Master i organisationsledning

Allmänt

Programbeskrivning

University Foundation of San Gil –UNISANGIL– har sedan skapandet uppdraget att bidra till utvecklingen av samhället på lokal och regional nivå med en global vision genom deltagande i en integrerad bildning av människor, produktion och tillämpning av kunskap och social interaktion I överensstämmelse med denna princip utvecklar institutionen akademiska utbildningsprocesser på grund- och doktorandnivåer som överensstämmer med behoven och kraven i de samhällen och regioner där den finns.

Så här presenterar UNISANGIL Master in Organization Management, ett akademiskt program kopplat till fakulteten för ekonomiska och administrativa vetenskaper, vars ursprung är relaterat till högkvalitetsakkreditering av grundutbildningar i företagsekonomi (resolution 021081 från december 2015 ) och offentlig redovisning (resolution 05421 av april 2015).

Detta akademiska program är ett komplement till de utbildningsprocesser som erbjuds sedan Specialization in Finance (San Gil - Chiquinquirá); Specialisering i strategisk ekonomiadministration (Yopal); Specialisering i strategisk marknadsföring (San Gil - Chiquinquirá) och specialisering i turismens konkurrenskraft (San Gil). Detta utgör en strategi för integration och relevans av det akademiska erbjudandet med de ekonomiska, politiska och sociala behoven inte bara i San Gil, Yopal och Chiquinquirá som provinsiella utvecklingscentra, utan för alla de omgivande kommunerna.

Som en magisterexamen i djupet syftar programmet till att fördjupa sig i specifika kunskapsområden relaterade till Senior Management, Organisation, Direction and Management. Detta syftar till att utveckla färdigheter som möjliggör lösning av problem i organisationer, samt analys av särskilda disciplinära, tvärvetenskapliga och professionella situationer som uppstår i den regionala och nationella miljön.

mål

Målet med Masterprogrammet i ledning av organisationer av UNISANGIL är: "Den integrerade utbildningen av Master i Senior Management, Organisation, Direction and Management, för lösning av organisationens problem".

mission

Instrumentalisera och tillämpa den kunskap som lärs i organisationer genom att utveckla sin kapacitet för kritik, analys, syntes och diskussion genom deras fördjupning av kunskap inom Senior Management, Organisation, Management and Management, stärka utveckling och integrerad tillväxt, i ett regionalt och nationellt sammanhang.

utsikt

År 2022 är vi ett masterprogram som är erkänt på regional och nationell nivå för utveckling och förbättring av förvaltningsstrategier, beslutsfattande och konfliktlösning; bilda lärare med kritiskt tänkande, färdigheter och attityder inom tillämpad forskning, som möjliggör diagnos och lösning av organisatoriska problem.126794_pexels-photo-3184291.jpeg fauxels / pexels

Curriculum

Semester I
ämne hp
Ledning och organisationsledning 3
Strategisk ledning 2
Organisationers makroekonomiska och ekonomiska sammanhang 2
Organisationens ekonomiska och bokföringshantering 3
Klass I-seminarium 2
Totala krediter 12
Semester II
ämne hp
Strategisk hantering av mänskliga resurser 3
Organisationsvärdering 3
Design, organisatorisk kreativitet och innovation 2
Beslutsfattande 2
Klass II-seminarium 2
Totala krediter 12
Semester III
ämne hp
Internationell ledning 3
Marknadsföring 3
Organisationens juridiska sammanhang 2
Valfri seminarium 2
Grad III-seminarium 2
Totala krediter 12
Semester IV
ämne hp
Management Skills Workshop 3
Valfri seminarium 3
Valfri seminarium 3
Grad IV-seminarium 3
Totala krediter 12

antagning Profile

UNISANGIL Master in Organization Management-programmet riktar sig till fyra specifika befolkningstyper:

  1. Professionerna tog examen från UNISANGIL.
  2. Kandidater från andra institutioner för högre utbildning i regionen eller landet.
  3. Specialister från olika kunskapsgrenar, antingen från UNISANGIL eller från andra institutioner för högre utbildning i regionen eller landet.
  4. De yrkesverksamma som innehar medel- och höga positioner i organisationerna i regionen och landet, medvetna om behovet av integrerad och systemisk organisatorisk tillväxt.

Alla sökande som bedriver magistern kommer att ha en akademisk och yrkesintervju före antagningen.

Graduate profil

Master in Organization Management, syftar till att utbilda ledare med strategiskt tänkande, proffs med en vision om framtiden, skapare och innovatörer, med kritiska positioner och kan svara på framtidens utmaningar och organisatoriska utmaningar.

Våra kandidater kommer att ha kunskap om den nationella och internationella miljön, geopolitik och om hanteringen av potentiella verktyg som gör att de kan utveckla bättre kompetensnivåer i organisationer.

Behörighetskrav krav~~POS=HEADCOMP

  • Kopiorcertifikat eller grundexamen
  • Fotokopia av identitetsdokumentet, utökat till 150%
  • Två (2) 3x4 färgfoton
  • Medlemskap eller EPS eller Sisben-kort
  • Skicka en intervju med fakultetens forskarkoordinator

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

UNISANGIL es una entidad de educación superior centrada en la investigación, extensión y formación de su comunidad. Somos una institución de educación superior de origen y acción solidarios que contri ... Läs mer

UNISANGIL es una entidad de educación superior centrada en la investigación, extensión y formación de su comunidad. Somos una institución de educación superior de origen y acción solidarios que contribuye al desarrollo de la sociedad en los ámbitos local y regional con visión global, mediante la participación en la formación integral de personas, la investigación y la interacción social. Läs mindre