Master i internationell handel

Allmänt

Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Översikt

Utformad för kandidater som vill bedriva internationell företags karriär, ger denna magisterexamen en djup förståelse för framgångsrik hantering av det globala företaget. Programmet syftar till att utveckla en internationell, tvärkulturell och global uppsats bland internationella chefer för framtiden genom en analys av verkliga fall av internationellt företagande, lärande från föreläsare med högsta vetenskaplig och praktisk kompetens, arbeta i ett mångkulturellt team på X -Kulturprojekt i motiverande studiemiljö.

Mästermodellen erbjuder antingen mästerverk i den valda disciplinen genom att välja Field Expert-spåret eller för att stärka tvärvetenskapliga färdigheter genom att välja den interdisciplinära expertbanan som betonar ledande färdigheter eller ett val av annan kompetens för att komplimangera den valda disciplinen och uppnå en konkurrensfördel i en karriär.

Varför @ KTU?

Deltagare med högsta vetenskapliga och praktiska kompetenser

Värderbar erfarenhet genom analys av verkliga fall av internationellt företagande och lärande från lärare med högsta vetenskapliga och praktiska kompetenser.

Breda karriärmöjligheter

Omfattande karriärmöjligheter inom ett brett spektrum av yrken från projektledare till internationella företag, chefer för divisioner / avdelningar / funktioner till företagsledare, affärsutvecklare på globala marknader och företagskonsulter, företagsägare och utvecklare.

Arbetslivserfarenhet hos multikulturella team

Studenterna deltar i internationellt virtuellt mångkulturellt projekt X-Culture där de lär sig att arbeta i multikulturella team, utveckla nya produktidéer i samarbete med team från andra internationella universitet.

Karriär

Studentens kompetens:
- Bedömning av organisation och prestationsmekanism för bolagets internationella verksamhet inom ramen för politisk, rättslig och kulturell miljö.
- Användning av processhanteringskunskap i utveckling, förvaltning och förbättring av organisationens service och produktionssystem.
- Användning av affärs- och organisationsledningsteori i praktiken med hjälp av förändrings- och personalhanteringsmetoder.

Studentens färdigheter:
- Kunna göra individuell analys och kritisk bedömning av processerna i den globala och regionala affärsmiljön och dess separata segment för att identifiera den faktor som påverkar affärsutvecklingsresultat och konsekvenser
- Kunna bedöma situationen för hans / hennes företag / organisation inom ramen för den lokala och globala marknaden, att fatta beslut i samband med operativ och strategisk förvaltning av alla resurser som krävs för verksamheten

- Kunna genomföra processorganisation och ledning i affärsbolagen tillämpa effektiva marknadsföringsmetoder för analys och bedömning av prestationsresultat. Organisation av internationell verksamhet - förändringar i företagsklimat, företagsformer, organisation av internationellt företags verksamhet

Ingångskrav

Kunskaper i engelska

IELTS ≥ 6,0, TOEFL ≥85, CEFR ≥C1 eller motsvarande

behörighet CGPA Högskoleexamen

Grundutbildning (eller högre) med min. 180 ECTS (3 års studier) är berättigad.

Ofta kan du få ett lämpligt transkript från din skola. Om så inte är fallet behöver du officiella översättningar tillsammans med verifierade kopior av originalet.

Ingångskvalifikationsdokumenten accepteras på följande språk: engelska / ryska.

Dokumenten måste legaliseras (Apostille) av Utrikesdepartementet i det land där dokumenten utfärdades. Detta krav gäller inte för de dokument som utfärdats i EU och Vitryssland, Ukraina.

Genomsnittsklass (CGPA)

För mer information om detta program, besök deras hemsida här .

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Kaunas University of Technology - KTU - is one the largest technological universities in the Baltics. Known for its linkages with business, leadership in scientific research, flexible interdisciplinar ... Läs mer

Kaunas University of Technology - KTU - is one the largest technological universities in the Baltics. Known for its linkages with business, leadership in scientific research, flexible interdisciplinary study programmes and unforgettable study experience, KTU is fast forwarding to becoming an internationally acknowledged institution of higher education. Läs mindre