Master in Management (MIM)

Allmänt

2 tillgängliga platser
Läs mer om det här programmet på institutionens hemsida

Programbeskrivning

Världen förändras snabbt och djupt; osäkerhet har blivit normen och utmaningar har dykt upp på global nivå. Företag har förmågan och skyldigheten att svara på dessa utmaningar. Denna övertygelse är djupt förankrad i INSEAD DNA. Det resonerar i vårt uppdrag: att samla människor, kulturer och idéer för att utveckla ansvarsfulla ledare som förvandlar företag och samhälle. INSEAD Master in Management (MIM) är en fortsättning på detta uppdrag.

Detta heltidsprogram har en innovativ inlärningsmetod med en tillämpad problemlösningsorientering. Det syftar till att ge nästa generation väl avrundade, smidiga tänkande och innovativa individer som är redo att påverka positivt i dagens samhälle. Du kommer att lära dig av prisbelönta fakultets- och branschexperter, interagera med klasskamrater från hela världen, resa över kontinenter och få tillgång till globala karriärmöjligheter. INSEAD MIM är mer än ett program, det är en resa som börjar med vem du är och leder till vad du vill uppnå.

Alla här på INSEAD har något unikt att bidra med, vare sig det är kultur, erfarenhet, expertis eller personlighet. Tillsammans bildar vi ett globalt samhälle, redo att påverka i världen.

Jag inbjuder dig att gå med oss och ser fram emot att välkomna dig till campus.

Thibault Seguret

Programdirektör, INSEAD MIM

INSEAD MIM-fördelen

Topprankade Business School

Som en av världens ledande och största forskarskolor rangordnas INSEAD : s masterprogram konsekvent bland Financial Times.

Alumni Network

Gå med i ett globalt nätverk med nära 60 000 inflytelserika alumner i 175 länder.

Internationell exponering

Fördjupa dig i en verkligt global upplevelse tillsammans med internationella klasskamrater och fakulteter och resa över kontinenter.

Praktisk applikation

Delta i experiential blockkurser, valfria tester i klassrummet i verkliga affärssituationer och möjligheter till professionell exponering.

Krav på efterfrågan

Förvärva relevanta färdigheter som gör att du kan lyckas i ditt första jobb och därefter.

Tillgång till bästa arbetsgivare

Få tillgång till topprekryterare och olika roller inom ett brett spektrum av branscher.

128269_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpgFörväg / Unsplash

Var en del av resan

INSEAD Master in Management är designad för unga kandidater med ett brett spektrum av akademisk och kulturell bakgrund, med ett tydligt intresse för ledning. Alla antagna kandidater bör visa bevis på konsekvent akademisk kompetens, i kombination med potentialen för professionell ledning i ett internationellt sammanhang.

MIM Admissions Team letar efter personer med intellektuell nyfikenhet, personliga egenskaper för att bidra till de många aktiviteterna på INSEAD och en önskan att sträcka sig ut i ett strikt akademiskt program. Vi välkomnar ansökningar från hela världen oavsett ras, religion, kön, sexuell läggning, färg eller ekonomisk status. Vårt mål är att bygga en spännande, dynamisk och mångsidig studentorganisation.

Datum och tidsfrister

Medan vi driver en iscenesatt antagningsprocess med fem tidsfrister per år kommer ansökningar att granskas löpande inom varje omgång. Observera att även om tävlingen inom var och en av omgångarna är lika, ju tidigare du får inträde, desto mer tid måste du säkra finansiering och ordna logistik. Online-ansökningsformuläret öppnar ungefär två månader före varje ansökningsfrist för Round 1.

Investera i din framtid

INSEAD Master in Management ger en livstid på utdelningar, både professionellt och personligen. Att följa ett MIM-program är emellertid ett allvarligt engagemang för tid och pengar - en investering som måste övervägas och planeras noggrant av sökande.

Även om ansvaret för att finansiera ditt år hos INSEAD slut ligger hos dig, kan MIM Financial Aid Office hjälpa dig att planera din finansiering för INSEAD MIM-programmet.

Kostnad och avgifter

INSEAD MIM-programmet är ett 14-16 månaders heltidsprogram. Studieavgifterna för MIM är 47 500 euro.

Studieavgift täcker allt tryckt kursmaterial, tillgång till INSEAD biblioteket, tillgång till informationsteknologitjänster på campus, studentrådets avgifter, gymmet, visitkort, tryckning och sjukförsäkring.

Senast uppdaterad Okt 2020

Om skolan

We bring together people, cultures, and ideas to develop responsible leaders who transform business and society.

We bring together people, cultures, and ideas to develop responsible leaders who transform business and society. Läs mindre
Fontainebleau , Singapore , Abu Dhabi , San Francisco + 3 Mer Mindre