Master of Arts i turism ledning

Allmänt

Programbeskrivning

Översikt

Den globala turistnäringen kräver passionerade entreprenörer och ledare med avancerad, branschspecifik utbildning. Programmet Master of Arts i Tourism Management (MATM) är utformat för att hjälpa dig att uppfylla denna efterfrågan.

Om du har en passion för internationell resa, hållbar turism eller någon annan aspekt av turism och gästfrihet, kan MATM-programmet hjälpa dig att förvärva kompetens och erfarenhet att trivas i ett antal spännande och mycket givande karriärvägar.

Skapat i samarbete med branschexperter kommer detta program att utrusta dig med ledarskapsverktygen, avancerad kunskap och verkliga färdigheter för att ta itu med de mest pressande frågorna och utnyttja de senaste trenderna i global turism.

MATM-programmet är uppbyggt kring tre centrala teman: ledarskap, marknadsföring och destinationsutveckling. Förbättrad kursinnehåll kommer att expandera på en konceptuell grund i samhällsvetenskapen, förbättra din personliga utveckling och ge unika insikter på turism, både som en hållbar ekonomisk motor och ett globalt socialt fenomen. En mängd engagerande valmöjligheter gör att du kan anpassa din pedagogiska resa och anpassa den med din önskade karriärväg.

Du kommer att undersöka faktiska fallstudier som visar olika sätt att utveckla hållbar turism, engagera dig med kunnig, mycket erfaren fakultet och lära dig hur du hanterar gemensamma arbetsplatsutmaningar inom turism och gästfrihetsorganisationer. På campusprogrammet kommer du att bygga värdefull branscherfarenhet under en utlandsfältstudieresa till en världsberömd internationell destination.

MATM-programmet erbjuds i två leveransmodeller: en 18 månaders leverans på campus eller en tvåårig blandad leverans som kombinerar online-självreglerade inlärningar med tre veckorsboenden på vår fantastiska Victoria campus.

Vem det är för

MATM-programmet är utformat för morgondagens trailblazers i global turism. Det är för motiverade ledare som vill stiga till högsta nivå inom branschen - vare sig de är företagsledare, entreprenörer eller konsulter inom den offentliga, privata eller ideella sektorn.

Viktigast är detta program för alla med turismsrelaterad bakgrund som vill ha kompetens, förtroende och strategisk vision för att djärva steg in i en spännande karriär på hög nivå inom den globala turistnäringen

Nyckelfunktioner

Master of Arts i Tourism Management är ett 36-kredit program som täcker ett brett utbud av ämnen som är integrerade för din framgång på högsta nivåer av turistnäringen. Programmet, som kombinerar lagbaserat arbete och självreglerade inlärning, består av åtta obligatoriska kurser, tre valfria ämnen, erfarenhetsfältstudier, en forskarutbildning och en valfri praktikplats.

INTERNATIONAL FIELD STUDY:

MATM på campusprogrammets Global Tourism- kurs innehåller en utländsk fältstudie till en världsberömd internationell destination. Under denna resa bedriver du fältforskning om ett ämne du väljer medan du ansluter till lokala byråer och upplever destinationen ur turistens perspektiv. Den här veckolånga resan omfattar både gruppaktiviteter och individuell tid att utforska på egen hand.

GRADUATE RESEARCH PAPER:

Du kommer att slutföra MATM-programmet med en forskarutbildning som integrerar både kritiska teorier och tillämpad forskning. Detta forskningspapir ger dig möjlighet att dyka dyka in i ett specifikt ämne och kommer avsevärt att förbättra din förmåga att skapa verkliga leveranser som genomförbarhetsstudier och affärsplaner. Denna erfarenhet är särskilt värdefull om du överväger att fortsätta doktorsexamen vid någon tidpunkt i framtiden.

PRAKTIK:

Som en del av MATM-programmet får du chansen att utveckla värdefulla branschförbindelser och få ännu mer verkliga erfarenheter under en valfri 420-timmars praktikplats. Din praktikplats är en möjlighet att noggrant utforska en specifik karriärväg - antingen i Kanada eller utomlands - med fullt stöd från Royal Roads personal och fakultet.RRU Hatley Castle

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Located in one of Canada’s most beautiful National Historic Sites, Royal Roads University has a long history of excellence. In 2015, we celebrated 75 years of leadership and learning - 55 years as a m ... Läs mer

Located in one of Canada’s most beautiful National Historic Sites, Royal Roads University has a long history of excellence. In 2015, we celebrated 75 years of leadership and learning - 55 years as a military college and 20 years as a public applied research university. Läs mindre