Master i hållbar ekonomihantering

Allmänt

Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Varför CMI Business School ?

CMI är en innovativ Business School som erbjuder excellensprogram i framkant av ansvarsfull ledning av företag och organisationer.

CMI arbetar för att leda, främja och genomföra vetenskaplig och teknisk forskningsverksamhet som täcker hela utvecklings- och implementeringsprocessen, från utforskningen av kunskapsgränserna till slutet av livscykeln för alla dess produkter och tjänster, med tanke på behoven hos en hållbar och cirkulär ekonomi.

CMI erbjuder de högsta kvalitetsnivåerna i sina tjänster till samhället. All verksamhet bedrivs genom kontinuerliga förbättringsprocesser, med stöd av moderna och avancerade tekniska och hanteringssystem.

CMI Business School Experience

Att studera på CMI innebär utbildning på ett institut vars uppgift är att arbeta för att göra världen till en bättre plats både socialt och miljömässigt, genom vår högkvalitativa akademiska aktivitet och vår Universal Foundation, fokuserad på att hjälpa undervärde människor och miljöer.

På CMI arbetar vi outtröttligt eftersom våra studenter, kollaboratörer och så många människor är vårt mål att lämna en arv som en bättre värld för kommande generationer.

 • CMI Business School : Den första affärsskolan specialiserad på företagens sociala ansvar.
 • Lärarteam: Våra lärare är experter, läkare, doktorander och forskare inom det lärande ämnet.
 • Virtual Campus: Denna plattform underlättar kommunikation och övervakning av det akademiska programmet.
 • Internationell kurs: Kurserna har ett globalt affärsperspektiv.
 • Erfarenhetsmetodik: teori och praktiska fall kombineras för att skapa kunskap baserad på erfarenheter.
 • Begränsade platser: Max 30 studenter per klass.

Samarbetsorganisationer

Vi har ett nätverk av företag och organisationer som är engagerade i god CSR-praxis.

Samarbetar för närvarande med oss: MAPFRE, Madrid Metro, McDonald's Spain, Cabify, Carlos III University of Madrid Foundation, Spanish Association of Director of Social Responsibility (DIRSE), Enaire, Action Against Hunger, Mutua Madrileña, Bizneo, Fundación Entreculturas , Auren, Ansvarig verksamhet, Rama (Dominikanska republiken), Vesta (Mexiko), Banco Sabadell Seguros, Insight Foresight Institute, Social Innovation Association, Badminton for All, DC-PV Decentralized Photovoltaics Ltda (Portugal), Layola och Be Up.

Master i hållbar ekonomihantering

CMI erbjuder sitt magisterprogram i hållbar ekonomihantering, en unik och specialiserad magisterexamen för att uppnå verkligt transformerande omfattande professionell och personlig utveckling efter ett år.

Utvecklingen av CSR innebär att svara på samhällets efterfrågan på upprättstående ledare, som är experter inom de olika disciplinerna för organisationsledning och exempel att följa i ansvarsfull riktning för projekt för att uppnå en positiv inverkan på både människor och de drabbade miljöerna.

I en värld av möjligheter och utmaningar är masterprogrammet en garanti för framgång, det innebär att uppnå en magnifik akademisk förberedelse av global räckvidd och en förbättring av ledaregenskaper som gör det möjligt för deltagarna att vara motorer för sin utveckling i full och på de högsta nivåerna av wellness hela din professionella karriär.

Vem bör delta

Detta program riktar sig till människor som vill förkroppsliga den ledare som samhället kräver, engagerade i tillväxten av organisationer som ger en positiv inverkan. CMI-studenter representerar utvecklingen och de högsta medvetenhetsnivåerna i samhället, såväl som de värden och dygder som gör affärsaktiviteter till ett element i framsteg och bevarande av tillgångarna i vår miljö, vilket bidrar till att förbättra samhället och miljön. atmosfär som ett arv för kommande generationer.

Kursens mål

Detta program ger avancerad kunskap och utveckling av de kompetenser och färdigheter som krävs för att framgångsrikt planera, genomföra och hantera ekonomin för alla typer av organisationer, baserat på god praxis och med ett starkt CSR-avtryck.

Master in Sustainable Finance Management fokuserar på värdebaserat lärande för en omfattande utveckling av studenten som gör att han kan specialisera sig inom området ekonomistyrning genom den mest omfattande läroplanen, som innehåller nya trender och hållbara verktyg som samhället och naturen behöver.

