Master of Science in Lifespan, Nutrition and Dietetics (MSLND)
University of Southern California Leonard Davis School of Gerontology
Nyckelinformation
Campus läge
Los Angeles, Amerikas förenta stater
språk
Engelsk
Studieformat
Distansutbildning, På Campus
Varaktighet
38 timmar
Takt
Heltid, Deltid
Studieavgifter
USD 2 137 *
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Begär info
* per enhet plus avgifter för alla studenter, oavsett plats
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
Master of Science Lifespan, Nutrition and Dietetics (MSLND) -programmets uppgift är att förbättra individers liv genom att ta itu med det globala behovet av proffs som utbildats för att ge näring och kostråd, information och rekommendationer. Våra akademiker kommer att utmärka sig med specialiserad kunskap om näringsbehovet hos en global åldrande befolkning. Studenter som slutför programmet är berättigade att delta i den nationella certifieringsnämnden för dietchefer (CBDM).
Designad för
- Individer är intresserade av att utöva dieter utanför USA
- Individer som är intresserade av karriärer som kostchefer (CDM)
- Individer som är intresserade av hälsospan, livslängd, friskvård, näring och diet
Antagningar
Stipendier och finansiering
Läroplan
Läroplan (38 enheter)
- GERO 488: Mat, kultur, sjukdomar och livslängd i Italien och Medelhavet (4 enheter) ELLER GERO 498: Näring, gener, livslängd och sjukdom (4 enheter)
- GERO 511: Fundamentals of Clinical Nutrition Screening and Assessment (4 enheter)
- GERO 512: Att kommunicera näring och hälsa (2 enheter)
- GERO 513: Fundamentals of Nutrition: Makronäringsämnen (2 enheter)
- GERO 515: Food Production and Foodservice Management (4 enheter)
- GERO 517: Advanced Therapeutic Nutrition (4 enheter)
- GERO 560: Mikronäringsämnen, hälsa och livslängd (4 enheter)
- GERO 590: Riktad forskning (2 enheter)
- GERO 591 Field Practicum (4 enheter)
- GERO 593: Forskningsmetoder (4 enheter)
- GERO 599: Specialämnen (4 enheter)
Förutsättningar
Förkunskapskurser måste vara genomförda innan programmet startar.
- Fysiologi, mikrobiologi, biokemi och grundläggande mänsklig nutrition eller DPD-verifiering i stället för dessa 4 kurser
- Alla förkunskapskurser måste uppfylla vårt lägsta enhetskrav i terminssystemet. Kurser tagna på något annat system, inklusive kvartalssystemet, måste konverteras till terminsenheter.
- Krävs inte att slutföra allt vid USC
- Fyll i denna mall för förutsättningar och ladda upp den med din onlineansökan.
Programresultat
- Planera, leverera och administrera kost- och dietprogram i den privata och offentliga sektorn.
- Främja hälsa och livslängd genom att behärska avancerad kunskap om näringsvetenskap.
- Integrera vetenskaplig metodik, kritiskt tänkande och analytisk forskningsförmåga i näringspraktiken.
- Demonstrera effektiv kommunikation (både muntlig och skriftlig), vilket bidrar till kulturellt mångfaldiga kosttjänster, utbildningsprogram och policyer.
- Demonstrera ledarskapsförmåga inom kost- och dietpraxis och utveckling av hälso-/matsystem för individer och organisationer.
- Gå framgångsrikt i den nationella certifieringsnämnden för dietchefer (CBDM®) Credentialing Exam.
Karriärmöjligheter
- Ledarskap inom hälsa och välmående
- Direktör för kostprogram
- Handledare för diettjänster på vårdinrättningar