Master i personalhantering (deltid)

Allmänt

Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Rome Business School 's Master in Human Resource Management är utformad för att utrusta personal inom personalresurser för att svara på marknadens behov och utmaningar ur människors ledning. Professionals som omfamnar förändringar som det mest effektiva sättet att skapa konkurrensfördelar, som kan dra nytta av ny teknik, som har ett bra grepp om de nya generationerna av yrkesverksamma som ansluter sig till arbetsmarknaden och fullt ut förstår vikten av balans mellan arbete och liv och etiskt beteende och framför allt engagerar sig i att utveckla, attrahera och behålla talanger som det bästa sättet att säkerställa framgång i det nya affärsekosystemet.

58961_Untitleddesign2.png

Anledningarna till varför

 • International Bootcamp i Barcelona eller Rom

Rome Business School erbjuder dig chansen att finslipa dina kompetenser och berika din kunskap om entreprenörskap, innovation och andra viktiga ämnen i näringslivet genom att delta i våra internationella program i Rom eller Barcelona, där du också kan utöka ditt professionella nätverk. Detta bostadsprogram kommer mot en extra kostnad.

 • Program för mjuk kompetens

Grunden för en solid och framgångsrik karriär är utan tvekan de efterfrågade och berömda Soft Färdigheterna, kompetenser som hittar praktiska användningsområden i alla arbetsmiljöer och affärsområden. Vårt Soft Skills-program kommer att ge dig en grundlig och detaljerad kunskap och kännedom om dessa personliga mjuka färdigheter, underlättar deras personliga och professionella tillväxt.

 • Nätverk och partners

Rome Business School har solida partnerskap med flera världsberömda ledande företag, som Enel, Fendi, Bulgari, Eataly, IBM Italien, Land Rover och många fler. För att säkerställa att våra studenter kan bygga ett starkt professionellt nätverk, organiserar vi ständigt möten, besök, evenemang och gästföreläsningar med representanter från elitföretags ekosystem, uppmuntrar till interaktion mellan ledande proffs och studenterna och underlättar inlärningsprocessen.

 • Karriärsbana

Vårt skickliga och professionella team för karriärtjänster förser våra deltagare med en personlig karriärväg som är speciellt utformad för att forma sin egen professionella profil för att bli en konkurrenskraftig person på dagens arbetsmarknad. Workshops med fokus på det hetaste ämnet för jobbsökande och karriärnätverk, individuella karriärrådgivningsmöten, vårt exklusiva evenemang " Rome Business School Talent Focus" och mer ovärderliga fördelar står till ditt förfogande för att säkerställa bästa start eller ett bra boost i din karriär!

 • Studera i Rom

Civilisationens vagga och hemland av ett ovärderligt kulturellt och konstnärligt arv är Rom det ultimata läget att leva en högre utbildning. dra nytta av de många vackra platserna och berikande initiativ som erbjuds av det romerska landskapet och lära sig i ett av de mest profilerade centra som tillverkats i Italien.

Strukturera

 • 6 månader av föreläsningar
 • 6 månader tillägnad internationella praktikplatser och projektarbete
 • Besök på internationella företag och organisationer
 • Integrativt kulturprogram
 • Seminarier och evenemang

fördelar

 • Företagets besök - Exempel inkluderar Enel, Fendi, Global Solar Fund, FAO.
 • Internationell studietur: Bootcamp i Barcelona eller New York
 • Kulturprogram - Vandringsturer i Rom
 • Mjuk kompetens program
 • Forskningsmetoder för affärsverkstad
 • Italiensk språkkurs - nybörjarnivå (A1 & A2)
 • Stöd för boende
 • Internationellt ID-kort för studenter - ISIC
 • Karriärtjänster

Innehåll

 • Inställning av Mind Opening & Knowledge Management

Den första delen av Rome Business School Master in Human Resource Management ger dig en omfattande förberedelse för HR-sektorn och avgörande aspekter av andra relaterade områden, vilket initialt ger en bred överblick över den bredare förvaltningsvärlden.

 • Strategisk HR

Analysera alla specifika ämnen och aspekter av HR-strategi, utveckling och ledning.

 • Talentutveckling och ledning

Stärk dina kompetenser och gör det möjligt för dig att ta på dig ansvar inom personalavdelningen i alla företag, samtidigt som du utvecklar dina färdigheter inom alla aspekter av detta område och ger dig en grundlig kunskap om bästa praxis och tekniker för att effektivt fungera Talentutveckling och ledning .