Multikulturell miljö

På CMI undervisas program ur ett globalt perspektiv, så studenter förhåller sig till och lär sig olika företagskulturer för att kunna leda internationella organisationer som också tar hänsyn till lokala aspekter och traditioner för ökad affärseffektivitet.

Professionella praktikplatser i företag

Professionella praktiker i företaget kan utföras som ett slutligt masterprojekt eller utöver det. Alla professionella praktikplatser i företaget har ersättning och kommer att tjäna till att genomföra på arbetsmarknaden ett idealiskt komplement till det lärande som utvecklats genom hela studieplanen. Dessutom har alla studenter möjlighet att fortsätta praktikperioden extracurricularly, det vill säga, utan kostnad för högskolepoäng, under en period av 6 månader.

134736_pexels-photo-1072824.jpeg

Modaliteter och timmar

Heltid klassrum Tvåveckors närvaro Online *

Från och med oktober 2020

Slut: juni 2021

Från och med oktober 2020

Slut: juni 2021

Från och med oktober 2020

Slut: juni 2021

Tisdag och torsdag

18:00 till 10:00

Fredag från 16:00 till 21:00

och lördagar från 9:00 till 2:00 p.m.

Tidsflexibilitet

Alla program är intensiva med en studieperiod (tre trimestrar).

* Online-läget börjar i februari och oktober varje år.

Priser och tillämpliga villkor 1

Ansikte mot ansikte på heltid Varje vecka ansikte mot ansikte Uppkopplad
Totalbelopp 7.340 € 5.180 € 3 920 €
5% rabattpris för snabb betalning 2 6 973 € 4 921 € 3 724 €
Bokningsplats (registrering) 3 770 € 770 € 770 €
Rest: månadsbelopp 4 9 delbetalningar på 689,2 € (6 203 €) 9 delbetalningar på 461,2 € (4 151 €) 9 delbetalningar på 328,2 € (2 954 €)
 1. I priset ingår allt programmaterial, ackrediterande examensbevis och medlemskap i CMI Alumni Club.
 2. Total betalning som gjorts före programstart.
 3. Platsen reserveras genom att betala registreringsavgiften när antagningen till programmet har kommunicerats.
 4. Nio återstående delbetalningar: inom de första fem dagarna i början av varje månad

stipendier

CMI beviljar genom sina Universal Foundation-stipendier för Master in Management of Sustainable Finance i alla dess former och satsar därmed på demokratisering av kvalitetsutbildning och lika möjligheter. Dessa stipendier inkluderar:

 • Upp till 50% bonus för akademisk expertis, funktionell mångfald eller för människor från utvecklingsländer eller tillväxtekonomier;
 • Upp till 25% bonus för professionell karriär inom CSR / icke-statliga organisationer eller liknande, arbetslösa eller nyutbildade.

studieplan

Studieplanen kännetecknas av att kombinera element som är nödvändiga för att stå ut som en ansvarsfull ledare: banbrytande kunskap med vetenskaplig rigoritet, praktiska övningar som gör att du kan tillämpa de förvärvade färdigheterna och element i erfarenhetslärande som optimerar prestationen inom varje studie- och utvecklingsområde.

Studieplanens huvudaxlar beskrivs nedan, som kan variera och är föremål för de senaste ändringarna som varje expert anser vara lämpliga enligt de senaste framstegen inom deras kunskapsområde, med målet att alltid tillhandahålla en banbrytande träning.

Alumni Club

På CMI arbetar vi för att betjäna högst möjliga elever som går igenom våra klassrum. Därför erbjuds alla fördelar med att vara tidigare student vid slutet av ett CMI-program kostnadsfritt:

 • Punktlig och uppdaterad information om erbjudandet av program och stipendier.
 • Mottagning av nyhetsbrev och publikationer.
 • Information om ämnen av intresse.
 • Inbjudan till nätverksaktiviteter, konferenser, samtal.
 • Rabatter på utbildning och merchandising.
Senast uppdaterad Aug 2020

Om skolan

CMI Business School es la primera Escuela de Negocios especializada en Responsabilidad Social Corporativa. El propósito de existencia del CMI es contribuir al despertar de la sociedad para crear un mu ... Läs mer

CMI Business School es la primera Escuela de Negocios especializada en Responsabilidad Social Corporativa. El propósito de existencia del CMI es contribuir al despertar de la sociedad para crear un mundo nuevo y mejor a través de la investigación, desarrollo e innovación y la educación integral del ser humano. Läs mindre