Masterexamen i miljödesign och hantering av byggnader

Allmänt

Programbeskrivning

Vi utbildar experter på hållbarhet i byggnader, både i utformningen och i kvantifieringen av effektiviteten i de vidtagna åtgärderna.

Mästarens mål

Erbjuda en stor utveckling inom miljö- och konstruktionsdesign, fokuserad på energihantering (aktiva och passiva åtgärder), material (hållbara material, livscykelanalys), miljöcertifiering av byggnader (övervakning, LEED, BREAAM) och de nya konstruktionssystemen.

Det är engagerat i utbildning i affärs- och projektledning som underlättar arbetet i professionella team enligt ett internationellt och samarbetsmässigt sammanhang i yrket, undervisat i samarbete med professorer från IESE Business School.

riktar sig till

Kandidater inom arkitektur, teknik eller andra motsvarande kvalifikationer som strävar efter att vara specialister på hållbarhet i byggnader som kan möta komplexiteten i pågående projekt med respekt för deontologiska och etiska principer som styr yrket.

Studenten måste behärska spanska och ha en nivå på engelska motsvarande B2.

Du kommer att specialisera dig i

Hållbar utveckling (miljömässig, social och ekonomisk hållbarhet); Hållbar och regenererande byggdesign (integrerad design av nästan noll, aktiva och regenererande byggnader); Kvantifiering av hållbarhet (energisimulering och livscykelanalys); och validering av hållbar arkitektur (övervakning av byggnader och miljöcertifieringar).

Av alla dessa skäl gör det möjligt för denna master att studenten kan arbeta i arkitektoniska projektteam, byggföretag, teknik, rådgivning och forskning för att utföra dessa professionella uppgifter.

Stannar vid internationella universitet

Examensarbete i affärer

"Denna magisterexamen är utan tvekan en utmärkt väg för de yrkesverksamma som är intresserade av att återbilda hur man utformar och konstruerar byggnader i en värld som erbjuder så många miljöutmaningar, ännu mer att studera vetenskapen bakom driften av byggnader med avseende på deras klimat och deras inverkan de genererar. " Juan Carlos Gamero, tidigare student vid universitetets magisterexamen i design och miljöledning av byggnader.

Upptäck befälhavaren

Kombinationen av företagets egna ämnen med andra specifika för arkitektursektorn, utvecklade av professorer från Arkitektskolan och andra internationella yrkesverksamma, ger en global synvinkel och ger studenterna de nödvändiga färdigheterna för att utveckla sina yrkeskarriärer. i en internationell och multikulturell miljö.

Curriculum

moduler

1. Hållbar design (30 hp)

  • Hållbarhetsprinciper (3 hp)
  • Energihushållning. Passiva åtgärder (7,5 hp)
  • Energi- och vattenhantering. Aktiva medelvärden (7,5 ECTS)
  • Hantering av material och avfall (6 ECTS)
  • Miljöcertifiering (3 ECTS)
  • Hantering av andra miljöaspekter (3 hp)

2. Valfri utbildning (14 ECTS OP)

  • Avancerad hållbar design (14 hp). Pamplona
  • Företagsledning (14 hp). madrid

3. Praktikplatser (6 hp)

4. Slutligt masterprojekt (10 hp)

# 1 Universidad de Navarra , nummer 1 i Spanien och 61 i världen i QS 2019 anställbarhetsrankning

# 1 Vi är det första universitetet i Spanien och det tredje i Europa när det gäller undervisning enligt Times Higher Education-rankningen

Madrid campus

Fördelen med att studera vid UNAV

Med mer än 13 500 m 2 fördelade på 5 våningar är det utformat för att gynna undervisningsinnovation. Den innehåller 8 klassrum med kapacitet för mer än 400 studenter, 19 seminarier, ett bibliotek, en stor hall och en inomhus amfiteater.

Det har också olika informella utbildningsutrymmen, en cafeteria och en mötesplats och en parkeringsplats med 120 platser.

Senast uppdaterad Aug 2020

Om skolan

The University of Navarra is based on the Christian inspiration promoted by St. Josemaría Escrivá de Balaguer, the founder of Opus Dei. Its mission is to seek and present the truth; contribute to the ... Läs mer

The University of Navarra is based on the Christian inspiration promoted by St. Josemaría Escrivá de Balaguer, the founder of Opus Dei. Its mission is to seek and present the truth; contribute to the academic, cultural and personal education of its students; promote academic research and healthcare activities; provide suitable opportunities for the development of its professors and employees, and carry out broad cultural outreach and social promotion work with a clear goal of service. Läs mindre
Pamplona , madrid , San Sebastián + 2 Mer Mindre