Masters i teknik och förnybar energi

Allmänt

Programbeskrivning

Mästare i förnybar energi och energiteknik


Med stöd av spjutspetsforskning, är utbildning och förnybar energi IUR i fas med energifrågor för tillfället. Detta är utmärkt träning och svara den växande efterfrågan på branschen när det gäller kvalificerad kompetens.

Programmet och förnybar energi är en tvärvetenskaplig utbildning som behandlar behärskar energi, apparater energiomvandling med hjälp av nya och förnybara energikällor och lagringssystem 's energi och dess fördelning (hantering nätverk).

Bildandet av tvärsnitt kombinerar olika färdigheter varierade och omfattar områden såsom: mekanisk, elektronisk,
elektriska, termiska modellering och design, förvaltning av energi, redovisning osv.


Utbildningsmålen

Stolpen förnybar energi och petroleumprodukter studier ger studenterna en hög utbildning som kombinerar utmärkta program för Institut National Polytechnique de Lorraine (Frankrike) som i pedagogiska och forskarlag med UIR-klassen.

'S mål om en ingenjörsexamen från statligt och förnybar energi är att utbilda högt kvalificerade ingenjörer att svara på behov i näringsliv och forskning.

Tvärvetenskaplig utbildning i ingenjör och förnybar energi och syftar till att ge studenterna vetenskapligt kunskap (teoretisk och praktisk) och de verktyg och tekniker för att hjälpa till att genomföra industriella projekt eller tillämpad forskning. Studenterna kommer även att lära sig färdigheter i ledarskap, kommunikation och förvaltning att aktivt delta och genomföra nationella och internationella projekt.


Möjligheter

De unga akademiker i denna cykel ingenjören kan göra anspråk på något av följande yrken:

  • Energi revisor (site bedömning)
  • Engineer projekt och stödja affärsprocesser i förnybar energi och energieffektivitet med 's verksamhet och offentliga organ, osv.
  • Network Manager
  • Ingenjör studier: energiteknik, klimat teknik, osv.
  • Ingenjör Forskning och utveckling
  • Territoriell Ingenjör, osv.
  • Utexaminerade kan också 's guide till väg
  • Doktorand.Fördelarna med det program

‣ statligt examensbevis som ingenjör

‣ Coaching konstant och personifierar den studerande

‣ verktyg och arbetsmetoder anpassas till individuella behov

‣ miljö mångvetenskaplig undervisning

‣ nyskapande program i linje med marknadens behov

‣ nätverket exceptionell professionell

‣ Stipendier 's Studies

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

L’Université Internationale de Rabat regroupe des hommes et des femmes qui s’investissent pleinement dans les domaines de la recherche et de l’enseignement supérieur afin d’accompagner le Maroc dans s ... Läs mer

L’Université Internationale de Rabat regroupe des hommes et des femmes qui s’investissent pleinement dans les domaines de la recherche et de l’enseignement supérieur afin d’accompagner le Maroc dans son développement. Les équipes de l’UIR sont toutes engagées autour de missions claires et partagées par tous. Läs mindre