Master i entreprenörskap

Allmänt

Programbeskrivning

Master i entreprenörskap utbildar eleven om han funderar på att skapa sitt eget projekt eller om han redan har gjort det. Om detta är ditt fall kommer det att lära dig från de juridiska fälten att ta hänsyn till, hur du upptäcker idén, att söka finansiering och att genomföra drift och ledning av ett företag.

Miljön är 100% erfarenhet och du kommer att handledas och läras av kända företagare som kommer att introducera dig till det mest intressanta nätverket för din affärsidé.

Dessutom, om du är intresserad, kommer du att avsluta magisterexamen med din idé att göra det, och ditt företag skapat med råd från de bästa yrkesverksamma inom sektorn.

pixel

riktar sig till

Den som har en entreprenörsk karaktär och vill veta hur han eller hon måste sätta upp sitt projekt och därmed minimera riskerna.

Universitetsstudenter, aktiva eller inte, frilansare. Alla typer av profiler har en plats i denna kurs, så länge de tror att deras utmaningar kan uppfyllas.

Denna master har möjlighet att erhålla en dubbelexamen med universitets erkännande. För att begära det måste studenten ha en erkänd universitetsgrad på det nationella territoriet.

Få målen

Har du en idé? Känner du för det och styrka att kämpa för det? Har du redan åtagit dig men tror du att du kan använda hjälp i ledningen? Så du har ett projekt. Huvudmålet med Master i entreprenörskap är att studenten ska känna till de olika dimensionerna i skapandet av ett företag, dess ledning och hantering av människor, presentera de nödvändiga verktygen för skapandet och ge det kunskapen för dess genomförande. Kursens mål är följande:

  • Förstå processen för att skapa ett nytt företag
  • Ge entreprenören en översikt över sitt projekt
  • Förstå de viktigaste framgångsfaktorerna
  • Träna deltagaren i att använda kompletta verktyg för att börja sin hantering
  • Träna entreprenören för att utarbeta sin affärsplan
  • Exponera den rättsliga räckvidden
  • Strategier och funktioner för digitala projekt (användbarhet, marknadsföring, sociala nätverk, etc.)
  • Träna in de färdigheter och kompetenser som krävs för affärsutmaningen

... och framför allt tänker som en entreprenör, agera som en entreprenör.

krav

Ingen specifik kunskap om kursens ämne eller specifik träning krävs för antagning.

Men denna master har möjlighet att få en dubbel examen med ett universitets erkännande. För att begära det måste studenten ha en erkänd universitetsgrad på det nationella territoriet.

metodik

Metodiken för programmet är SEMIPRESENTIAL. Genom online Spain Business School Campus of Spain Business School och ansikte-till-ansikte-sessioner kommer studenten att genomföra utbildningen.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Spain Business School es una nueva escuela de negocios de carácter privado, independiente y plural con una función social muy importante. Podríamos indicar se nos encontramos ante una de las pocas esc ... Läs mer

Spain Business School es una nueva escuela de negocios de carácter privado, independiente y plural con una función social muy importante. Podríamos indicar se nos encontramos ante una de las pocas escuelas de negocios sociales si no la única. Está formada por profesionales con amplia experiencia en docencia y que desean compartir sus conocimientos aportando valor a la sociedad. Deseamos dar servicio y formación a personas con talento, sin importar edad, raza ni requisitos. Läs mindre
madrid , Spain Online + 1 Mer Mindre