Msc i livsmedelsteknik

Allmänt

Programbeskrivning

Majors i graden: - Livsmedel Bioteknik - processteknik i Livsmedel - Efterskörd och logistik i Food Trade - Teknik och produktutveckling inom livsmedelsindustrin - vintage masterLängd programmet: - antal termer: 4 termer - antal poäng krävs för att erhålla examens: 120 Utbildningsprogram accepteras som förutsättningar för tillträde till magisterprogram: Utbildningsprogram som kan accepteras med full poäng: - jordbruksområdet: Kandidatexamen i livsmedelsteknik; - Tekniskt område: Kandidatexamen i bioteknik, Kandidatexamen i kemiteknik.

Syftet med programmet

Syftet med magisterprogram, till professionella kompetens förvärvas: Syftet med magisterexamen programmet är att utbilda livsmedelsingenjörer som vet och tillämpa de senaste vetenskapliga rönen om specialområde, och är också bekant med de olika områden av naturliga och tekniska vetenskaper. De utexaminerade kommer att kunna tillämpa den förvärvade yrkeskunskaper på ett kreativt sätt i de olika grenarna av livsmedelsindustrin. Att ha kunskaper i magisterprogram, kommer de att kunna delta i ytterligare större utbildningsprogram, eller fortsätta sina studier i ett doktorand (PhD) program.

Praktik Centre hjälpa utbildningen:

  • Operativ teknik praxis växt - att lära de grundläggande funktionerna i livsmedelsproduktionen - Operativ praxis enhet för jäsning - att undervisa teknik för spritindustrin och jäsning - Sensorisk Laboratory - Demonstrations källare i Budafoki Road och Menesi Road - att lära vin produktionsteknik - pilotanläggning för bearbetning av livsmedel - att undervisa operativa delarna av livsmedelsteknik bevarande - Pilot öl växt - att undervisa tekniken för öltillverkning

Graderad studentens alternativ:

Eleverna i magisterprogram initialt kan delta i arbetet i de följande vetenskapliga workshops inom områdena livsmedelsteknik, livsmedelsvetenskap, och livsmedelsföretag: - Automation, livsmedelsindustrin och miljöarbete - Strategisk utveckling inom livsmedelshandeln - Analytics och kvalitetssäkring inom livsmedelsindustrin - teknik och nya rutiner bevarande inom livsmedelsindustrin - Rutiner för jäsning branschen - Mikrobiologi, bioteknik och livsmedelssäkerhet För mer information, besök vår hemsida: http://www.uni-corvinus.hu /index.php?id=57853

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

With its more than 1,7 million inhabitants, Budapest is the capital and the biggest city of Hungary. The city is situated along the two banks of the Danube, on the left hand side Pest and on the right ... Läs mer

With its more than 1,7 million inhabitants, Budapest is the capital and the biggest city of Hungary. The city is situated along the two banks of the Danube, on the left hand side Pest and on the right hand side Buda can be found. Läs mindre