Master of Business Administration - MBA

Universidad UNIACC

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Master of Business Administration - MBA

Universidad UNIACC

Universidad UNIACC MBA-kandidaten kommer att kunna utveckla ledarskap i komplexa nationella och internationella organisationer. Det förväntas att de i slutet av sin träningsprocess kommer att uppnå detta ledarskap med hjälp av olika verktyg och strategiska färdigheter, baserat på deras solida bildning inom olika ledningsområden.

Samtidigt kommer den att placera till organisationernas tjänst sina ledarskapsförmågor och förmågor, inriktade på problemlösning, förhandlingar, kommunikation, lagarbete och ledarskap, med en strategisk vision som gör det möjligt för dem att möta utmaningarna i en global, föränderlig miljö. och mycket konkurrenskraftiga.


behörighet

  • Chilenska och utländska sökande in en magisterexamen i Universidad UNIACC måste visa sin grundexamen eller en professionell, original eller legaliseras innan en notarie, nivån och innehållet i examensstudier är likvärdiga med dem som krävs för att erhålla en kandidatexamen. När det gäller utländska sökande måste lägga fram sin akademiska examen eller yrkesexamen apostille eller godkänts av den chilenska konsulatet i ursprungslandet och utrikesministeriet i Chile.
  • Presentera klar och läsbar kopia av båda sidor av ID-kort.
  • Uppfylla de övriga kraven för tillträde som fastställts av universitetet för programmet i fråga.


Beskrivning av läget

Online läget kan innovation i byggandet av lärande, som kombinerar användningen av flera multimediaresurser (video, interaktiva moduler, animationer, spel, frågesport, virtuell interaktion, digitala bibliotek, videokonferenser, virtuella rum, etc.) genom plattformen Virtual learning Universidad UNIACC .

På så sätt utvecklar eleverna sina processer på ett flexibelt sätt, enligt sina egna egenskaper, för att gynna deras lärande genom självhantering av tid, göra studier, arbete och personliga livskompatibla, så att man på så sätt får maximal nytta av individuell motivation.


mesh


Är plikt skatt tas ut och Anmälningar?

För information om taxor och värde i början av nästa klass, kontakta Antagningsavdelningen.

Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk


Senast uppdaterad April 22, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Maj 2019
Duration
Varaktighet
18 månader
Heltid
Information
Deadline
Locations
Chile - Santiago, Santiago Metropolitan Region
Startdatum : Maj 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Maj 2019
Chile - Santiago, Santiago Metropolitan Region
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan