masterprogram i robotik

Allmänt

Programbeskrivning

Masterprogram i Robotics

&nbsp

Robotics är ett unikt program som upptar det område där mekaniska och elektroteknik och datorteknik möts. Djupet och bredden av kursen ger dig stor frihet att välja om var du arbetar. Det faktum att fältet är så expansiv är inte förvånande med tanke på det faktum att inom kort kommer att robotar har införts i nästan alla typer av produktionssystem och servicerobotar kommer snart som en del av vår vardag.

&nbsp

Masterprogrammet ger studenten fördjupade kunskaper om robotsystem och robotsimulering och matematiska metoder inom området. Du kan ansöka om denna kurs oavsett om du har studerat mekanisk eller elektroteknik eller datateknik som din första examen värt 180 hp. Den innehåller också ett självständigt projektarbete kopplat till industri och forskning.Exempel på sådana projekt är att bygga, simulera eller bygga en robot ¬ system. Studenter på masterprogrammet har tillgång till en av landets största och modernaste laboratorier, Produktionstekniskt Centrum (PTC), som är utrustad med industrirobotar, samt tillgång till universitetets simuleringen laboratorium.

&nbsp

&nbsp

Behörighet


Bachelor of Science i datorteknik, elektroteknik eller maskinteknik. Dessutom Bachelor of Science examen måste bestå av minst 12 hp i matematik och inkluderar en beprövad grundläggande kunskaper i linjär algebra, elementär analys i en eller flera dimensioner och grundläggande statistik. Dessutom bör grundexamina innehålla minst 7,5 hp inom elteknik / mätteknik / styrteknik.Verifierad kunskaper i engelska motsvarande kurs Engelska B i svenskt gymnasium eller motsvarande.

&nbsp

Engelska Behörighet: IELTS: ett övergripande betyg på 6,5 och ingen del under 5,5. TOEFL: Papper-baserad: Poäng i 4,5 (skala 1-6) i det skriftliga provet och totalt kärna av 575. Internet-baserad: Poäng i 20 (skala 0-30) skriftligt prov och en totalpoäng på 90.

Senast uppdaterad Jun 2012

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

University West in Trollhättan, Sweden is a modern university which offers education collaborating with work-life in an attractive and modern study environment.

University West in Trollhättan, Sweden is a modern university which offers education collaborating with work-life in an attractive and modern study environment. Läs mindre