Masters of Applied Science (Enterprise Systems)

Allmänt

Programbeskrivning

Kursöversikt

Denna prisbelönta program har utformats i samarbete med forskare och arbetsgivare att uppfylla de särskilda kraven i branschen. Det utrustar akademiker med grundläggande kunskaper och färdigheter inom områdena verksamhet, kvalitet och innovationsledning.

Programmet syftar till att förbättra akademiker "teknisk och administrativ bidrag i olika företag, inklusive tillverkning, finansiella tjänster, hälso- och sjukvård, regering, och många fler. Det uppmanar deltagare från många discipliner: den är lämplig för teknik, vetenskap, handel, och Arts studenter som vill göra karriär i en högteknologisk miljö. Denna omvandling aspekt är av betydande intresse för studenter som kanske vill ändra riktning från sin kurs av grundutbildning och driva en ny karriärväg som ger dem goda möjligheter till anställning i ett tillväxtområde.

Den Masters of Applied Science (Enterprise Systems) Programmet är mycket uppskattad av arbetsgivare och det har alltid varit en stark efterfrågan på våra studenter. Akademiker i detta program har säkrat roller inom teknik, management och IT i företag som Accenture, Apple, Boston Scientific, Medtronic, Valeo, Ingersoll Rand, Pepsi, Kerry Group, IBM, Ericsson, Elan och Hewlett Packard.

Viktiga funktioner i programmet är:

 • Infusion av ett starkt ethos av innovation inom studenter
 • Engagerande undervisningsmetoder (t.ex. Lego allvarliga spel, företagsbesök, gästföreläsningar)
 • Ett skräddarsytt program lära sig att passa behoven hos enskilda elever
 • Tvärvetenskapligt tillvägagångssätt (t.ex. teknik, teknik, Business)
 • Omfattande karriärmöjligheter

Enterprise Systems fokuserar på människor, processer och teknik relaterade frågor i en organisation. Vår flexibla kursstruktur gör att du kan bygga din egen läroplan genom att välja bland ett antal tillgängliga moduler för att kompensera 50 hp (hp) eller motsvarande under programmets löptid. En vetenskaplig uppsats (30 hp) och forskningsmetoder (10 hp) är kärnämnen och säkerställa att eleverna utveckla sina kritiskt tänkande, analytisk och skrivförmåga. Lärandemål uppnås genom problembaserat lärande tekniker och slutförandet av ett antal verkliga uppdrag. Skriftliga prov hålls varje termin.

Krav och bedömning

Problembaserat lärande tekniker används i de flesta av våra moduler. Du måste också fylla i ett antal verkliga uppdrag. Skriftlig tentamen sker i slutet av varje termin.

Kursupplägg

Den flexibla strukturen gör det möjligt att skräddarsy programmet efter dina specifika behov. Du kan välja från de som anges nedan. Moduler är beroende av tillgänglighet och andra moduler kan göras tillgängliga.

 • Technology Innovation och entreprenörskap
 • Projektledning
 • Tillämpad Innovation
 • Beslut Systems och Business Analytics
 • Information Systems strategi och planering
 • Operations Management
 • Verksamheten Strategi
 • Logistik och transport
 • Lean Systems
 • Operations Research
 • Kvalitetsstyrning
 • Mänsklig och system Tillförlitlighet
 • Ergonomi
 • Säkerhet och riskhantering
 • Regulatory Affairs.
 • Research Methods

Du måste också förbereda en vetenskaplig uppsats om ett ämne som skall överenskommas med en akademisk ledare. Vi kommer att förse dig med alla vetenskapliga kunskaper du behöver för att göra detta i vår modul på Research Methods.

Vidare Utbildning

Många av våra studenter har varit framgångsrika i att säkra stipendier att bedriva forskning på doktorandnivå.

Varför välja den här kursen?

Karriärmöjligheter

Detta program har drivit våra studenter till framgångsrika karriärer i några av de mest uppmärksammade organisationer över hela världen. De sträcker sig från karriärer i forskningsinstitut, konsult, multinationella organisationer och entreprenörssatsningar över hela världen.

Vad några av våra arbetsgivare säger:

Alan Phelan | VD Nucleus VP-gruppen

Vi har engagerade och rekryterade studenter och fann dem att vara stora problemlösare och kritiskt tänkande. Deras bakgrund inom lean system har varit mycket tillämplig på ett antal av våra företag där de har bidragit till att införa en sund system och processer som har gjort våra dotterbolag att skala snabbt.

Martin Conroy | Senior Director Medtronic

Enterprise System programmet vid NUI Galway fokuserar på att ge nödvändiga kunskaper för att vara utmärkt system tänkare. Akademiker har förmågan att förstå människor; processen samt teknologirelaterade frågor i en organisation. Programmet uppmuntrar kandidater att analysera problem med vetenskapliga metoder och skapa innovativa och effektiva lösningar på dessa problem. Dessutom akademiker ges verkliga kunskaper som förmåga att arbeta i ett team och kommunicera väl. Sådana kunskaper är nödvändiga för att snabbt flytta högteknologiska företag som vårt.

Vad några av våra studenter säger:

Paul Gleeson | accenture

Programmet är väl levereras eftersom det finns en fin balans mellan praktisk och klassrumsbaserat lärande. Jag hittade föreläsarna att vara några av de mest användbara och engagerande människor jag har stött på under mina studier eftersom de tar hand om sätt att få studenter engagerade i klass diskussioner och debatter. Allt som allt, är programmet en utmärkt grund för att hitta framtida arbetstillfällen på grund av den höga nivån av personlig och professionell utveckling du kommer att få. Det hjälpte öppnar många karriärmöjligheter för mig så det är ett program som jag starkt rekommendera.

Paul McCormack | Allergan

Jag åtog Masters of Applied Science i NUI Galway i syfte att förvärva nya färdigheter och kunskaper för att underlätta min framtida karriär. Kursen var utmanande och krävde hög standard i hela. Medan strävar efter att uppfylla dessa normer Jag tror att jag har förbättrats avsevärt min kunskap om affärssystem och fick värdefulla nya färdigheter. Jag tror att lärdomar under kursen kommer att underlätta min personliga och yrkesmässiga utveckling i framtiden.

Damien Coleman | Baxter Healthcare

Jag rekommenderar starkt gör Masters of Applied Science (Enterprise Systems) vid NUI, Galway. Den stora variationen av ämnen som erbjuds tillät mig att skräddarsy kursen för att passa mina behov och hjälpa mig framsteg i Baxter Healthcare. Jag hittade kursen vara utmanande men mycket roligt och det hjälpte mig att få en djupare förståelse av ämnen som Operations, kvalitet, Lean Manufacturing och logistik. Standarden på föreläsningar och gästtalare var oöverträffad. Detta i kombination med energigivande diskussioner och uppfriskande verkstäder har resulterat i att säkerställa min framtid kommer att bli bättre för genomgången mästare.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

With over 16,000 students and more than 2,200 staff, National University of Ireland Galway (NUI Galway) has a distinguished reputation for teaching and research excellence in the fields of arts, socia ... Läs mer

With over 16,000 students and more than 2,200 staff, National University of Ireland Galway (NUI Galway) has a distinguished reputation for teaching and research excellence in the fields of arts, social science, and celtic studies; business, public policy and law; engineering and informatics; medicine, nursing and health sciences; and science. Läs mindre