Master i marknadsföring och försäljning (heltid)

Allmänt

2 tillgängliga platser
Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Topp 200 - Regional ranking inom de 9 geografiska zonerna
Rankat N. 60 i Marketing, Västeuropa

Untitled-design-e1568644888192.png

Med vår Master i marknadsföring och försäljning erbjuder vi nyckeln till företags excellens till proffs i direktkontakt med kunderna, och utrustar dem med de färdigheter som krävs av marknaden. Alla företag behöver proffs inom sina marknadsavdelningar som kan lyckas hantera rätt kombination av de tre huvudelementen som erbjuds av vår mästare: gedigen marknadsföringsträning och kunskap; de färdigheter som krävs för att reagera effektivt på den aktuella marknaden och miljön; och förmågan att förvandla befintlig teknik till en konkurrensfördel. Under hela programmet får du kunskap och verktyg för att utveckla dina kompetenser.

Two digital marketing experts planning about SEO and link building strategies.

Programstruktur

Rome Business School Master i marknadsföring och försäljning är strukturerad för att ge deltagarna en grundlig förberedelse för marknadssektorn och avgörande aspekter av andra relaterade områden, med en bred översikt över den bredare förvaltningsvärlden och sedan fortsätta med att analysera alla specifika ämnen och aspekter av marknadsföring, liksom att ge en djupgående inblick i innovativt och ansvarsfullt ledarskap, dess trender och bästa praxis, samt hur de effektivt kan tillämpas på marknadsförings- och försäljningsindustrin.

Lärandemål

I slutet av studiekursen kommer deltagarna att lära sig att:

Effektiv prestanda inom marknadsföring och försäljning:

 • Utveckla och implementera de marknadsförings- och försäljningsstrategier som krävs för att uppnå de planerade målen.
 • Få kontroll över tekniker och källor för att få information och mer djupgående inblick i skapandet av ett informationssystem om marknadsföring, försäljning och konkurrenskraftig intelligens.
 • Identifiera möjligheter, hot och förändringsmöjligheter inom företagets miljö, orientera strategin baserad på potentiella försäljningsscenarier.
 • Använda olika policyer i marknadsföringsmixen.

Nya trender inom marknadsföring och försäljning: Få en djupgående överblick över möjligheterna och riskerna med de nya trenderna som dyker upp varje dag och anpassa företaget till den konkurrensmiljö som råder på två sätt:

 • Utveckla de kompetenser som krävs för att möta och stärka nya behov inom olika områden i organisationen.
 • Ledande införandet av nya operativa ledningssystemorienterade på marknaden och konsumenten.

Exekutiv kompetens: Utbildning av marknadsförare och säljare som är utrustade för att:

 • Leda och motivera arbetsteam i en globaliserad och multikulturell miljö.
 • Upprätta effektiva relationer mellan marknads- och försäljningsavdelningen och resten av organisationen för att öka företagets värde.
 • Analysera marknadssituationen, definiera de olika scenarierna, identifiera möjligheterna, utveckla den mest lämpliga marknadsföringsstrategin och utvärdera det mest effektiva sättet att genomföra den.

Karriärmöjligheter

Med vår hjälp kan du skapa din karriärstrategi via en resa med självreflektion, utforskning och prestation. Detta program är utformat för att hjälpa dig att bygga en solid väg mot en framgångsrik karriär och professionell framtid samt att hitta möjligheter i linje med dina ambitioner och förväntningar. I synnerhet erbjuder skolan följande tjänster till de inskrivna eleverna:

 • Individuellt karriärrådgivningsmöte
 • Rome Business School officiella karriärportal
 • Professionella workshops
 • Rome Business School Talent Focus
Senast uppdaterad Aug 2020

Om skolan

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries w ... Läs mer

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries worldwide. Läs mindre
rom , Italien online + 1 Mer Mindre