Master i händelsehantering

Allmänt

3 tillgängliga platser

Programbeskrivning

På Campus-versionen

Detta 1-åriga intensiva träningsprogram är utformat för att producera professionella inom evenemangshantering . Detta program kommer sannolikt att vara en speciell fördel för studenter som studerar kurser inom gästfrihet, turism, projektledning och relaterade ämnen där en uppskattning av evenemangshantering, planering, strategi och projektorganisation krävs. De som studerar Event Management dyker upp med affärs- och projekthanteringsfärdigheter i högsta ordning, redo att möta några affärsutmaningar.

Händelsehantering är ett professionellt arbetsområde som kräver avancerade färdigheter inom strategisk planering och analys, riskbedömning, marknadsföring, budgetering, kontantflödesplanering, utveckling av evenemangsförslag och många andra ämnen. Event Management är ett affärsområde med ett starkt projektfokus. De färdigheter och kunskaper som uppnåtts i studien av Events Management kan användas i ett brett spektrum av sammanhang och kan täcka intressanta områden som affärer, sport och konst. Turismseffekterna av händelser lockar alltmer intresse för regeringar som vill maximera inhemska och internationella turismintäkter. Alla dessa arbetar tillsammans för att utveckla Event Management som ett professionellt fält och bidra till att Event Management är en av de mest spännande miljöerna att arbeta med.

Huvudrättens undervisningsspråk är engelska . Studieplanen innehåller en intensiv modul för främmande språk för att välja mellan spanska för utlänningar, franska eller ryska. Efter att teoretiska modulerna är färdiga eller samtidigt med det, måste alla elever slutföra en praktikperiod i ett av företagen inom sektorn i Spanien eller utomlands.

Denna utbildning har utformats speciellt för att lära dig all information och färdigheter du behöver för att bli en framgångsrik evenemangshanterare. Undervisningen sker i form av föreläsningar, lärandemål, videokonferensklasser, fallstudier och frågor om överväganden, nyckelidéer, aktiviteter och individuella uppdrag.

Examination sker i form av skriftliga prov och individuella och gruppuppgifter och verkstadsövningar.
Alla utländska studenter måste göra en språkspråksmodul för att ta en av de officiella statsexamen av spanska för utlänningar, DELE eller SIELE Global, på korrespondentnivå A1, A2, B1, B2 eller C1. HTL International School är ett ackrediterat SIELE examenscenter av Instituto Cervantes.

Online version

Programstruktur:

 • Du får tillgång till den specialiserade onlineplattformen för en period på 9 månader med alla nödvändiga läromedel för alla obligatoriska moduler enligt studieplanen
 • Alla utländska studenter måste göra en språkspråksmodul för att ta en av de officiella statsexamen av spanska för utlänningar, DELE eller SIELE Global, på korrespondentnivå A1, A2, B1, B2 eller C1. HTL International School är ett ackrediterat SIELE examenscenter av Instituto Cervantes.
 • Du kommer att ha 9 månader per läsår för att förbereda allt som krävs för examensprov och tentor. Examenserna kan göras online eller personligen i skolan i Barcelona eller Valencia.
 • Du kommer att ha möjlighet att göra praktik över hela världen som HTL-student. Skolan kommer att underteckna alla nödvändiga praktikavtal. Praktikplatsen kan springa hela året samtidigt med dina teoretiska online-studier. När praktikplatsen är klar kommer det att vara nödvändigt att presentera utvärderingsintyget för att räkna det som en obligatorisk kredit i ditt utskrift av studier.

antagning

För att anmäla sig till masterexamen är det nödvändigt:

1. för att fylla i ansökningsformuläret nedan
2. Skicka in de begärda dokumenten:
- passkopia
- senaste studier avskrift
- CV
- Engelska nivå certifikat, om något. Om du inte har något bevis på din engelska nivå måste du fylla i online-placeringstestet som ska fyllas i online innan onlineapplikationen är klar.

kvalifikationer

När du har fullgjort detta professionella studieprogram kommer du att:

1. Tilldelas
- Master i Event Management
- DELE Diploma eller SIELE Global (spanska utländska officiella examensbevis) eller
- Franska / Ryska Språknivåcertifikat

2. Har uppnått en ackrediterad kvalifikation för lednings- och övervakningsnivåer som visar att du har kompetens inom yrkesverksamheten.

