Read the Official Description

Kandidatexamen i historia är designad för det tjugoförsta århundradet. Genom en innovativ läroplan som fokuserar på global historisk analys och integrering av informationsteknik i historisk forskning och undervisning, erbjuder programmet akademiker med de kunskaper som krävs för att kommunicera historiska insikter i ett mångsidigt och tekniskt avancerat samhälle.

Atinuke (Tinu) Adeniran

Biträdande direktör

Office of Graduate Admissions

Telefon - 973-720-2764

Anslut med oss ​​på WhatsApp

img 1Graduate studenter i historia kan välja mellan tre akademiska vägar: tentamen alternativet, uppsats alternativet eller tillämpad historisk studier spår - alla kräver 30 poäng. Historiafakulteten vid William Paterson är en av de största i New Jersey och erbjuder ett brett utbud av kurser som speglar det senaste stipendiet inom disciplinen.

Tematiska kurser, såsom brottshistoria, vetenskap, kvinnor och sexualitet, kompletterar den traditionella menyn med nationella historier. Programmets flexibilitet gör det också möjligt för elever att skräddarsy en kurs för att passa deras behov. Alla inkommande studenter kommer att ta HIST 5000 Historical Thinking, kärnkursen utformad för att introducera grunden för historisk tolkning, teorier och metoder. De som bedriver tentamen och avhandlingar är skyldiga att ta ett av de globala historia seminarierna. Studerande i tillämpad historisk studier spår tar kurser i digital historia och offentlig historia, samt en praktik. Genom magisterexamen i historien kommer du att dra nytta av en innovativ läroplan som fokuserar på global historisk analys och integration av informationsteknik i historisk forskning och undervisning.

Du kommer att förvärva de kunskaper som krävs för att kommunicera historiska insikter i ett mångsidigt och tekniskt avancerat samhälle. Programmet ger dig flexibilitet att skräddarsy en kurs för att passa dina behov. Vid avslutande kursen kommer du att slutföra en magisteruppsats för att visa dina färdigheter i historisk forskning och analys samt din kompetens inom informationsteknik.

Alla inkommande studenter kommer att ta HIST 5000 Historical Thinking, kärnkursen utformad för att introducera grunden för historisk tolkning, teorier och metoder. De som söker tentamen och avhandlingar är skyldiga att ta ett av världshistoriens seminarier. Studerande i den tillämpade historiska studien spår tar kurser i digital historia och offentlig historia, samt en praktikplats.

Förkunskapskrav

  • Kumulativ poängvärde på högst 3,00 på 4,00 skala.
  • En minsta poäng på 152 på den verbala delen av Graduate Record Exam (GRE).
  • Två brev av rekommendation som intygar sökandens akademiska kvalifikationer.
  • Akademiskt skrivprov, helst baserat på historisk forskning.

Programkrav

  • 30 högskolepoäng examen.

tillämpningar

Förutsedda studenter måste ha en kandidatexamen från en ackrediterad institution och en högskolepoäng i genomsnitt på 3,0 (av 4) i deras huvudämne. Ansökningarna ska innehålla två akademiska rekommendationsbrev, ett skrivprov och GRE-poäng. Ytterligare information finns på Office of Graduate Admissions.

Finansiellt stöd

Ett begränsat antal utbildningsassistenter och forskarutbildningar är tillgängliga. Assistentships och praktikplatser inkluderar stipendium och undervisningsavgift. Mer information finns på Graduate Admissions Office Finansiellt stöd till studenter. map

Bibliotekets resurser

En av ädelstenarna i William Paterson University är Cheng Library och dess extraordinära personal.

img 2

Program taught in:
Engelska

See 16 more programs offered by William Paterson University of New Jersey »

Last updated July 18, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Pris
18,856 USD
Undervisning: US $ 18.856, Rum och styrelse: US $ 10,920, Böcker och tillbehör: US $ 1,600, Transport: US $ 890, Diverse: US $ 2,250, TOTAL US $ 34,516 (New Jersey invånarundervisning - $ 12,114.00 per år)
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

William Paterson University: View From Above