Master i scenekunst (Drama, Dans, Musik)

Allmänt

Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Kursen

MRes Performing Arts (Drama, Dans, Musik) syftar till att ge en erkänd forskningspris till förberedelse för doktorandstudier i tillhörande områden. Den är utformad för studenter som vill utveckla en grund för doktorandstudier.

Denna kurs erbjuder en idealisk start för din forskningsresa i scenekonst. Det syftar till att tillhandahålla de kritiska och metodologiska verktygen som behövs för vetenskaplig forskning, samtidigt som man möjliggör fokuserad studie i din valda scenkonstdisciplin och engagemang med olika perspektiv på prestanda.

Studenter på detta magisterprogram kan dra nytta av resurserna i Lincoln Performing Arts Center, studior, galleri och ett pulserande konstnärligt samhälle.

Forskningsområden, Projekt

Specialområdena för forskningsexpertis inom skola för skönhet och scenekonst inkluderar:

  • Samtida teatertillverkning
  • Samtida British Playwriting
  • Musikalisk Teater
  • Asiatisk prestation
  • Öva som forskning
  • Koreografi
  • Samtida Sammansättning
  • ethnomusicology
  • Populär musik

Hur du studerar

Studenter kan arbeta tillsammans med kollegor i scenekunskap, vars disciplinära bakgrund kan vara i drama, dans, musik eller liknande. Detta ger en möjlighet att engagera sig med personer som har liknande men subtilt olika perspektiv på prestanda och kan därför introducera tillhörande disciplinområden i scenekunsten.

Undervisade moduler kommer att erbjudas genom seminarier, vilket kan innehålla tutorlevererat innehåll följt av diskussion, workshopaktivitet och övningar.

Kontakt timmar på detta program kan variera beroende på varje enskild modul och studietrinnet. Den doktorandstudie innebär en betydande del av självständig studie, utforska materialet som ingår i seminarier. Som en allmän guide förväntas varje timme i klassstudenterna att åtminstone spendera två till tre timmar i en självständig studie. Vänligen kontakta programledaren för mer information.

Det slutliga forskarprojektet kommer att vara en längre period av självständig studie som leder till en praktik-som-forskningsprodukt (praktik och kort avhandling) eller en avhandling.

Hur man bedöms

En rad utvärderingslägen utnyttjas, som var och en syftar till att utrusta elever med lämplig skicklighet eller färdigheter för pågående forskningsarbete. Dessa kan innehålla uppsatser, muntliga presentationer, viva voces och projektplaner.

Ditt slutliga projekt kommer att bestå av antingen ett praktik-som-forskningspaket (praktik och kort avhandling) eller en standardavhandling.

Bedömning Feedback

University of Lincoln policy för utvärderingsåterkoppling syftar till att säkerställa att akademiker återkommer i kursbedömningar till studenter omedelbart - vanligtvis inom 15 arbetsdagar efter inlämningsdatum.

Ingångskrav

Första eller övre andra klassen hedersexamen. Internationella studenter kommer också att behöva engelska språket vid IELTS 6,5.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Läs mindre