Master of Science in Athletic Training

Allmänt

Läs mer om det här programmet på institutionens hemsida

Programbeskrivning

Erskines MSAT-program

Om du planerar att fortsätta en karriär inom idrottsutbildning är tiden rätt. Den nuvarande genomsnittsinkomsten för Athletic Trainers nationellt är $ 54 832, och yrket förväntas växa 21% fram till 2024.

Erskines Master of Science in Athletic Training utrustar dig genom praktisk erfarenhet och en helhetssyn på utvärdering, diagnos och behandling. Du kommer att lära dig grunderna i forskning om atletisk träning och principerna för administration i fältet. Dina kurser hjälper dig att förbereda dig för BOC-examen, och med en mängd olika kliniska webbplatser får du praktisk erfarenhet.

129265_DSC_4803.jpg

Hur lång tid tar det att slutföra MSAT?

Erskine erbjuder flera vägar till en MSAT-grad. Om du har en kandidatexamen kan du fullfölja MSAT på två år. Om du inte gör det kan du tjäna en kandidatexamen och en magisterexamen på sex år - eller ta Erskines 3 2 snabbspår, vilket gör att du kan tjäna båda grader på fem år. På snabbspåret avslutar du dina grundutbildningar under dina första tre år och går in i masterprogrammet i början av ditt fjärde år. Erskines snabbspår sparar också pengar, upp till 47 500 $.

Vilka är examenskraven?

För att ta examen från MSAT-programmet kommer du att fullfölja 65 kredittimmar, vanligtvis under två år. Du kommer att genomföra kliniska timmar under övervakning av en certifierad atletisk tränare, tillsammans med två intensiva kliniska rotationer.

Vilka kliniska möjligheter finns?

Det tvååriga masterstudiet är uppdelat i åtta block, vardera bestående av nio veckors kurser. För varje block kommer du att tilldelas en ny klinisk miljö och förskrivare, så att du kan få erfarenhet i en mängd olika arbetsmiljöer, inklusive inställningar för högskolor, gymnasium och läkare. I din kliniska tillämpning kommer du att tillämpa kunskaperna i klassrummet på situationer i verkligheten.

Du kommer också att genomföra två offentliga intensiva kliniska rotationer. Dessa rotationer ger dig möjlighet att välja en klinisk webbplats som är i linje med dina karriärmål. När du arbetar med dina kliniska rotationer fortsätter du dina akademiska sysselsättningar via onlinekurser.

129326_6.jpg

Hur är programmet strukturerat?

Erskines blockschema på nio veckor har flera fördelar:

 • Du kommer inte att ha en sommartid i full längd;
 • Du kommer att vara i session i 72 veckor, vilket möjliggör mer klinisk övningstid under hösten och vårens semestrar;
 • Du kommer att dra nytta av en mer fokuserad studie i varje kurs.

Med två block per termin kommer kursschemat att struktureras enligt följande:

 • Term 1: augusti - okt.
 • Term 2: oktober - december
 • Term 3: Jan. - Mar.
 • Term 4: mars - juni.

Hur kvalificerar jag mig för programmet?

För att ansöka till masterprogrammet måste du ta GRE och ha en kandidatexamen med en kumulativ GPA på 3.0 eller högre. Du måste också fylla i ett applikationspaket och uppfylla följande förutsättningar:

 • 50 timmars observation under direkt övervakning av en BOC-certifierad atletstrenare eller läkare;
 • Avslutande av följande klasser under de senaste sju åren, med en B- eller högre:
  • Biologi med lab
  • Kemi med lab
  • Fysik med labb
  • Allmän eller hälsorelaterad psykologi
  • Anatomi med labb
  • Fysiologi med laboratorium
  • Övningsfysiologi
  • Biomekanik eller relaterad kurs med labb
  • Näring
  • Folkhälsa eller relaterad kurs
  • Statistik
 • Aktuell certifiering i antingen amerikanska Röda Korset Professional Rescuer CPR eller American Heart Association Basic Life Support for Health Care Providers
 • Två rekommendationsbrev som behandlar din förmåga att lyckas i forskarskolan, varav ett måste vara från en BOC-certifierad atlet eller tränare som direkt har övervakat dig;
 • En intervju, på campus eller via Skype, efter behov av MSAT: s antagningskommitté.

Vilka stipendier erbjuds?

Priser på upp till 2 000 dollar kommer att beviljas till så många som fem studenter. För att ansöka om utmärkelsen måste du ha en 3,5 GPA, skicka rekommendationsbrev som anger en stark arbetsetik för klinisk praxis och slutföra en ytterligare stipendiprocess.

129329_12.jpg

Varför Erskine?

Erskines välkomnande gemenskap och starka akademiker kommer att ge dig den förberedelse och stöd du behöver för att lyckas. Genom våra partnerskap får du praktisk erfarenhet av atletisk träning i olika inställningar. Vårt kursschema ger dig möjlighet till fokuserad studie, praktisk träning och sommarflexibilitet. På Erskine har du fördelen: dedikerade mentorer, praktisk klinisk utbildning och rigorösa akademiker.

ANSÖK NU!

Observera: “ Erskine College söker för närvarande ackreditering för sitt nya program för idrottsutbildning och är inte ackrediterat av kommissionen för ackreditering av idrottsutbildning (CAATE). Institutionen kommer att lämna in en självstudie för att påbörja ackrediteringsprocessen den 1 augusti 2020. Inlämning av självstudiet och genomförandet av ett platsbesök garanterar inte att programmet blir ackrediterat. Studenter som tar examen från programmet före ackreditering kommer INTE att vara berättigade till examensbevis för atletiska tränare och kommer inte vara berättigade till licens i de flesta stater. ”

Senast uppdaterad Okt 2020

Om skolan

Erskine College has been preparing students for lives of learning, service, and leadership for more than 180 years. As a Christian liberal arts college, we educate students for careers, but more impor ... Läs mer

Erskine College has been preparing students for lives of learning, service, and leadership for more than 180 years. As a Christian liberal arts college, we educate students for careers, but more importantly, we prepare you for your life’s calling. Läs mindre