Msc i lyxhantering

Allmänt

Programbeskrivning

Nyckelfigurer:

- 82% av Alumni arbetar med ledande Lyxmärken

- 71% Placering på Graduation

Två inriktningar:

1 / Lyxvaror och tjänster

2 / Lyx Retail Management

1 / Lyxvaror och tjänster Specialisering

Lyxvaror och tjänster Specilalization är ett program baserat på en branschspecifik perspektiv utformad för att ge framtida studenter en framkant i denna mycket konkurrensutsatt område.

Programmet är en intensiv fullständig nedsänkning i allmänna lyx företagsledning ämnen som gör det möjligt studenter att vara beredd att möta och lösa adifferent frågor av strategisk planering och lyx portföljförvaltning.

Det introducerar studenterna till de operativa, finansiella, marknadsföring och frågor produkt som påverkar strategiska och affärsbeslut i området, samtidigt som ett fokuserat insikt i bredare drag i branschen.

2 / Lyx Retail Management Specialisering

Den MLUX Retail Programmet förbereder unga studenter att göra sina första steg till en internationell karriär. Det syftar till att utbilda nästa generation av butikschefer och internationella förvaltare specifikt inom Luxury Retail sektorn.

Den MLUX Retail begagnar sig av en blandning av akademiska innehållet och professionella samarbeten och är utformad för att utbilda och utveckla särskilt utbildade chefer som kan hantverk nya lösningar på de mycket komplexa problem som uppstår i lyx detaljhandeln.

Eleverna lär sig komplexiteten i lyx industrin och sambanden mellan alla affärsfunktioner inom en lyxig detaljhandeln och utveckla de kunskaper och beteenden för att bli pålitliga varumärkesambassadörer.

Senast uppdaterad Sep 2017

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Located in the Principality of Monaco, Monte-Carlo on the French Riviera, the International University of Monaco (IUM) is an English language university offering undergraduate, graduate and postgradua ... Läs mer

Located in the Principality of Monaco, Monte-Carlo on the French Riviera, the International University of Monaco (IUM) is an English language university offering undergraduate, graduate and postgraduate degrees in business specialized in Finance, Luxury Business, and International Business. Läs mindre
Monaco-Ville , paris , london + 2 Mer Mindre