Master i modehantering (deltid)

Allmänt

2 tillgängliga platser
Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Fyra av våra mästare är officiellt erkända bland de bästa på global nivå av Eduniversal, där modeområdet också finns

Topp 50 - Global ranking
Rankat N 40 i Fashion Management, över hela världen

Untitled-design-e1568644888192.png

Modevärlden har alltid lockat otaliga människor som är villiga att starta en karriär i den. Tillsammans med entusiasm kräver dock denna bransch kreativitet, ambition och starka ledaregenskaper; Rome Business School Master in Fashion Management är utformad för att ge eleverna färdigheter, perspektiv och den didaktiska erfarenhet de behöver för att ta itu med deras professionella väg i denna verksamhet och hjälpa unga resurser att bli professionella personer som kan röra sig med förtroende och kompetens i mode industri.

Anledningarna till varför

 • International Bootcamp i Barcelona eller Rom

Rome Business School erbjuder dig chansen att finslipa dina kompetenser och berika din kunskap om entreprenörskap, innovation och andra viktiga ämnen i näringslivet genom att delta i våra internationella program i Rom eller Barcelona, där du också kan utöka ditt professionella nätverk. Detta bostadsprogram kommer mot en extra kostnad.

 • Program för mjuk kompetens

Grunden för en solid och framgångsrik karriär är utan tvekan de efterfrågade och berömda Soft Färdigheterna, kompetenser som hittar praktiska användningsområden i alla arbetsmiljöer och affärsområden. Vårt Soft Skills-program kommer att ge dig en grundlig och detaljerad kunskap och kännedom om dessa personliga mjuka färdigheter, underlättar deras personliga och professionella tillväxt.

 • Nätverk och partners

Rome Business School har solida partnerskap med flera världsberömda ledande företag, som Enel, Fendi, Bulgari, Eataly, IBM Italien, Land Rover och många fler. För att säkerställa att våra studenter kan bygga ett starkt professionellt nätverk, organiserar vi ständigt möten, besök, evenemang och gästföreläsningar med representanter från elitföretags ekosystem, uppmuntrar till interaktion mellan ledande proffs och studenterna och underlättar inlärningsprocessen.

 • Karriärsbana

Vårt skickliga och professionella team för karriärtjänster förser våra deltagare med en personlig karriärväg som är speciellt utformad för att forma sin egen professionella profil för att bli en konkurrenskraftig person på dagens arbetsmarknad. Workshops med fokus på det hetaste ämnet för jobbsökande och karriärnätverk, individuella karriärrådgivningsmöten, vårt exklusiva evenemang " Rome Business School Talent Focus" och mer ovärderliga fördelar står till ditt förfogande för att säkerställa bästa start eller ett bra boost i din karriär!

 • Studera i Rom

Civilisationens vagga och hemland av ett ovärderligt kulturellt och konstnärligt arv är Rom det ultimata läget att leva en högre utbildning. dra nytta av de många vackra platserna och berikande initiativ som erbjuds av det romerska landskapet och lära sig i ett av de mest profilerade centra som tillverkats i Italien.

60014_TwitterGenericPost1.png

Strukturera

 • 6 månader av föreläsningar
 • 6 månader tillägnad internationella praktikplatser och projektarbete
 • Besök på internationella företag och organisationer
 • Integrativt kulturprogram
 • Seminarier och evenemang

fördelar

 • Företagets besök - Exempel inkluderar Fendi, Dolce & Gabbana, Valentino, Bulgari.
 • Internationell studietur: Bootcamp i Barcelona eller New York
 • Kulturprogram - Vandringsturer i Rom
 • Mjuk kompetens program
 • Forskningsmetoder för affärsverkstad
 • Italiensk språkkurs - nybörjarnivå (A1 & A2)
 • Stöd för boende
 • Internationellt ID-kort för studenter - ISIC
 • Karriärtjänster

Innehåll

 • Inställning av Mind Opening & Knowledge Management

Den första delen av Rome Business School Master in Fashion Management ger dig en omfattande förberedelse för sektorn och avgörande aspekter av andra relaterade områden, vilket initialt ger en bred överblick över den bredare förvaltningsvärlden.

 • Fokusering och specialisering

Utveckla de kompetenser som krävs för att möta och stärka nya behov inom olika områden i organisationen. Identifiera och utveckla effektiva ledningsstrategier för modebranschföretag.