3. Har uppnått en högkvalitativ kvalifikation som likställs med den internationella studieramen som en masterexamen eller Master Propio enligt den spanska nationella ramen.

Studieplan: 72 hp

Modul I: Strategisk

 • Evenemangsindustrins kunskap, evenemangskoncept, evenemangsförmåga, evenemangsplatser och webbplatser
 • Händelse juridisk efterlevnad, affärer och kundrelationer, marknadsföringsstrategier
 • Sponsring, budgetar
 • Affärsrisk och händelsebud
 • Projektledning, marknadsföring och PR, evenemangsstation
 • Human Resources Management, människors prestation
 • On-site tjänster, säkerhet och säkerhet, folkmassan
 • Händelseprotokoll, event catering
 • Miljöledning, händelseffekter och trender

Modul II. Informationsteknologier i Events Marketing

 • Sociala medier för evenemangsbevakning
 • Effektiv crowdsourcing
 • Händelsekonferens programvara
 • Mötesregistreringsprogram
 • Händelsebevakningsverktyg
 • Virtuella möten / evenemang

Modul III. Marknadsundersökning

 • Introduktion till marknadsundersökning
 • Skriva för marknadsföring
 • Hantering av kundrelationer
 • Affiliate marknadsföring
 • Video marknadsföring
 • Sociala medier kanaler
 • Social Media Strategy
 • E-post marknadsföring
 • Mobil marknadsföring
 • Dataanalys och omvandlingsoptimering

Modul IV. Utländsk språkintensiv kurs (spanska, franska eller ryska)

 • Officiell DELE / SIELE examen av spanska för utlänningar förberedelse modulen
 • Allmänt franska eller ryska språktest enligt den ursprungliga ingångsnivån

Modul V. Spanska / Franska / Ryska Språk för Turismsektormodulen

Modul VI. Slutprojekt
· Projektdesign
· Forskningsverktyg
· Personlig reflektion
· Lämpliga frågeformulär
· Genomförande av akademisk forskning, litteratursökning och granskning
· Utveckla en forskningsfråga, hypotes och metodik
· Hantera ett forskningsprojekt

Modul VII: Praktik

Tentor
Tvärvetenskaplig tentamen
Officiell examen av spanska språket för utlänningar DELE eller SIELE
Franska / ryska språktest

* En akademisk timme: 45 minuter

Karriärvägar

Händelseledning är en bransch som är på rörelse. Exponentiell tillväxt i händelser som talangjaktkonkurrenser, musikkonserter, modeshower, akademiska funktioner, utställningar, mässor, maraton, sportkonkurrenser, konstsfären, religiösa möten och liknande har drivit efterfrågan på begåvad händelsehantering. Efterfrågan på kreativa och resultatorienterade evenemangshanterare kommer att fortsätta inom en snar framtid.

En organisation som ingår i händelsehanteringsbranschen erbjuder många positioner till arbetssökande. Följande är några av avdelningarna i ett typiskt evenemangshanteringsföretag:

Public Relations - hanterar en stor grupp av människor som sträcker sig från kunder, artister, scener, offentliga tjänstemän, offentliga och så vidare

Promotion and Marketing - för att främja bilden av organisationen och även för marknadsföring av evenemanget till allmänheten i stort

Brand Development - en talangpool som ansvarar för hantering av kundkrav avseende omstrukturering av varumärken

Design - team av kreativa människor som visualiserar och sedan förbereder designlayouter för scenen, kostymer, tillbehör och så vidare

Administration - avdelning som ansvarar för back office och allmänna administrativa uppgifter

Produktion - team bestående av mediepersonal som hanterar produktion och redigering av audiovideorelaterade media

Logistik - Operationsavdelningen i händelsehantering

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Business, tourism, and hospitality are the highest employment generators but they also demand quality manpower. With this in mind, HTL International School of Hospitality, Tourism, and Languages offer ... Läs mer

Business, tourism, and hospitality are the highest employment generators but they also demand quality manpower. With this in mind, HTL International School of Hospitality, Tourism, and Languages offers a series of study programs in Business, Tourism and Hospitality Industry. All their programs were developed in consultation with experts from the tourism industry, industry associations, and academicians. All faculty members of the School are fully qualified and experienced in several businesses, marketing and tourism-related areas like business administration, digital marketing, hotel management, F&B, travel agent, tour operators, DMC, events production or sales and marketing. Läs mindre
Barcelona , Valencia , madrid + 2 Mer Mindre