Master of Landscape Architecture

Allmänt

Programbeskrivning

Uppdatering av Coronavirus (COVID-19): Lär dig online nu och på campus senare.

På RMIT vill vi inte att våra studenter ska gå miste om en termin eller ett studieår om vi kan hjälpa till. Vi har uppdaterat hundratals kurser med online-aktiverade inlärningsalternativ utan att äventyra kvaliteten på utbildning och studentresultat. Ta reda på hur vi hjälper dig att fortsätta åka till uni under COVID-19 med vår online-aktiverade studie .

Landskapsarkitektur är en designdisciplin som fungerar över en rad kreativa idéer, levande system, fysiska material och framtida möjligheter. Det handlar om att förutse, undersöka och föreslå bättre sätt att leva i en komplex och snabbt föränderlig värld.

RMIT erbjuder en utmärkt professionell utbildning, Master of Landscape Architecture-programmet är ackrediterat av Australian Institute of Landscape Architects (AILA). Programmet är erkänt som en världsklass anläggning för att främja designkunskap, kritiskt tänkande och designförespråkande genom innovativ undervisning och forskning.

RMITs Master of Landscape Architecture kommer att utrusta dig för att bli ledande och innovatör inom landskapsarkitektur.

Designforskning är kärnan

Design forskningsprojekt bedrivs inom detta program sitter på samtida och internationell nivå. Designforskning gör att du kan engagera dig djupt i landskapsarkitekturens disciplin. Du kommer att undersöka frågor och ämnen som är relevanta för samtida problem i urbana och naturliga sammanhang som alltmer påverkas av klimatförändringar, naturkatastrofer och missbruk av mark.

Studera i RMITs unika designstudior

Du lär dig genom designstudior som fungerar som laboratorier som bidrar till experiment, undersökning och utforskning av design som agent som svarar på problem i den moderna samhällets byggda miljö. Studiorna leds av utmärkta lokala och internationella akademiska utövare som bygger på ett brett kunskaps- och erfarenhetsområde.

Topp 3 skäl att vara en del av RMIT Landscape Architecture

 • Lär dig genom designstudior som modellerar branschens bästa praxis
 • Öppna arbetstillfällen och utveckla branschkontakter
 • Fördjupas i ett urban designlaboratorium i Australiens designhuvudstad.


detaljer

Hur du lär dig

Allt är centrerat kring att lära sig genom designstudior

Programmets berömda designstudior ligger inom en urban campus vilket innebär att du kommer att bli nedsänkt ett laboratorium för designutforskning och i centrum för innovation.

Studiorna ligger över stadens campus och inom det prisbelönta RMIT Design Hub. Designstudior är en av de främsta orsakerna till att RMIT Landscape Architecture och dess akademiker är så högt ansedda av industrin.


Vad är en designstudio?

Design Studios modellerar bästa praxis hos lokala och globala designföretag.

Designstudio utgör vanligen hälften av programmet varje termin och lärs i små grupper. Du kommer att fokusera på ett visst designtema och projekta varje termin. Du väljer bland olika utbud av studier och lär dig specifika designtekniker för att utveckla idéer och resultat i förhållande till ett projektformulär. Studiorna är vertikalt integrerade, dvs grupperade med studenter från olika årsnivåer.

I ditt sista år kommer du att slutföra en designavhandling efter eget val som kallas Design Research Project A B. Detta projekt kommer att utvecklas på de forskningsresultat som uppnåddes vid avslutandet av dina landskapsarkitekturstudier.

Branschanslutningar

Välrenommerade och prisbelönta internationella och australiensiska landskapsarkitekter, arkitekter, stadsdesigners och experter på relaterade områden är konsekvent involverade i de undervisnings- och forskningsprojekt som genomförs inom detta program.

Designstudior ger starkt engagemang för industrin. Vissa projekt kan involvera kunder eller faktiska projekt där du kommer att utveckla dina designförslag inom en scenariobaserad, simulerad designpraximiljö. Professionella designers kan också ingå i din granskningspanel vid slutet av termin.

Föreläsningar hålls också under hela året, leds av framstående lokala och internationella landskapsarkitekter och stadsdesigners.

RMIT University har för avsikt att ge dig en utbildning som starkt knyter till formellt lärande med yrkes- eller yrkesutövning.

Internationella möjligheter

 • Studera turer
  Ett antal designstudior erbjuder resemöjligheter utomlands för att delta i fältarbete, verkstäder och designprojekt. Tidigare platser inkluderar Japan, Vietnam, Taiwan, Frankrike, Spanien och Afrika.

 • Utbyta
  Internationella utbytesalternativ är tillgängliga för universitet i Tyskland, Danmark, Nederländerna, Storbritannien och USA.
  RMITs globala mobilitetskontor stöder studenter att genomföra en utbyte eller kortvarig rörlighet med över 165 partneruniversiteter över hela världen.

 • praktikplatser
  Praktikplatser erbjuds studenter i Master of Landscape Architecture varje år, vilket gör det möjligt för eleverna att uppnå arbetserfarenhet till välrenommerade och prisbelönta metoder utomlands. Nuvarande praktikpartners är Stoss LU i Boston och EMF i Spanien.

Val och programstruktur

Inom programmet har du möjlighet att välja bland en rad universitetsövergripande valämnen för att utöka dina kunskaper och färdigheter som är relevanta för din framtida karriär.


Karriär

Detta program kommer att förbereda dig för professionell praxis av landskapsarkitektur. Arbetar självständigt eller som en del av ett stort tvärvetenskapligt team. Från stadsdesignprojekt (plazas och gågator) för att arbeta med stora öppna utrymmen (parker och naturreservat), är projektparametrarna breda

Som landskapsarkitekt hittar du karriärmöjligheter i:

 • designkontor för landskapsarkitekter, arkitekter, planerare, stadsdesigner och ingenjörer i hela Australien.
 • statliga organisationer på federala, statliga och kommunala nivåer.
 • Kandidater kan också bli involverade i mindre projekt som privata trädgårdar, historiska fastigheter och produktiva landskap.


antagning

Du måste ha fullgjort en australiensisk kandidatexamen (eller motsvarande utländsk kvalifikation) i arkitektur eller landskapsarkitektur eller ett relaterat designfält.

Du kommer att väljas konkurrenskraftigt baserat på dina betyg och folio.

Urvalsuppgifter

Du måste:

 • Fyll i och skicka in online-urvalssatsen senast den 10 november. Inlämning kan övervägas efter detta datum om platser är tillgängliga. Länken till inlämning av ditt pre-selection kit visas på sökandes instrumentpanel efter att du har skickat in din ansökan.
 • Delta i en intervju (vissa sökande).

Pre-selection kit

Förvalssatsen kräver:

 • Ett uttalande som beskriver varför du vill studera detta program och dina aktuella forskningsmål.
  Du kanske också vill ta med detaljer om varför du vill bedriva en karriär inom design och hur din arbetslivserfarenhet har informerat dina forskningsintressen.
  Max 150 ord.

 • Ett uttalande som beskriver dina akademiska prestationer och yrkeserfarenhet, inklusive all arbetslivserfarenhet du för närvarande gör.
  Max 300 ord.

 • En folio som innehåller delar från dina grundutbildningar och, om tillgängliga, professionella projekt.

Din folio ska vara ett paket med bilder, ritningar, skisser, målningar, modeller, fotografier, datorarbete etc. av personliga kreativa / designprojekt. bör innehålla begrepp / idéer som leder till den slutliga designen.

Du måste sortera ditt arbete i en enda PDF-fil (max 30 sidor).

Du kan ladda upp din PDF (max 10 MB) eller tillhandahålla en URL om den är värd online.

Annan information

Om du lyckas slutföra RMIT: s kandidatexamen för landskapsarkitektur (BP256) med ett poängvärde på 2,5 eller högre, är du garanterad att du kommer in i det här programmet.


avgifter

Inträde för detta program är främst genom Commonwealth Supported Places (CSP).

Statligt ekonomiskt stöd är tillgängligt för behöriga studenter oavsett vilken typ av plats du anmäler dig till.

2019 vägledande avgifter

 • Commonwealth-stödda platser (CSP) sträcker sig från 6 666 US-dollar till 10 995 USD
 • Full-fee platser: AU $ 32.640

* Anmälda belopp är vägledande avgifter per år och baseras på ett heltidsstudieår på heltid (96 poäng). En proportionell avgift gäller mer eller mindre än heltidsstudiebelastningen.

Ytterligare kostnader

 • Studentavgift och serviceavgift (SSAF): Högsta avgift på 303 USD för 2019.
 • Andra saker relaterade till ditt program, inklusive fältresor, läroböcker och utrustning.

Avgifterna justeras årligen och dessa avgifter ska endast användas som en guide.

stipendier

RMIT utdelar mer än 2000 stipendier varje år för att erkänna akademisk prestation och hjälpa studenter från olika bakgrunder.

Senast uppdaterad Aug 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

One of Australia's original tertiary institutions, RMIT University enjoys an international reputation for excellence in professional and vocational education, applied research, and engagement with the ... Läs mer

One of Australia's original tertiary institutions, RMIT University enjoys an international reputation for excellence in professional and vocational education, applied research, and engagement with the needs of industry and the community. Läs mindre