Master i utveckling av gastronomiska begrepp

Allmänt

Programbeskrivning

funktioner:

 • Kvalifikation: UCH-CEU magisterexamen
 • Direkt till: Masterprogrammet riktar sig till studenter och yrkesverksamma inom sektorn som vill göra ett kvalitativt steg i sin utbildning och karriär.
 • Varaktighet: 1 april 2019/31 juli 2019 4 månaders övning i restauranger i ElBarri-Iglesias-gruppen. Från måndag till fredag, från 9:00 till 6:00
 • Timmar: 1660 timmar
 • Studiepoäng: 90 hp
 • Levereras i: Spanska
 • Begränsade platser
 • Pris: € 12 500

presentation

Välkommen till den gastronomiska " återutvecklingen" .

Gasma och ElBarri kommer tillsammans för att presentera ett formatprogram fullt av kreativitet och avantgarde . En unik mästare i världen. En annan satsning för de yrkesverksamma som söker ett steg längre i sitt yrke.

Sedan restaurangen Biljetter öppnades 2011 har det gastronomiska panoramaet fortsatt att utvecklas i snabb takt. Otaliga händelser har gjort att köket utvecklas och revolutionerar ett gastronomiskt landskap där El Bulli spelat en banbrytande roll. Denna guldålder har gjort Spanien till en världsledande inom banbrytande och kulinarisk forskning.

"Alltidens kök" kommer att gå i centrum under de första veckorna av klassen tills det blir ett innovativt och modernt förslag. Det är viktigt att behärska grunderna i gastronomi för att få en karriär full av framgång i köket.

Att göra eleverna entusiastiska på forskning och aldrig släcka sin törst efter kunskap kommer att vara en av lokalerna för elBarris stab, den obestridda stjärnan i den gastronomiska innovationen av detta unika program i världen.

Att vara medveten om vikten av förvaltning inom en restaurang, kommer denna mästare också att träna studenter i kulinarisk förvaltning , för att hjälpa dem att uppnå, förstå och utforma hög gastronomi lönsam .

Detta är en magisterexamen med 360º fokus för framtida globala kock. En utbildning på hög nivå från de bästa yrkesverksamma inom sektorn. Är du redo att gå in i denna värld av gastronomiska upplevelser?

Vad gör oss annorlunda?

Innovativt tillvägagångssätt

Gasma är engagerad i utbildning som är anpassad till verkligheten i en sektor i kontinuerlig utveckling. Vi är experter på lönsamma haute cuisine och våra studenter, förutom att utveckla sin kulinariska kunskap på högsta nivå förvärva verktygen för att hantera och få maximal lönsamhet i sitt arbete, vare sig i kök, vardagsrum eller genom gastronomisk utveckling.

Vårt mål är att uppnå en uppsättning kunskaper, färdigheter och förmågor som bidrar till att uppnå innovation i relation till gastronomi.

State-of-the-art faciliteter

Gastronomi och förvaltning av CEU Cardenal Herrera University är en miljö som kombinerar natur och vetenskap och har state-of-the-art faciliteter. De utrymmen som är avsedda för utveckling av träningsåtgärderna är utrustade med toppmoderna maskiner och verktyg. Dessutom garanterar designen av våra anläggningar en direkt kontakt med läraren och ger eleverna möjlighet att utveckla praktiska klasser.

Arbetet i klassrummet

För att vara en bra gastronomisk professionell är det nödvändigt att vara i kontakt med de bästa professionella . I alla discipliner ska professorerna inte bara följa en vetenskaplig och pedagogisk metod för undervisning, men kommer också att förklara, i första hand, sin personliga erfarenhet inom sektorn.

Global kallelse

Välkommen till ett av de internationella referenscampuserna. Studentkåren i CEU-Cardenal Herrera-Gasma University består av mer än 53 nationaliteter. Studerande från alla världens länder, bland vilka du kommer att lära dig och dela med dig av kultur, matlagning och olika sätt att förstå livet. Vi främjar en global utbildning, med rörlighet och internationell projicering, som lägger grunden så att du kan projicera din professionella karriär vart du vill.

Mål för master

Huvudsyftet med denna magisterexamen är att ge proffs med en global vision för sektorn, ge dem kunskaper i gastronomiska tekniker och trender, produkt- och lednings- och skapningsverktyg.

