Master i mat- och dryckshantering (deltid)

Allmänt

2 tillgängliga platser
Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Topp 50 - Global ranking
Rankat N. 22 i Food and Beverage Management, Worldwide by Eduniversal

27-e1564133990677.png

En av de mest kända och mer konkurrenskraftiga branscherna, livsmedelsindustrin spelar en avgörande roll lika mycket i det italienska landskapet som i världen. Rome Business School Master in Food & Beverage Management erbjuder komplett utbildning och idealiska färdigheter för att starta en stark och produktiv karriär inom denna sektor; ledarutbildningen och studien av mekanismerna för produktion, distribution och efterfrågan som tillhandahålls av detta program är specifikt utformade för att skapa professionella profiler som kan arbeta effektivt och framgångsrikt inom mat och dryck.

Denna Mästare utfärdas under beskydd av:

136782_CastelVolognano.png

60023_TwitterGenericPost.png

Programstruktur

Rome Business School Master in Food and Beverage Management erbjuder allmän ledarutbildning i kombination med produktionskedjespecifika kompetenser för att producera specialiserade professionella chefer som kan hantera utmaningarna inom livsmedels- och dryckesindustrin i ett internationellt och multikulturellt sammanhang. Det börjar med en bred översikt över den bredare förvaltningsvärlden och fortsätter sedan med att analysera alla specifika ämnen och aspekter av livsmedels- och dryckesutveckling och -hantering, samt ge en djupgående inblick i innovativt och ansvarsfullt ledarskap, dess trender och bästa praxis , samt hur de effektivt kan tillämpas på gastronomisk industri.

Lärandemål

I slutet av studiekursen kommer deltagarna att lära sig att:

 • Identifiera och utveckla effektiva ledningsstrategier för livsmedelsindustriföretag.
 • Utveckla en affärsplan för livsmedelsindustriföretag.
 • Använd de mest avancerade marknadsföringsteknikerna för att marknadsföra företag och produkter inom livsmedelsindustrin.
 • Förstå vikten av principer för ekonomisk styrning och ledningskontroll för livsmedelsindustrin.
 • Förstå och utnyttja projektledningstekniker.
 • Förstå och kritiskt utvärdera processen och leverera tekniker till mat & dryck-sammanhanget.
 • Lär dig och förstå användningen av ny teknik inom livsmedelsindustriföretagen.
 • Förstå livsmedelsindustrins uppstartsekosystem.

Karriärmöjligheter

Med vår hjälp kan du skapa din karriärstrategi via en resa med självreflektion, utforskning och prestation. Detta program är utformat för att hjälpa dig att bygga en solid väg mot en framgångsrik karriär och professionell framtid samt att hitta möjligheter i linje med dina ambitioner och förväntningar. I synnerhet erbjuder skolan följande tjänster till de inskrivna eleverna:

 • Individuellt karriärrådgivningsmöte
 • Rome Business School officiella karriärportal
 • Professionella workshops
 • Rome Business School Talent Focus
Senast uppdaterad Aug 2020

Om skolan

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries w ... Läs mer

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries worldwide. Läs mindre
rom , Italien online + 1 Mer Mindre