Msc i hållbart jordbruk och livsmedelsförsörjning

Allmänt

Programbeskrivning

MSc Kursen syftar till att ge studenterna en detaljerad förståelse av hållbarheten i jordbruket och livsmedelsproduktionen. Studenterna kommer att kunna bestämma viktiga egenskaper och processer i jordbrukssystem, och kritiskt utvärdera produktion, miljömässiga och sociala aspekter. Djup kunskap om vetenskap, inklusive biokemi, växt- och djurfysiologi, och andra gör deras fortsatta vetenskapliga tillväxt och / eller förståelse, och identifiering av områden för tillämpning av avancerad teknik inom jordbruket och livsmedelsproduktionen. Det breda utbudet av valfria ämnen gör att studenter djup specialisering inom området av intresse. Akademiker är väl lämpade för ledande karriär inom olika vinst och ideella organisationer och statliga kontor, internationella livsmedelsföretag och företag, liksom i forskningsinstitut.

3
Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

The University and Faculty’s history began with the founding of the Agricultural department at the Czech Technical University in Prague in 1906, by decree of the emperor Franz Joseph. Professor Stokla ... Läs mer

The University and Faculty’s history began with the founding of the Agricultural department at the Czech Technical University in Prague in 1906, by decree of the emperor Franz Joseph. Professor Stoklasa, a leading figure in agricultural sciences at that time was appointed as the first Dean. Läs mindre