 • Du kommer att förstå grunderna för matlagning och grundligt studera produkten och dess egenskaper. Du kommer att upptäcka kulinariska tekniker från hela världen och utveckla din kreativa potential, kunna konfigurera ett original gastronomiskt erbjudande.
 • Du kommer att utveckla en komplett professionell profil tack vare studier av olika områden som bakverk och restaurang desserter . Du kommer att ha de ledningsverktyg som behövs för att göra ditt gastronomiska företag livskraftigt baserat på ditt erbjudande, marknadsföring och prestige.
 • Universitetet UCH-CEU och Gasma satsar på en innovativ metod och en aktiv roll för deltagarna : praktiska sessioner, masterclass, workshops, besök ... Du kommer att lära av erfarenheterna från vår CulinaryTeam och de bästa experterna i elBarri Group
 • Du satsar på Networking och du kommer att marknadsföra ditt eget gastronomiska samhälle tack vare kontakten med kockar och proffs som deltar i din träning. I slutet kommer du att slutföra din lärling med 700 timmar av externa praktikplatser där du kommer att upptäcka dag för dag de bästa restaurangerna i elBarri-gruppen, ledd av Albert Adrià .

riktar sig till

företagande

Denna mästare riktar sig till branschfolk med mer än 3 års erfarenhet som vill göra ett kvalitativt steg i sin utbildning och karriär.

 • Kandidater och akademiker
 • Studier eller tekniska karriär inom gastronomi.
 • Professionella inom branschen med en anmärkningsvärd yrkeserfarenhet, både i matlagning, som i konditorivaror / bageri samt i matlagning.

metodik

UCH-CEU och Gasma väljer en dynamisk och innovativ metod som gör att deltagaren kan utveckla sin professionella profil till det maximala. Av denna anledning är 80% av masters timmar dedikerade till praktisk träning .

Eleverna utbildas i praktiska deltagande sessioner och arbetar tillsammans med nationella och internationella referenschefer . I innehållet i samband med kulinarisk ledning möter de verkliga situationer och känner till första hand de viktigaste framgångshistorierna inom sektorn .

Inom masterkursen kommer Master Class också att läras av internationellt kända kockar och yrkesverksamma som i en session på mycket nära sätt kommer att visa sin filosofi, principer och forskningsmetoder som de bygger på att utveckla en personlig och differentierande stil.

På samma sätt kommer programmet att ha produktseminarier och dess kulinariska tillämpning: dagar fokuserade på en produkt, där kunniga experter och gästkockar kommer att utveckla en bred vision.

Utbildningen kulminerar med praxis och ansikte mot ansikte klasser på restaurangerna i elBarri-gruppen

Programmet varar i åtta månader . De första fyra lärs ut vid Gasma-anläggningarna , Gastro- och matkampanjens ledning vid CEU Cardenal Herrera University. Under de följande fyra månaderna måste studenten rotera i elBarri-gruppens olika restauranger , och därigenom fullfölja en enda, multiseptuell och handledd träning hela tiden.

innehåll

 • Kök: Det här blocket gör det möjligt att känna till grunden för gastronomin på global nivå och de tekniker och kreativa verktyg som kan göra det utvecklas. Från ett klassiskt val av bakgrunder, juicer, såser, stekjärn och traditionella grytor, till dem som sätter trender runt om i världen: nutida tapas, japansk mat, peruanska köket, Nikkei-köket, mexikanska rätter, fusionskök, signaturkök, klassiska tekniker , tekniker av classicism, återutvecklingskokkonst, restaurang desserter, etc.
 • Re-evolutionärt kök: Förändringen har nått kök med högt gastronomiskt värde runt om i världen tack vare forskning, närvarande i dem alla. Ingredienserna som tidigare gick obemärkt idag tar all framträdande för att göra anmärkningsvärd en utveckling som fortfarande har mycket utveckling framåt. Garnisonerna går vidare till stardom, och staging är en grundläggande del av varje meny, vilket gör kunden till en deltagare och huvudaktör.
 • Förvaltning och uppläggning: Syftet med detta block är att studenten kan behärska de ledningsverktyg som tillämpas på gastronomi och matlagningsprocesser för en effektivare organisation. Eleverna kan förutse huvudtrenderna för att utforma ett framgångsrikt gastronomiskt koncept. Tjänsten och rummet kommer att få särskild uppmärksamhet, vilket ger det oumbärliga och ovärderliga värdet som servitören förvärvar i vårt förslag. Dryckerna förloras inte. Vin, sprit, cocktails och kaffe är en grundläggande del av gastronomiska verksamheten. Dessutom kommer studenten att utbildas i skapandet av nya gastronomiska företag samt hanteringen av drycker, rum och staging.
 • Slutlig mastergrad: Masterns slutprojekt gör att alla förvärvade kunskaper kan värderas. Det speglar den ideala affärsmodellen som kombinerar excellens i Gastronomy med riktlinjer för hållbar förvaltning.

