Master i musik

Allmänt

Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Kursen

MA Music omfamnar mångfalden av musik stipendium, kombinera historiska, etnografiska, analytiska, kritiska och praktiken-baserade metoder. Genom lärda och praktiska moduler kan eleverna utveckla metoder och färdigheter som ska tillämpas på deras intresseområde, som kan omfatta etnomusikologi, musikvetenskap, komposition och prestanda.

Denna MA är utformad för att bana väg för professionellt arbete inom musikindustrin eller vidare forskning.

Forskningsområden, Projekt

Forskningsområden, projekt och ämnen kan omfatta:

  • Prestanda
  • Sammansättning
  • Musikvetenskap
  • ethnomusicology
  • Samtida musik
  • Populär musik
  • Musikalisk teater
  • Musikinstrument
  • Samarbete
  • Musikindustrin.

Hur du studerar

Studenter kan arbeta tillsammans med kollegor med specialisering inom olika områden av musik, inklusive performance, komposition, musikvetenskap, etnomusikologi, opera, musikalsk teater, musikinstrument och populärmusik. Undervisade moduler kommer att erbjudas genom seminarier, vilket kan innehålla tutorlevererat innehåll följt av diskussion, workshopaktivitet och övningar.

Kontakt timmar på detta program kan variera beroende på varje enskild modul och studietrinnet. Den doktorandstudie innebär en betydande del av självständig studie, utforska materialet som ingår i seminarier. Som en allmän guide förväntas varje timme i klassstudenterna att åtminstone spendera två till tre timmar i en självständig studie. Vänligen kontakta programledaren för mer information.

Det slutliga forskarprojektet kommer att vara en längre period av självständig studie som leder till en praktik-som-forskningsprodukt (praktik och kort avhandling) eller en avhandling.

Hur man bedöms

Bedömningar sker genom en kombination av portföljer, avhandlingar, presentationer och praktiska projekt som kan innehålla format som föreställningar, kompositioner och webbplatser beroende på ditt valda intresseområde.

Ditt slutliga projekt kommer att bestå av antingen ett praktik-och-forskningspaket (praktik och kort avhandling) eller en standardavhandling som utvecklats med en handledare som har kompetens inom ditt intresseområde.

Bedömning Feedback

University of Lincoln policy för utvärderingsåterkoppling syftar till att säkerställa att akademiker återkommer i kursbedömningar till studenter omedelbart - vanligtvis inom 15 arbetsdagar efter inlämningsdatum.

Ingångskrav

Första eller övre andra klassen hedrar examen i ett relevant ämne eller motsvarande yrkeserfarenhet.

Internationella studenter kommer att kräva det engelska språket vid IELTS 6.0 med minst 5,5 i varje element eller motsvarande.

Vi letar efter studenter som har slutfört den första graden och vill lära sig mer, liksom de som har arbetat i konsten och vill berika sitt arbete med vidare studier. Vi är glada att välkomna sökande med ett mycket definierat specialområde och de som vill utforska ett bredare ämnesområde. Vi letar efter entusiasm och ett åtagande att fortsätta din nästa etapp av studien, var du än börjar. Vid intervju kan vi be att se lite av ditt arbete eller att höra om din erfarenhet.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Läs mindre