Master i offentlig rätt (avhandling

Allmänt

Programbeskrivning

I det offentliga rättens masterprogram är undervisningsspråket turkiskt . Offentligt juristutbildning erbjuds som två alternativ med och utan avhandling. Idag förändras både globala och lokala juridiska problem, de blir alltmer komplexa och kräver flera tillvägagångssätt baserade på olika lagdiscipliner. Public Law masterprogrammet , som syftar till att utbilda advokater som kan tillhandahålla lösningar på dessa problem, syftar till att ge kandidaterna ett mångfacetterat perspektiv på de juridiska frågorna i läroplanen, som inkluderar de aktuella lagproblemen samt filosofi och politik. kurser.

123855_hammer-5ee0d74143_640.jpg

Graduate School of Social Sciences

Antalya Bilim University Institute of Social Sciences har varit aktivt sedan 2014. För det första, med MBA-programmet, har den akademiska och sektoriella kunskapen om ledarna och ledarna för de ledande institutionerna i Antalya och de omgivande städerna överlämnats till studenterna i internationella standarder. Vårt universitet, som noggrant följer och tillämpar den tekniska utvecklingen i den snabbt utvecklande världen, ger sina studenter de senaste teknikklassmiljöerna och systemen.

Antalya Bilim University Institute of Social Sciences syftar till att berika sina program med varje dag som går och att ge studenter utbildning efter behov av globaliseringsprocessen. Vårt institut fortsätter sin snabba utveckling genom att lägga till nya medlemmar till sin personal som består av behöriga namn på deras områden.

Efter examen från företagsekonomiska avdelningen har han fortsatt sina avhandlingar och avhandlingar inom avdelningar för privaträtt, offentlig rätt, global politik och internationella relationer.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

ABU is a research university that offers interdisciplinary master and Ph.D. programs over a wide range of subjects.

ABU is a research university that offers interdisciplinary master and Ph.D. programs over a wide range of subjects. Läs mindre