 • Var en framtidsorienterad ledare

Lär dig om de bästa metoderna inom innovation och ledarskap och hur de kan tillämpas effektivt på modebranschen.

 • Capstone Project

Ett teamprojekt som syftar till att utveckla en ledningsrapport som löser ett affärsproblem eller arbetar med en möjlighet inom modehantering av befintliga eller fiktiva företag inom modebranschen. Alla team vägleds från projektets allra första fas.

Karriärtjänster

Med vår hjälp kan du skapa din karriärstrategi via en resa med självreflektion, utforskning och prestation. Detta program är utformat för att hjälpa dig hitta praktikplatser eller positioner i linje med dina ambitioner och förväntningar. I synnerhet erbjuder skolan följande tjänster till de inskrivna eleverna:

 • Individuellt karriärrådgivningsmöte
 • Rome Business School officiella karriärportal
 • Professionella workshops
 • Rome Business School Talent Focus

Placeringsgrad

I slutet av magistern fick 96% av studenterna en praktikplats i internationellt kända företag. Några av våra professionella partners:

128725_ScreenShot2020-01-05at5.34.15PM.png

Bootcamp runt om i världen

Finjustera dina entreprenörskompetenser och testa dem med den ultimata utmaningen: Rome Business School exklusiva Bootcamp i Barcelona, organiserat i samarbete med EAE Business School, och i New York, i partnerskap med Pace University, två vackra städer i framkant av innovation och bland de mest produktiva ekosystemen för start. Ett avancerat program som är utformat för att möta dig ansikte mot ansikte med realistiska affärsscenarier för att lösa och ge dig ett praktiskt sätt att lära och utveckla färdigheter. Allt med professionellt stöd av en handledare från toppklass arbetande företag!

Antagningsprocessen

Rome Business School arbetar hårt för att upprätthålla den högsta kvalitetsstandarden i de program vi erbjuder. Därför måste alla sökande genomgå en urvalsprocess strukturerad enligt följande för att säkerställa kandidaternas behörighet.

128721_ScreenShot2020-01-05at5.21.56PM.png

Antagningsprocessen syftar till att verifiera kandidatens behörighet att delta i Mästaren. Kandidatens akademiska historia, tidigare erfarenheter av ämnen som täcks av master, och motivation kommer att vara frågor i utvärderingen. När den har skickats kommer ansökan att utvärderas av Rome Business School akademiska kommitté. För att säkerställa applikationens lämplighet är det viktigt att leverera all nödvändig dokumentation.

Grad

logo-viu-Universidad-Internacional-de-Valencia-sobre-fondo-blanco-1024x435.png

Studenter som lyckas genomföra programmet kommer att få en dubbelcertifiering: Rome Business School examensbevis och en officiell certifiering av Universidad Internacional de Valencia (VIU), som ger 60 internationellt erkända högskolepoäng (60 hp).

Stipendier och undervisning

Enligt individens profil, erfarenhet och bevisad motivation kan kandidaten tilldelas ett stipendium som täcker en del av den totala undervisningsavgiften (upp till 25%). Berättigandet till ett eventuellt stipendium kommer att avgöras av Rome Business School akademiska kommitté vid utvärderingen av kandidatens ansökan.

Studieavgiften är 6800 euro på campus. Stipend upp till 25% (tidsfrist: juni 26). Det kan betalas:

 • i avbetalningar
 • i en enda lösning (det här alternativet ger studenten 10% rabatt på det totala undervisningsavgiften)

Jumpstart resten av ditt liv!

Om du letar efter avancerad utbildning av högsta kvalitet inom ett visst affärsområde, otaliga möjligheter för kompetensutveckling och testning av dig själv, sätt att utöka ditt professionella nätverk och få kontakt med elitproffs som arbetar inom flera affärsområden, har vi exakt programmet för du. Därifrån är det allt upp till dig! Din beslutsamhet och vilja att lära sig och uppleva nya sätt att tänka på är allt du behöver för att få ut det mesta av ett av våra program och börja göra dig längs vägen mot framgång i din karriär.

Senast uppdaterad Aug 2020

Om skolan

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries w ... Läs mer

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries worldwide. Läs mindre
rom , Italien online + 1 Mer Mindre