Master i fotbollsföretag i samarbete med FC Barcelona

Allmänt

Programbeskrivning

Master i fotbollsföretag i samarbete med FC Barcelona

Mästaren i fotbollsföretaget i samarbete med FC Barcelona har skapats med ambitionen att vara det enda programmet inom fotbollsverksamhet och förvaltning baserad på förvaltningsmodellen för FC Barcelona, ​​erkänd över hela världen, samt den stora utbildningsupplevelsen hos Johan Cruyff Institute . Huvudsyftet med Master i fotbollsbranschen är att utbilda med djupgående och aktuell kunskap och insikter från branschen. Vi strävar efter att ge studenterna en analys av kärnteorierna och relevanta fallstudier som hjälper dem att visualisera fotbollsverksamheten. Eleverna får också möjlighet att lära sig, interagera och bidra till FC Barcelona affärsstrategi och verksamhet. FCBarcaMaster

UPPLYSNINGSKRAV

Vi söker högt drivna och engagerade kandidater med beprövad erfarenhet inom fotbollsverksamhet eller i högpresterande företag som inte är relaterade till fotboll (minst 3 år) i kombination med en stark affärsvetenskaplig bakgrund från ett välkänt universitet. Idrottare med relevant arbetslivserfarenhet inom fotbollsbranschen kan anmäla sig till mastern, men kandidater med ingen tidigare erfarenhet kommer att behöva ha en relevant akademisk bakgrund för att kunna välja. Minimivärdet för engelska färdighet som krävs är ett poäng av IELTS 6.0 eller motsvarande om kandidaten deltog i ett icke-engelsktalande grundutbildning.

Urvalskriterier

Vi letar efter hårt arbetande kandidater som har starka ledarskap och problemlösande förmågor i kombination med stor kommunikation, lagarbete och interpersonella färdigheter. Vi söker utmanande och kritiskt tänkande studenter som kommer att ha en stark positiv inverkan i fotbollsverksamheten och i det övergripande samhället, och vem kommer att kunna bidra till att bygga sportens framtid. Inträdesprocessen kommer att överväga alla delar av dessa krav, tillsammans med yrkeserfarenhet och pedagogisk bakgrund. Att uppfylla alla minimikrav kommer inte att garantera dig upptagande, men du kommer bli inbjuden att vidarebefordra till nästa steg i ansökan.

Ansökningsprocess

 1. Registrera ditt intresse.
 2. Slutför onlineapplikationen och betala ansökningsavgiften (140 euro återbetalas inte).
 3. Du måste lämna in följande:
  • en. Ett brevbrev med en uppgift om syfte.
  • b. Ditt CV.
  • c. Tre uppsatser (högst 500 ord) på:
   • jag. Din åsikt om den globala fotbollsverksamheten;
   • ii. situationen för fotbollsverksamheten i ditt land, och
   • III. hur du kommer att kunna bidra till att förbättra fotbollsverksamheten i ditt land.
  • d. Två brev av rekommendation.
  • e. Officiella transkript.
 4. Om den första etappen av din ansökan är framgångsrik kommer du att bli inbjuden till en online-intervju, som kommer att vara det sista steget i processen.

modalitet

På campus- Barcelona. En vecka per månad, full intensiv från måndag till lördag.

RIKTAD MOT

Målgruppen för programmet är olika, allt från kvalificerade personer som vill fortsätta sitt drömjobb inom fotbollsbranschen, till etablerade fotbollsföretagare som vill utveckla sin karriär vidare och nuvarande och tidigare idrottare som vill utöka sin kunskap i detta område.

LÄRANDEMÅL

Vi strävar efter att erbjuda det bästa fotbollsföretaget i världen genom att kombinera omfattande kunskap om affärer med praktiska projekt och en unik överblick över fotbollsindustrins natur och särdrag. De specifika modulerna ger studenterna möjlighet att lära sig om klubbens affärsstrategi och varför FC Barcelona är mer än en klubb, och ger dem en unik möjlighet att bidra till organisationens framtid.

FÖRDELAR

 • Lärande 3.0: olika läromiljöer och teknik.
 • Fakulteten i världsklass: samverkan med experter från fakulteten och branschfolk.
 • Samarbetsverktyg, lagarbete, kommunikation och debatt.
 • Idrottsindustriorienterad: Utbildning som tar dig närmare sportsindustrins verksamhet.
 • Lärande av erfarenhet: utformad för professionell förbättring.
 • Lär dig om affärsstrategin för FC Barcelona och varför det är "mer än en klubb".

PROFESSIONELLA MÖJLIGHETER

 • Fotbollsklubbens styrande organ (fotbollsförbund och föreningar).
 • Fotbollsfaciliteter
 • Gemenskapsbaserad fotboll (stiftelser, kommunala regeringar).
 • Idrottsrådgivning (affärsinitiativ).
 • Förmedlingstjänster (byråer, spelarrepresentation).
 • Idrottsjournalistik (media).
 • marknadsföring

VARAKTIGHET

Modalitet: På campus Barcelona
Startdatum: 21 september 2020
Varaktighet: 9 månader
Pris: 140 € (ansökningsavgift), 1 250 € (anmälningsavgift) och 17 220 € (undervisningsavgift)
Tidsfrist: Begär information

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

The Johan Cruyff Institute is a powerful blend of professors, staff and partners who share a passion for educating the next generation of leaders in the sport business for the benefit of all athletes, ... Läs mer

The Johan Cruyff Institute is a powerful blend of professors, staff and partners who share a passion for educating the next generation of leaders in the sport business for the benefit of all athletes, sport partners, organizations and the students themselves. Läs mindre
Barcelona , amsterdam + 1 Mer Mindre