Master i projektledning

Allmänt

2 tillgängliga platser
Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Denna Master in Project Management har utformats för att ge all nödvändig kunskap och färdigheter för att bli eller växa som en framgångsrik projektledare och för att vägleda deltagarna till förvärvet av den prestigefyllda PMP® (Project Management Professional), eller CAPM® (Certified Associate) i Project Management) certifieringar av PMI ®, som är allmänt erkända och uppskattade över hela världen. Rome Business School är en registrerad utbildningsleverantör för Project Management Institute.

Masterutbildningstimmarna erkänns därför som kontakttider av PMI®, ett av kraven för att få tillgång till certifieringsproven.

128281_person-writing-on-notebook-669615.jpg

Programstruktur

Rome Business School Master i projektledning är strukturerad för att ge deltagarna en grundlig förberedelse för projektledningssektorn och avgörande aspekter av andra relaterade områden, med en bred översikt över den bredare förvaltningsvärlden och sedan fortsätta med att analysera alla specifika ämnen och aspekter av projektutveckling och ledning, liksom att ge en djupgående inblick i innovativt och ansvarsfullt ledarskap, dess trender och bästa praxis, samt hur de kan tillämpas effektivt i denna bransch.

Lärandemål

I slutet av studiekursen kommer deltagarna att lära sig att:

  • Ha strukturerad kunskap om projektledning, så att de kan starta en yrkeskarriär på internationell nivå.
  • Behärska processerna för projektledning och respektive ingångar, utgångar och verktyg och tekniker som används i olika sammanhang.
  • Kunna hantera och hantera olika situationer som kan uppstå under projektledning.
  • Förstå den roll som spelare spelar i projekt, med särskild uppmärksamhet på rollen som projektledare.
  • Kunna utveckla de olika områdena inom projektledning (som till exempel riskhantering eller projektkommunikation).

Karriärmöjligheter

Med vår hjälp kan du skapa din karriärstrategi via en resa med självreflektion, utforskning och prestation. Detta program är utformat för att hjälpa dig att bygga en solid väg mot en framgångsrik karriär och professionell framtid samt att hitta möjligheter i linje med dina ambitioner och förväntningar. I synnerhet erbjuder skolan följande tjänster till de inskrivna eleverna:

  • Individuellt karriärrådgivningsmöte
  • Rome Business School officiella karriärportal
  • Professionella workshops
  • Rome Business School Talent Focus
Senast uppdaterad Aug 2020

Om skolan

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries w ... Läs mer

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries worldwide. Läs mindre
rom , Italien online + 1 Mer Mindre