 • Beteende och förändringshantering

Ytterligare insikt i analys och utforskning av trender och bästa metoder för beteende och förändringar och hur de kan tillämpas effektivt på HR-branschen.

 • Capstone Project: Human Resources Plan

Ett teamprojekt syftar till att utveckla en HR-plan utformad för att lösa ett affärsproblem inom området Human Resources, för ett befintligt eller fiktivt företag. Alla team vägleds från projektets allra första fas.

Karriärtjänster

Med vår hjälp kan du skapa din karriärstrategi via en resa med självreflektion, utforskning och prestation. Detta program är utformat för att hjälpa dig hitta praktikplatser eller positioner i linje med dina ambitioner och förväntningar. I synnerhet erbjuder skolan följande tjänster till de inskrivna eleverna:

 • Individuellt karriärrådgivningsmöte
 • Rome Business School officiella karriärportal
 • Professionella workshops
 • Mock-intervjudag
 • Webbseminarier för företagare
 • Rome Business School Talent Focus
 • Möjlighet att väljas för ett praktikprogram utomlands: Usa eller Dubai

Placeringsgrad

I slutet av magistern fick 96% av studenterna en praktikplats i internationellt kända företag. Några av våra professionella partners:

128731_ScreenShot2020-01-05at6.09.30PM.png

Bootcamp runt om i världen

Finjustera dina entreprenörskompetenser och testa dem med den ultimata utmaningen: Rome Business School exklusiva Bootcamp i Barcelona, organiserat i samarbete med EAE Business School, och i New York, i partnerskap med Pace University, två vackra städer i framkant av innovation och bland de mest produktiva ekosystemen för start. Ett avancerat program som är utformat för att möta dig ansikte mot ansikte med realistiska affärsscenarier för att lösa och ge dig ett praktiskt sätt att lära och utveckla färdigheter. Allt med professionellt stöd av en handledare från toppklass arbetande företag!

Antagningsprocessen

Rome Business School arbetar hårt för att upprätthålla den högsta kvalitetsstandarden i de program vi erbjuder. Därför måste alla sökande genomgå en urvalsprocess strukturerad enligt följande för att säkerställa kandidaternas behörighet.

128721_ScreenShot2020-01-05at5.21.56PM.png

Antagningsprocessen syftar till att verifiera kandidatens behörighet att delta i Mästaren. Kandidatens akademiska historia, tidigare erfarenheter av ämnen som täcks av master, och motivation kommer att vara frågor i utvärderingen. När den har skickats kommer ansökan att utvärderas av Rome Business School akademiska kommitté. För att säkerställa applikationens lämplighet är det viktigt att leverera all nödvändig dokumentation.

Grad

logo-viu-Universidad-Internacional-de-Valencia-sobre-fondo-blanco-1024x435.png

Studenter som lyckas genomföra programmet kommer att få en dubbelcertifiering: Rome Business School examensbevis och en officiell certifiering av Universidad Internacional de Valencia (VIU), som ger 60 internationellt erkända högskolepoäng (60 hp).

Stipendier och undervisning

Enligt individens profil, erfarenhet och bevisad motivation kan kandidaten tilldelas ett stipendium som täcker en del av den totala undervisningsavgiften (upp till 25%). Berättigandet till ett eventuellt stipendium kommer att avgöras av Rome Business School akademiska kommitté vid utvärderingen av kandidatens ansökan.

Studieavgiften för denna mästare är 6 800 euro på campus. Det kan betalas:

 • i avbetalningar
 • i en enda lösning (det här alternativet ger studenten 10% rabatt på det totala undervisningsavgiften)

Jumpstart resten av ditt liv!

Om du letar efter avancerad utbildning av högsta kvalitet inom ett visst affärsområde, otaliga möjligheter för kompetensutveckling och testning av dig själv, sätt att utöka ditt professionella nätverk och få kontakt med elitproffs som arbetar inom flera affärsområden, har vi exakt programmet för du. Därifrån är det allt upp till dig! Din beslutsamhet och vilja att lära sig och uppleva nya sätt att tänka på är allt du behöver för att få ut det mesta av ett av våra program och börja göra dig längs vägen mot framgång i din karriär.

Senast uppdaterad Aug 2020

Om skolan

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries w ... Läs mer

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries worldwide. Läs mindre
rom , Italien online + 1 Mer Mindre