Förfarandena kommer att hållas i ElBarri restauranger. Rotationen i dem kommer att göra det möjligt för eleverna att arbeta i olika koncept, så att de kan lösa kunskap och ha en global vision tack vare en av de viktigaste restaureringsgrupperna i världen.

Projektet, som genomförs vid slutet av praktikperioden, kommer att göra eleverna till att utveckla ett nytt koncept som integrerar allt de har lärt sig och vars nyckelelement kommer att vara presentationen av en provsmakningsmeny där de också kommer att värdera scenen och tjänsten av det.

Lärare

För denna unika mästare kommer Gasmas kulinariska team att räkna med samarbetet mellan de professionella i ElBarri-gruppen som med sin banbrytande modell har uppnått att deras sex restauranger kombinerar olika matlagningskoncept för en global gastronomisk upplevelse. I sin meteoriska banan har flera av gruppens restauranger fått Michelin-stjärnan och erkännandet i världens 50 bästa.

Gasma söker vi efter exempel på framgång för att överföra dem till klassrummen och träna framtidsarbetarna. Det är därför, med ElBarri av Albert Adrià

Utbildningsområden

108081_rsz_mrg-info_master_gastro_es.jpg

registrering

Programmet betalas enligt följande:

 • Anmälningsavgift: 150 € * återbetalas vid icke-antagning.
 • Placera reservation: 5 500 € * 5 dagar efter införsel.
 • Första avbetalningen: € 3,425 * 45 dagar efter masterns start.
 • Andra avbetalningen: € 3,425 * 90 dagar efter mästarens start.

Totalt: € 12 500

Internationell avgift: 600 € * Endast internationella studenter (valfritt).

Registreringen inkluderar:

tjänster:

 • Förvaltning av läroplaner (obligatorisk).
 • Tillgång till personlådans kontor.
 • GASMA-biblioteket.
 • Stöd till masterclasses, konferenser och extracurricular seminars planeras för våra studenter.

Undervisningsmaterial:

 • Alla material som behövs under klassens utveckling ingår i avgifterna.
 • Tillgång till onlineutbildningsplattformen.
 • Följande obligatoriska uniform kommer att utfärdas till studenter: 1 svart jacka, 1 svart byxor, 1 kökshatt, 1 brunt förkläde

upptagande Process

 • Anmälningsformulär Inträde: Inskrivning är enkelt. Först måste du fylla i ansökningsformuläret nedan och göra betalningen som anges i registreringsavgiften. Oroa dig inte, om du inte är upptagen, kommer avgiften att återbetalas. Vid val av betalning som banköverföring, skicka betalningskvittot till adressen profesionales@gasma.es.
 • Intervju Entré: När vi har fått din förfrågan, och inom 24 timmar, kommer vi att ringa dig för att göra en personlig intervju med en person från Gasma undervisnings- eller antagningsteam. Syftet med intervjun är att känna till kandidaterna , bedöma sin kunskap inom sektorn och färdigheter för programmet. Om det inte går att delta personligen kan intervjun även ske via Skype . I den här intervjun visas alla dokument som du måste tillhandahålla för att slutföra din ansökan.
 • Admissionsutskott: När antagningsintervju har avslutats kommer ansökan att bedömas och resultatet av antagningsprocessen kommer att kommuniceras. Om du kommer tillträde skickas ett bekräftelsemail som anger följande steg för att göra betalningen av platsen effektiv . Betalningen måste också utföras via en virtuell POS, Paypal eller banköverföring.
Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Gasma is the Gastronomy and Culinary Management Campus from CEU Cardenal Herrera University.

Gasma is the Gastronomy and Culinary Management Campus from CEU Cardenal Herrera University. Läs mindre
Castellón de la Plana