Matvetenskap och teknik
Federal University De Viçosa - UFV
Nyckelinformation
Campus läge
490, Brasilien
språk
Portugisiska
Studieformat
På Campus
Varaktighet
Begär info
Takt
Begär info
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Mar 2024
Introduktion
Forskarstudier inom livsmedelsvetenskap och teknik vid Federal University of Viçosa (PPGCTA / UFV) började i augusti 1974 (magisterexamen) och april 1994 (doktorsexamen). PPGCTA, med sina 680 avhandlingar och 323 avhandlingar som försvaras till och med den 31 december 2020, är ackrediterat av Organs behöriga organ vid utbildningsministeriet (MEC). Totalt har mer än 60 000 yrkesverksamma examen från institutionen; mer än 12 000 avhandlingar och 4 000 doktorsavhandlingar har redan försvarats vid Campi da UFV.
Magisterexamen är ackrediterad av Organs behöriga organ vid ministeriet för utbildning och idrott (MEC) och doktorsexamen, rekommenderad av den tekniska rådgivande gruppen för samordning för förbättring av personal för högre utbildning (GTC-CAPES-MEC), som båda rekommenderas för kandidater. Institutional Teacher and Technician Training Program (PICDT).
Kandidaterna för programmet arbetar i forskningsinstitut, inom livsmedelsindustrin eller relaterade produkter eller som undervisningsforskare vid brasilianska universitet och länder i Latinamerika.
Studenten arbetar på heltid, inklusive i juli och från december till februari, under överinseende av en orienteringskommitté, därför är det nödvändigt att etablera bostad i Viçosa under den period han är inskriven i kursen. Studieplanen utarbetas baserat på studentens tidigare erfarenheter, utifrån hans utbildningsintresse och programmets mål. Mästarnas varaktighet är 18 till 24 månader och doktorsgraden 30 till 48 månader.