Master i reklam

Raffles Milano - International Fashion and Design School

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Master i reklam

Raffles Milano - International Fashion and Design School

Tio fantastiska månader. Tio högsta nivåbyråer i föreläsningsteatern, en varje månad. Tio unika möjligheter att lära sig genom att göra, armbåg-till-armbåge med bäst. Raffles Milano Masters: någon har kommit upp med dem äntligen.

Varför?

Monoliten är smulande. Reklam ser fram emot nya sätt att nå människor, som är mer uppmärksamma och streetwise än tidigare. En gång var det gott om pengar och några medier. Idag är det exakt det motsatta och från det solida regelverket och tidigare metoder måste vi snabbt gå vidare till en annons som kan flöda som en vätska i alla utrymmen som tekniken erbjuder.

Professionella möjligheter

Vi vill inte höja böner av teoretiska vägar som byggdes någon annanstans av andra, men aktiva, effektiva, ansvariga annonsörer som är redo att ta på sig bördan av varje steg i att utveckla en idé, från briefing till publicering och återkoppling. I slutet av kursen kommer studenterna att kunna hitta arbete i stora italienska och internationella grupper, serviceföretag, konsulttjänster och även icke-statliga organisationer och forskningsinstitut, samt att acceptera utmaningen och skapa egen verksamhet.

Vem ska delta

Kursen är avsedd för studenter med en högskoleexamen och / eller yrkeserfarenhet inom områdena bilddesign, reklam, kommunikation och marknadsföring och i allmänhet för alla som tycker att kommunikation är ett livskraftigt karriärval och starkt stöd till individuell tillväxt . Deltagare är såväl som copywriters, konstdirektörer och kontorschefer av framtida byråer, men även ambitiösa företagskommunikationschefer.

Curriculum

Om du vill komma till toppen lär du dig av dem som redan är där. Våra studenter har en chans att skaffa sig en helt rund vision om nya metoder för varumärkesbyggande, som arbetar sida vid sida med de professionella som leder vägen på dagens marknad. Kursen analyserar kommunikationstekniker som stöder varumärket, inklusive vissa som är mindre frekventa - men viktiga - som krishanterings- och försvarsmetoder mot falsk branding. I slutet av kursen kommer studenterna att få en tydlig uppskattning av den senaste tekniken för reklam.

ämnen

 • briefing
 • Produktegenskaper analys.
 • Stimulera idéer tekniker.
 • Copy-skrivning.
 • Konst riktning.
 • Layout och storyboard.
 • Presentation.
 • Idélivbarhet (kampanjförmåga).
 • Produktion.

påskrifter

För sin didaktiska modells kvalitet och effektivitet har denna Masters kurs godkänts av:

Designföreläsare

Att lära sig direkt från utövare är det bästa sättet att hämta de mest avancerade visionerna och metoderna vid källan. Till skillnad från konventionella mästare tar Raffles Milano Masters in praktisk kunskap direkt i föreläsningsteatern, med tio marknadsledande organ som upptar lektorn under de tio månaderna.


Projekt
M

Projekt
DLVBBDO
Reklambyrå
dlvbbdo.com
Projekt
Ogilvy

Deltagare i metod

Det finns några typer av praktisk och teoretisk kunskap och förmågor som inte kan läras över natten men behöver skräddarsydd handledning. Du vet aldrig när du behöver dem, men en sak är säker: du vill.

Metod
Giovanni Pelloso
Historiker och kritiker
giovannipelloso.Linkedin

företagen

På nästan trettio års arbete har Raffles-koncernen byggt upp ett betydande nätverk av partners som deltar i våra treåriga och masters kurser. Dessa företags rykte och kvaliteten på relationerna e har utvecklats med dem är en garanti för ett bestämt bördigt möte mellan utbildning och näringsliv.

Adidas, Aigner, Bstrong>master@raffles-milano.itng>strong>master@raffles-milano.itckan 18.00 bjuder Raffles Milano sina studenter att träffa en av de stora personligheterna som går på scenen för design, stil och designkultur. Att höra historierna och idéerna som påverkar marknaden och driva vår tankegång - direkt från hästens mun - är ett fantastiskt tillfälle som lägger till substans för våra akademiska program. Här är agendaen för möten för det kommande året.strong>master@raffles-milano.it>Det maximala antalet studenter som kan anmäla sig till var och en av våra kurser är 20.strong>master@raffles-milano.it; faser. Det första urvalet är en screening utifrån den dokumentation som mottagits från studenten. Om ansökan uppfyller kraven arrangeras en individuell intervju med kursledaren.strong>master@raffles-milano.it hänsyn till alla de faktorer som bidrar till en persons profil i beaktande: portfölj, tidigare studier, arbetslivserfarenhet, extracurricular aktiviteter och presentationsbrev.strong>master@raffles-milano.it:strong>master@raffles-milano.iti>konstnärlig och / eller professionell portfölj,strong>master@raffles-milano.itrteckning över tidigare studier,strong>master@raffles-milano.itshops deltog,strong>master@raffles-milano.it/li>strong>master@raffles-milano.italienska eller andra EU-medlemsstudenter,strong>master@raffles-milano.it0 euro ansökningsavgift.strong>master@raffles-milano.itrs 2017 kan alla kandidater skicka dokumentationen för upptagning till strong>master@raffles-milano.itles-milano.it">strong>master@raffles-milano.it

För ytterligare information, fyll i formuläret "Infoförfrågan".

avgifter

 • Studerande från Europeiska unionen och Efta:
  15.000 euro (totalt, inklusive skatter).
  Anmälningsavgift: 3.000 euro
  Undervisningsavgift: 12.000 euro
 • Studerande utanför EU:
  19.000 euro (totalt, inklusive skatter).
  Anmälningsavgift: 3.000 euro
  Undervisningsavgift: 16.000 euro
 • Anmälningsavgift:
  Kandidater som vill ansöka om tillträde till vår masters kurser måste betala en ansökningsavgift på 100 euro.
Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
 • Italienska


Senast uppdaterad January 12, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Nov. 2018
Duration
Varaktighet
10 månader
Heltid
Price
Pris
15,000 EUR
Studerande från Europeiska unionen och Efta (totalt inklusive skatter); 19000 euro Extra-Europeiska unionens studenter (totalt, inklusive skatter).
Information
Deadline
Locations
Italien - Milan, Lombardy
Startdatum : Nov. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Nov. 2018
Italien - Milan, Lombardy
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan