Master I Internationell Ledning

LUISS Business School

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Master I Internationell Ledning

LUISS Business School

Master of International Management (MIM) är ett unikt program som syftar till unga akademiker motiverade att bli globala chefer. Den kombinerar teori med övning, broar akademi och industri och integrerar hårda och mjuka färdigheter. MIM-programmet blandar traditionella kurser med Learning Labs för att främja kritiskt tänkande och driva studenterna att systematiskt tänka på kulturellt och intellektuellt krävande uppgifter.

MÅL

Detta program exponerar studenter till högsta akademiker och erfarna chefer för att utveckla den affärsförmåga som krävs för att fungera i internationella sammanhang. LUISS Business School MIM Programmet bygger på din passion för excellens och tar dig ur din komfortzon. Du kommer att lära dig hanteringskoncept och ramverk och tillämpa dem på verkliga situationer. Idealiska kandidater är dynamiska och öppet, entusiastiska över internationella utmaningar och villiga att arbeta med en mångkulturell och mångsidig kohort.

PROGRAM UTFORMNING

Master of International Management (MIM) är ett ettårigt övningsorienterat program som syftar till att förbereda begåvade kandidater för att starta sin internationella karriär.

MIM-programmet förenar akademisk rigor med praktisk relevans för att erbjuda studenterna en unik lärandeupplevelse. Genom interaktiva föreläsningar, live-diskussioner, fältprojekt och grupparbete, utrustar MIM studenterna med ramar, verktyg och tekniker för att bygga den färdighetssats som krävs för internationella ledningsutmaningar.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad April 1, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Okt. 2018
Duration
Varaktighet
12 månader
Heltid
Price
Pris
14,000 EUR
Information
Deadline
Locations
Italien - Rome, Lazio
Startdatum: Okt. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Okt. 2018
Italien - Rome, Lazio
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan