Master of Psychology

Allmänt

Programbeskrivning

Översikt

Adler magisterexamen * förbereder studenterna för registrering som psykologisk associerad med Ontario College of Psychologer, inom kliniska och rådgivande praktikområden. MPsy-graden ger studenterna de kunskaper, färdigheter och attityder som krävs för att förbereda dem för att erbjuda psykologiska tjänster i en mängd olika diagnostiska, terapeutiska och utvärderingsmiljöer.

Unik för Adler Master of Psychology-examen, kan sökande vars grundutbildning inte är en fyraårig hedra i psykologi använda vårt Transitional Equivalency Program för att kvalificera sig för fullständig antagning till MPsy-programmet.

Schemaläggningsflexibilitet är en viktig differentierare av Master i psykologi som erbjuds av Adler . Till skillnad från andra forskarskolor erbjuds våra kurser på helger (heldagslördag)

120770_psychology_grads.jpg

Internationella studenter

Master of Psychology (M.Psy.) -Programmet har utformats för studenter som vill bedriva psykologi på forskarnivå eller för dem som redan är i fältet som vill utöka sin kunskapsbas och färdigheter. Internationella studentsökande måste ha motsvarande en kanadensisk Baccalaureate-examen. Om du har motsvarande en treårig kandidatexamen eller en examen inom ett annat område än psykologi kan du ansöka om provisoriskt godkännande i programmet Transitional Equivalency.

Graduate-utbildning i psykologi vid Adler har varit en närvaro i Kanada sedan 1978. Vi välkomnar ett utvalt antal kvalificerade studenter att gå med i en gemenskap av studenter och fakulteter som är dedikerade till intellektuell utveckling och tillväxt. Du kommer att befinna dig omgiven i en familjär atmosfär av lärande, där intellektuell stimulans, uppmuntran till kreativitet, självständigt tänkande och olika åsikter är välkomna. Adler gruppen värderar ett brett spektrum av upplevelser, kulturer och perspektiv.

En kanadensisk examen är högt uppskattad och erkänd av multinationella arbetsgivare, internationella statliga och icke-statliga institutioner. Studenter som tar examen från Adler Graduate Professional School kan bedriva karriärer inom offentlig politik, utbildning, privat praktik, kliniker och många andra områden inom psykologi. Vårt mål är att uppmuntra dig i intellektuell tillväxt och passion, förstå skillnaderna i mänsklig natur och existens, engagera dig i djupare samhällsfrågor och lära dig hur du kan påverka världen omkring dig.

Vi ligger i hjärtat av Kanadas största multikulturella stad Toronto med närhet till bibliotek, föreläsningar, museer, butiker, restauranger och många fantastiska kulturella och andra institutioner. Jag hoppas att du kommer att hitta Adler lika spännande och berikande som många av våra tidigare studenter har gjort. Detta är en plats som aktivt strävar efter en mångfald av idéer, visioner och upplevelser som kan värderas som potentialer och möjligheter i framtiden. För att citera Alfred Adler : "Vetenskapen i sinnet kan endast ha för sitt riktiga mål förståelsen av människans natur av varje människa, och genom dess användning få fred till varje människas själ".

Karta över MPsy

120765_psychology_map.jpg

Alla sökande är skyldiga att genomföra GP-100 Thriving in Graduate School utan kostnad.

Att ta del av forskarskolan, särskilt för studenter som har varit borta från gymnasieskolan i flera år, ger unika utmaningar. Från återupptagande av akademiska färdigheter och att navigera i dagböcker online till att skriva doktorander på forskarnivå som länkar psykologisk teori, forskning och tillämpning kan återvända till forskarskolan vara skrämmande. Det är inte heller lätt att anta synpunkter och praxis hos en verkligt reflekterande vuxen elev (och så småningom utövare) såväl som att balansera de pågående myriaderna av vardagens krav. Fronten i Graduate School avser att introducera nya studenter för en mängd olika strategier, färdigheter och resurser som underlättar deras övergång till och framgång i forskarutbildningar på Adler och därefter.

120768_psychology_students.jpeg

GP-100 är en icke-poängskurs krävs för alla som ansöker om tillträde till någon Adler examen eller forskarutbildning certifikatprogram, och som tillval för varje studerande som är registrerade i en icke-graders / icke-forskarutbildningen.

* Detta program erbjuds under skriftligt medgivande från Ontario Minister för avancerad utbildning och kompetensutveckling för perioden 8 augusti 2017 till 7 augusti 2022. Blivande studenter ansvarar för att säkerställa att programmet och examen är lämpliga till deras behov (t.ex. acceptabelt för potentiella arbetsgivare, professionella licensorgan eller andra utbildningsinstitutioner).

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Built on Adlerian values of mutual respect and collaboration, ADLER continues a 40-year tradition of Adlerian education and training in Ontario.

Built on Adlerian values of mutual respect and collaboration, ADLER continues a 40-year tradition of Adlerian education and training in Ontario. Läs mindre