Masterexamen i företagsekonomi

Allmänt

Programbeskrivning

chu

Den magisterexamen i Business Administration (MBA) Programmet är utformat för att förbereda studenterna för att fungera, tävla, och utmärka sig i moderna företag och ge dem en förståelse för hur man kan samarbeta på global plattform. CHU fakultet har fälterfarenhet som kompletterar sina avancerade grader, och läroplanen är utformad för att förbereda företagsledare med kompetens att lyckas och frodas i dagens konkurrensutsatta marknad. Studenter läser tillsammans kamrater från hela världen, vilket bidrar till ett brett globalt perspektiv. Eleverna får en grund i värderingar, ledarskap, marknadsföring, ekonomi, finans och andra viktiga fundamenta. Akademiker har en solid grund av kunskap, som förbereder dem att utmärka sig i ledande positioner i alla typer av företagsorganisation.

Curriculum

Den undervisa betonar begrepps och upplevelsebaserat lärande. Som komplement till fallstudiemetod är det praxis att åtgärden lärande i ett team sammanhang, som omvandlar inlärningsmiljö i verkliga affärsvärlden samband med problemlösning och möjlighet förvaltning. Praktik se till att eleverna har yrkeskompetens efter avslutad programmet. Studenter syntetisera kurs teori med sin egen praktisk erfarenhet.

Program Inlärningsmål

Som ett resultat av att framgångsrikt slutföra MBA i International Business, visar varje elev att de kan:

  • Tävla i ett affärssammanhang.
  • Lösa verkliga problem.
  • Svara på kritiska utmaningar och paradoxer.
  • Adress ledande frågor och verksamhet i ett globalt sammanhang.
  • Fokus på långväga strategisk utveckling.

Inriktningar

redovisning specialisering

MBA med betoning på redovisning syftar till att förbereda studenter som är intresserade av att förstå redovisnings aspekter av verksamheten. Praktikplatser inom redovisningsbranschen se till att alla elever kommer att ha yrkeskompetens på avslutad utbildning. Studenterna kommer att syntetisera kurs teori med sin egen praktisk erfarenhet. Detta hänför sig till en betoning på färdigheter karriär.

Corporate finance

MBA med tonvikt på Corporate Finance är avsedd att förbereda studenterna för administrativa befattningar inom industrin både i USA och utomlands. Praktikplatser inom Corporate Finance industrin ser till att alla elever kommer att ha yrkeskompetens på avslutad utbildning. Studenterna kommer att syntetisera kurs teori med sin egen praktisk erfarenhet. Detta hänför sig till en betoning på färdigheter karriär.

Sjukvård

MBA med betoning i sjukvårdsorganisationen är avsett att förbereda studenterna för administrativa befattningar inom den växande hälso- och sjukvårdsbranschen, både i USA och utomlands. Praktikplatser inom sjukvården se till att alla elever kommer att ha yrkeskompetens på avslutad utbildning. Studenterna kommer att syntetisera kurs teori med sin egen praktisk erfarenhet. Detta hänför sig till en betoning på färdigheter karriär.

Miljöledning

MBA med betoning i Environmental Management syftar till att förbereda studenterna för administrativa befattningar inom industrin, både i USA och utomlands, dock denna betoning syftar till att öka medvetenheten om miljöfrågor.

Vanliga frågor och svar

Q. Vad är på campus bostäder ut?

EN. De uppehållstillstånd hallar på CHU är prisvärda och roligt. De är inom gångavstånd till alla klassrum, bibliotek och andra resurser campus. Det är också lätt att gå utanför campus till många lokala butiker och restauranger, och det är nära till allmänna kommunikationer.

F. Kommer jag passa in?

EN. CHU är en mycket mångkulturell, multietniska och multi språklig miljö med studenter från över 40 länder så de flesta eleverna känner omedelbart bekväma i deras nya hem att skaffa nya vänner med gemensamt språk, religion och kultur ofta den allra första dagen på Campus. Du är inte ensam eftersom vår personal både inom antagning och andra avdelningar är också från en mängd olika länder och kulturer och till fullo förstår frågorna du har om in i en ny miljö i ett nytt land och kommer att hjälpa dig att göra denna övergång så smidig och behaglig som möjligt.

Fråga: Kommer CHU hjälpa mig säker CPT och OPT positioner?

EN. Studenter som har F-1 status är berättigade till CPT (didaktik praktik) och OPT (tillval praktik) om de uppfyller vissa kriterier. Rådgivning personalen på CHU kan hjälpa eleverna att förstå de krav och slutföra pappersarbetet för att kvalificera sig och få CPT och / eller OPT positioner.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Colorado Heights University (CHU), a not-for-profit, private university based in Denver, CO, announced today it will no longer be accepting new students and will begin the process of eventually closin ... Läs mer

Colorado Heights University (CHU), a not-for-profit, private university based in Denver, CO, announced today it will no longer be accepting new students and will begin the process of eventually closing the school, which is expected to occur later in 2017. “Our campus and programs will continue to operate normally and our current students will receive the career-focused, quality education they have always received from us,” CHU President Fred Van Liew said. “We will be focusing our efforts to help our students complete their programs here at CHU or at other institutions.” Läs mindre