Master i personalhantering (heltid)

Allmänt

2 tillgängliga platser
Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Rome Business School 's Master in Human Resource Management är utformad för att utrusta personal inom personalresurser för att svara på marknadens behov och utmaningar ur människors ledning. Yrkesmän som omfamnar förändringar som det mest effektiva sättet att skapa konkurrensfördelar, som kan dra nytta av ny teknik, som har ett bra grepp om de nya generationerna av yrkesverksamma som ansluter sig till arbetsmarknaden och fullt ut förstår vikten av arbete / livsbalans och etiskt beteende och framför allt engagerar sig i att utveckla, attrahera och behålla talanger som det bästa sättet att säkerställa framgång i det nya affärsekosystemet.

58961_Untitleddesign2.png

Programstruktur

Rome Business School 's Master in Human Resource Management är strukturerad för att ge deltagarna en grundlig förberedelse för mänskliga resurssektorn och avgörande aspekter av andra relaterade områden, med en bred översikt över den bredare förvaltningsvärlden och sedan fortsätta med att analysera alla specifika ämnen och aspekter av HR-strategi, utveckling och ledning, samt att ge en djupgående inblick i innovativt och ansvarsfullt ledarskap, dess trender och bästa praxis, samt hur de kan tillämpas effektivt på HR Management Industry.

Lärandemål

I slutet av studiekursen kommer deltagarna att lära sig att:

  • People Management: Utveckla de ledande färdigheter och kompetenser som krävs som People Manager för att leda och driva de förändringar som krävs inom en organisation.
  • Global management: Identifiera, förstå och utveckla vikten av personalhantering i företagets globala strategi.
  • Organisation, utförande och kontroll: Få djupgående inblick i de verktyg och procedurer som krävs för att utföra de uppgifter som är involverade i planering, organisering, genomförande och kontroll av personalresurser i ett företag.
  • Mänskliga resurser i den digitala tidsåldern: Utnyttja möjligheterna för att förvärva, utveckla och behålla talanger som erbjuds av teknik, genom verktyg och resurser kopplade till digital kommunikation.
  • Strategisk konsultverksamhet: Utveckla mänskliga resurers funktion både ur en avdelning av människor och som ett konsultföretag.
  • Planering: Utveckla strategiska baser, anpassade till företagets mål, som gör det möjligt att planera och förutse framtida rörelser inom personalområdet.

Karriärmöjligheter

Med vår hjälp kan du skapa din karriärstrategi via en resa med självreflektion, utforskning och prestation. Detta program är utformat för att hjälpa dig att bygga en solid väg mot en framgångsrik karriär och professionell framtid samt att hitta möjligheter i linje med dina ambitioner och förväntningar. I synnerhet erbjuder skolan följande tjänster till de inskrivna eleverna:

  • Individuellt karriärrådgivningsmöte
  • Rome Business School officiella karriärportal
  • Professionella workshops
  • Rome Business School Talent Focus

Senast uppdaterad Aug 2020

Om skolan

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries w ... Läs mer

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries worldwide. Läs mindre
rom , Italien online + 1 Mer Mindre