Read the Official Description

DENNA KURS HÄR I ITALIAN SPRÅK.

Mästaren i Food Design Project Experience tränar designers som bär kritiska färdigheter för att utveckla en ständig lutning till innovation. Matdesigners får den nödvändiga flexibiliteten att hantera olika områden - där de kan tillämpa sin designförmåga - ägna särskild uppmärksamhet åt användarnas deltagande i att definiera behov och förväntningar.

Professionella möjligheter - akademiker kan starta en väg i alla områden som är kopplade till produktion, kommunikation och förädling av mat. Tack vare de förvärvade kritiska kompetenserna kan de möta ledarskaps- och kulturfältverksamhet.

Mål - Master är adresserad till BA-examen inom arkitektur, design, visuell kommunikation, näringsvetenskap och relaterade områden.

Metodik och struktur - den didaktiska vägen involverar eleverna i en praktisk R

På grund av den ständiga utvecklingen av konkurrenskraften och företagets strategiska behov krävs modern Designers att interagera med marknadsexperter, ingenjörer, företagskonsulter, grafik och inredare.

Mästaren ger övergripande kompetenser som är kopplade till analys och tolkning av konsumenternas behov och beteenden, skapande av scenarier kopplade till nya produkter, presentation och kommunikation av ett projekt som ligger till grund för framgångsfaktorerna.

Förutom teorin finns 4 designområden relaterade till: förpackningsdesign, platsdesign, matdesign och kommunikation.

Det finns också ett ögonblick för genomförandet av sociala nätverksaktiviteter med relevanta samhällen.

Program taught in:
Engelska

See 4 more programs offered by IED – Istituto Europeo di Design Rome »

Last updated September 11, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Mar. 2019
Duration
6 månader
Heltid
Pris
11,900 EUR
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Mar. 2019
Slutdatum
Application deadline

Mar. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum