Msc i ledningen (arbete)

Allmänt

Programbeskrivning

DYU

Inledning

Studie i DCU Business School - AACSB ackrediterad i 2016, sätta den i topp 5% av handelshögskolor i världen.

Detta Masters är den ledande forskarutbildningen i sitt slag i Irland. Civilingenjör i Management (Business), är utformad för personer som inte har en grundexamen inom management eller företag, men som vill ha en grundlig förberedelse för en karriär i hanteringen av ett företag. Det är en upptagen och intensivt program som löper under 12 månader med början i september. Personer som tar det här programmet vill vanligtvis att komplettera sin grundexamen med en företag examen på masternivå, eller vill konvertera från sin ursprungliga grund disciplin och få affärsmannaskap i en Masters-nivå. Vi tar inte några förkunskaper av modulerna eller ämnen som behandlas.

Vi erbjuder också MSc i Management (Strategi) för sökande som innehar en grund Degree i en affärsrelaterade disciplin, tillsammans med en MSc i Human Resource Management, MSc inom digital marknadsföring, MSc i finans och en MSc i elektronisk handel.

Vem är berättigad?

En andra klassens grad 1 grad i en annan disciplin än Business eller motsvarande internationell examen. Om du har uppnått en andra klassens grad 2 examen i en icke-Business disciplin, kan du fortfarande få en plats. Detta kommer att bero på tillgängligheten av ställen. Du kan kallas till intervju.

Innehåll Programme

Moduler på detta program inkluderar:

  • redovisning
  • economics
  • marknadsföring
  • Business Process Innovation
  • Consulting Skills
  • finans
  • Doktorsavhandling / Practicum

Den Practicum Modulen tas under sommarmånaderna, där du kommer att arbeta med en beställarorganisation att lösa en verklig värld problem eller att utnyttja en verklig möjlighet. Projekten kommer från DCU: s forskningscenter, företagskunder, eller kan baseras på elevernas egna insikter och idéer. Tidigare företag är Microsoft Enterprise-Rent-A-Car, 11890 och blå Försäkringar. Detta är en stor möjlighet att tillämpa alla lärande som ni kommer att göra under året till en verklig fall och kommer att vara en stor tillgång på ditt CV efter examen.

Struktur

Civilingenjör i Management (Business) är utformad för att fyllas i på ett kalenderår heltidsstudier. Den består av två (heltid) lärde terminer, följt av ett praktiskt projekt, som genomfördes mellan maj och början av september. Nästa Ingången för detta program kommer att vara September 2017.

DCU erbjuder ett antal stipendier för internationella studenter varje år. För att vara berättigad att ansöka om ett stipendium från DCU måste du först ansöka till och ta emot ett erbjudande om en DCU Masters program.

Ansök online för September 2017 inträde på www.pac.ie/dcu hjälp av PAC-koden DC510

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Dublin City University (DCU) is a young, dynamic and ambitious university, celebrated for being cutting edge and forward thinking. We work closely with industry to give students a modern, relevant, we ... Läs mer

Dublin City University (DCU) is a young, dynamic and ambitious university, celebrated for being cutting edge and forward thinking. We work closely with industry to give students a modern, relevant, well-researched curriculum delivered in world-class facilities. We are noted for having an entrepreneurial, innovative and creative culture... Läs mindre