Master of Entrepreneurship, Innovation and Management

Allmänt

Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

119612_Mesadetrabajo7.png


MHTIconA Harbour.Space är en unik blandning av akademikers program, en startaccelerator, satsningsbyggare och verklig erfarenhet som är utformad för att förbereda studenterna för att bli nästa generations framgångsrika högteknologiska företagare.

Master of High Tech Entrepreneurship-metod kombinerar grundläggande teknikentreprenörskap, banbrytande i Silicon Valley, med de processer som utvecklats av ledande teknikföretag och acceleratorer, till exempel Y Combinator och företagsbyggare som Rocket Internet för att snabbt starta och påskynda teknikföretag. För att få praktisk erfarenhet tillsammans med teorin, bildar elever team och arbetar med verkliga startföretag inom dessa team. Studenter bör vara beredda att arbeta i en mycket konkurrenskraftig miljö som utmanar deras färdigheter och uthållighet varje dag. Lag kommer att matchas med mentorer, och de bästa lagen kommer att väljas ut för att ge sina idéer till investerare.

PROGRAMSTRUKTUR

Detta intensiva program är utformat för studenter som är intresserade av att starta och upprätthålla ett tekniskt företag. Programmet kombinerar verkliga erfarenheter med kurser om grunden för ekonomi, folkhantering och kreativt tänkande inom entreprenörsmiljöer.

KÄRNKURSER

Från nolla till hjälte

Start Team Project Management

Digital Marketing Concepts 1.0

Möjligheten kallas FinTech / InsurTech

Företagskommunikation, PR & Storytelling

Det gränslösa mänskliga blir

Startfonder för entreprenörer

Datadriven och e-postmarknadsföring

Bygga perfekt-SEO digitala plattformar

Digital Analytics med Googles marknadsföringsplattform

Digital Marketing Masterclass

Opportunity Called FinTech / InsurTech 2.0

Att bygga skalbar organisation

Startup Storytelling, offentligt talande färdigheter & förhandling masterclass

Demo Day Bootcamp

Capstone Project

PROGRAMLEDARE

Kamran Elahian
Ordförande för BIT-AMENA Center vid UC Berkeley Haas School of Business / Global Innovation Advisor vid 500 Startups

Som en innovationskatalysator, råder Kamran olika regeringar om den nödvändiga övergången från fossilbaserade ekonomier till hållbara innovationsekonomier.
Han fungerar också som ordförande för BIT-AMENA Center for Building Innovation Economies vid Haas School of Business, UC Berkeley; en global innovationsekonomirådgivare för 500 nystartade företag; en grundande mentor för orimligt institut och en grundläggande rådgivare till Harbour.Space University .
Som en global högteknologisk entreprenör grundade han tio företag, tre av dem misslyckades (t.ex. Momenta), sex av dem producerade ett totalt marknadsvärde på över $ 8B (t.ex. Cirrus Logic). Som VC grundade Kamran Global Catalyst Partners med investeringar i USA, Japan, Kina, Indien, Israel och Singapore.

Don Ritzen
Medstifter & Chief Commercial Officer, Rockstart

Passionerad och resultatorienterad entreprenörsledare med nästan 10 års erfarenhet. Han har byggt en meritlista inom Digital produktutveckling, lansering av nya företag och affärsmodeller, General Management, Lean Startup och Global Strategy med fokus på skärningspunkten mellan teknik, människor och venturing.
Tillsammans med ett bra team har Don grundat ett företag som heter Rockstart där de skapade, lanserade och hanterade internationella program för företagare inom domänerna Web & Mobile, Smart Energy, Digital Health och Artificial Intelligence, både i Nederländerna och LATAM. Han visade 5000+ startups och tillsammans med en IC valde de bästa 150 startups för att gå in i ett av våra program. Don startade också Rockstarts företagspraxis där han lanserade specialanpassade program och tävlingar för företag som Philips, Sony och Shell.

Kolla in vårt högteknologiska entreprenörskapsprogram för mer information.

Senast uppdaterad Apr. 2020

Om skolan

Harbour.Space is an innovative private university that combines technology and design, taught by industry leaders from around the world. The university is located in Barcelona, Spain and Bangkok, Thai ... Läs mer

Harbour.Space is an innovative private university that combines technology and design, taught by industry leaders from around the world. The university is located in Barcelona, Spain and Bangkok, Thailand. Läs mindre