Läs den officiella beskrivningen

Denna doktorsexamen i teologi, ministerium och uppdrag, valideras av Durham University som en del av Common Awards-ordningen. Det är ett tillfälle att utveckla teologiska studier, idealiska för dem som är engagerade i någon tjänst i kyrkan, antingen låna eller ordinerade. Det är särskilt lämpligt för dem i de tidiga åren av tjänsten eller senare där sabbatical leave möjliggör vidare studier och reflektion. Det är en distansutbildningskurs som är utformad för att passa ditt arbete och andra åtaganden.

MA är normalt öppen för personer med god teologinivå. Beroende på dina tidigare kvalifikationer och erfarenheter kan kursen vanligtvis slutföras på tre år.

MA moduler

Du kommer att studera 7 nivå 7 moduler, deltid över tre år, relaterar teologisk kunskap till din professionella

Bedömningen av arbetet varieras genom media av uppdrag, reflektioner, exegeses och portföljer. Din personliga handledare hjälper dig att förbereda dig och ge råd om hur du utvecklar ditt lärande. Varje modul kommer att markeras, med en övergripande betyg för MA.

Vänligen kontakta oss om du behöver mer information om modulerna eller bedömningen.

VAD ska jag studera?

  • Forskning och reflektioner, resurser och metoder
  • Utbildning och lärande kyrkan
  • Avancerad teori och metoder i praktisk teologi
  • Avancerad bibelstudie
  • Avancerad studie av en teologisk text
  • Reflekterande praxis: Mission och evangelism
  • Avhandling

Hur man ansöker

Ansökningar om tillträde till denna kurs accepteras när som helst, men vi registrerar nya studenter på hösten varje år. Du kommer att behöva vara examen, vanligtvis av teologi, men vi kommer att överväga dem med andra lämpliga kvalifikationer eller erfarenheter. När din ansökan är godkänd kommer du att tilldelas en handledare som kommer att vägleda dig genom dina studier. Du kommer också att ha tillgång till vår online Moodle webbplats med studiematerial, forum, feedback formulär och detaljer om bedömningen för varje modul. Fyll bara i ansökningsformuläret och returnera det via e-post.

Ansökningsfristen är 31 augusti för att börja i september.

Som en del av ansökan ska utländska studenter behöva bevisa att någon tidigare utländsk studie / utbildning är jämförbar med brittiska kvalifikationer. Detta kan göras genom NARIC href = "https://www.naric.org.uk/naric/Individuals/Default.aspx

NARIC kan också ge bevis på engelska språkbedömning vilket är ett krav på Durham University för alla vars första språk inte är engelska. Krav på grundutbildning och forskarutbildning href = "https://www.dur.ac.uk/learningandteaching.handbook/1/3/3/1/

Avgifter 2018/19

Vi behåller våra avgifter konkurrenskraftiga eftersom vi vill att många ska få tillgång till alla våra kurser. År 2018/19 är årsavgiften för MA 1860 kronor. Detta omfattar din distanshandledare, några klasser eller grupper, material på nätet och universitetsvalideringen. Denna avgift kan vara föremål för en liten ökning varje år, och som MA-kursen tar tre år kan den totala avgiften vara cirka 5800 £.

Vi erbjuder 5% rabatt till alla som ansöker och betalar årsavgiften senast den 31 augusti. Detta minskar årsavgiften från £ 1860 till £ 1767.

För de på en snabbare budget, erbjuder vi betalning i perioder. För MA betalar du 620 kr per 31 augusti, 620 kr per 31 december och 620 kr före den 31 mars. Varje modul måste betalas innan studien påbörjas.

Tyvärr kan vi inte erbjuda återbetalning om du lämnar kursen under året. Men under särskilda omständigheter är det möjligt att ta en paus från dina studier, med förbehåll för en avdragsavgift på 80 kr och återvända till studierna under det följande året.

Program undervisas på:
Engelska
Senast uppdaterad May 30, 2018
Denna kurs är Online
Startdatum
Sept. 2019
Duration
3 år
Deltid
Pris
1,860 GBP
Årlig avgift
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum