: utvärderingar och konferenser.
 • Pris: oktober 2020: 11 000 € (+ € 450 förregistrering)
 • Språk: engelska
 • Field trip: Kostnader ingår inte
 • Behörighet och behörighet: officiell universitetsexamen eller motsvarande. Affärsidé eller avsikt att utveckla ett masterprojekt.

presentation

Kan designhantering hjälpa till att anpassa sig till ständigt föränderliga marknader? I Master i avancerad design, strategi och företagarhantering, kommer du att kunna svara på användarnas och marknadens behov?

Design uppfattas i allt högre grad som en övergripande aktivitet inom komplex förvaltning där användarnas / konsumenternas behov, marknadsdynamik och affärsstrategier finns. På samma sätt har hanteringsmetoder, även känd som designhantering, inte kunnat anpassa sig till det förändrade och dynamiska flödet av dagens marknader och affärsspirer.

Behovet av att planera och skapa nya mönster kräver brytning med styva strukturer och antagande av mer organiska metoder, anpassningsbara till en tid av ständig förändring och till nya samhällen och tillväxtmarknader. Denna nya planering bör fokusera på strategi och entreprenörskap med nya förutfattade idéer som projektutvecklingsmodeller för kreativa och affärsmän och som en modell för mer kreativa företag.

Detta program är baserat på en praktisk inlärningsmetodik och arbetar med verkliga affärsprojekt som deltagarna kommer att utveckla under den första månaden. Deltagarna kan ta med sina egna affärsprojekt eller utveckla ett samarbete med sina klasskamrater. Målet är att genomföra magisterexamen med ett projekt som är klart för investering.

Master in Advanced Design, Strategy and Entrepreneurship Management (MaDE) har en okonventionell struktur som erbjuder både flexibilitet och stöd för företagarens nuvarande behov. Fyra moduler äger rum i Barcelona och tre till i Rotterdam (studenter kommer att resa till Rotterdam i minst en vecka tre gånger om året). En kombination av seminarier online och på plats ger löpande stöd för deltagarnas arbete.

Kursen har designats av ELISAVA , strategi- och managementteam och har genomförts i samarbete med Rotterdam Business School.

mål

 • Detta program syftar till att ge deltagarna de verktyg och miljöer som krävs för att lära sig om den nya dynamiken i utbyte, för produktion och distribution av produkter och tjänster.
 • Målet är att skapa tvärvetenskapliga synergier, som ger deltagarna kunskap för att utveckla nya projekt och optimera de som redan finns.
 • Programmet kommer att utbilda studenter i kunskap och tillämpning av arbetsmetoder för designhantering som anpassar sig till de nya affärsmässiga, sociala och geografiska scenarierna i den aktuella världen. För att göra detta kommer det att ge deltagarna en bred förståelse av strategier och de olika sätten att närma sig kreativt entreprenörskap ur strategin och ledningens perspektiv.

kompetens

 • Entreprenörskunskap och kompetenser.
 • Strategiska kompetenser för initiering och utveckling av affärsidéer.
 • Färdigheter för utveckling av affärsmodeller.
 • Utveckling och implementering av affärsidéer för kreativa och icke-kreativa branscher.
 • Projektledning Administrativa färdigheter för att driva ett företag.
 • Ekonomiska färdigheter för att fatta beslut och investera i affärsidéer.
 • Företagsnätverk Allmänhetens utveckling av kompetens inom kamratskap.
 • Design och prototypning av digitala produkter och tjänster, e-handel och detaljhandel.
Senast uppdaterad May 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering is a university center founded in 1961 and it is the oldest school of design in Spain. ELISAVA is among the 100 best schools of design and architectu ... Läs mer

ELISAVA Barcelona School of Design and Engineering is a university center founded in 1961 and it is the oldest school of design in Spain. ELISAVA is among the 100 best schools of design and architecture in Europe according to the Domus magazine. Läs mindre