Programbeskrivning
Beskrivning:
Den 36 timmars MS i matvetenskap erbjuder kandidatexamen ett tvärvetenskapligt och holistiskt förhållningssätt till livsmedelssystem, livsmedelsekonomier och hållbara försörjningsförhållanden och miljöer som påverkar folkhälsan och nutritionens resultat och övergripande välbefinnande. Kärnan fokuserar på mångskaliga tolkningar av livsmedelssystemets politiska ekonomi, mänskliga rättigheter till adekvat mat, samt transnationella matrörelser och relaterad offentlig politik. MS i livsmedelsstudier kompletterar studentintresset inom andra områden, inklusive ekonomisk och social utveckling, folkhälsa, jordbruk och livsmedelspolitik, medborgerliga rättigheter, effektiva organisatoriska kommunikationsstrategier och entreprenörskap bland annat. Efter avslutad utbildning kommer utexaminerade att vara beredda att ta med sig väsentliga kunskaper och analytiska färdigheter att engagera sig i livsmedelsinriktade organisationer av alla slag eller fortsätta med akademiska eller professionella studier.
Tillträde:
En kandidatexamen från en ackrediterad högskola eller universitet med en GPA på 3,0 eller högre, lägsta poäng på 100 på TOEFL (för internationella ansökningar), grundutskrifter, tre rekommendationsbrev, CV och personligt uttalande och GRE-poäng. GRE är dock inte nödvändiga för studenter som redan har genomfört en annan avancerad examen (t.ex. MS, PhD, JD). Dessutom måste eleverna ha genomgått en grundkurs i samhällsvetenskapliga forskningsmetoder och en högre division matstudieklass eller ta dessa kurser på Syracuse University för ingen akademisk kredit. Studenter från brett inkluderande fält av grundutbildning och arbetslivserfarenhet kommer att övervägas för antagning. Undantag från universitetskraven kommer att granskas från fall till fall av Food Studies Graduate Admissions Committee, som består av tre medlemmar i Food Studies Program.
Överföringskredit:
Studenter kan överföra upp till 30% av krediterna. Substituerat / överlåtet kursarbete ska täcka material som motsvarar det som omfattas av den relevanta kursen. Förfrågningar om utbyte / överföring måste godkännas av kandidatutskottet för livsmedelsstudier. Alla studenter förväntas lägga in ett tentativt studieprogram i sin andra term. Studenter som överför kurser från en annan institution måste lämna in ett studieprogram innan de fyller 12 högskolepoäng vid Syracuse University.
Tillfredsställande framsteg:
Certifiering för avancerad nivå vid Syracuse University kräver minst 3,0 för arbete som omfattar programmet för examen och ett 2,8 medelvärde för alla insamlade poäng.
Studentundervisning
1. Utvärdera olika historiska och nutida grundstommar av tanke i matstudier och system
2. Använd forsknings- och utvärderingsmetoder med särskild relevans för livsmedelsstudier
3. Analysera orsaker, konsekvenser och strategier för att hantera skillnader i mönster för livsmedelsproduktion och konsumtion
4. Undersök inhemsk och global livsmedelsstyrning och politik
5. Kommunicera data och offentlig matrelaterad information i skriftlig form