Msc i lyxig gästfrihet och evenemangshantering

Allmänt

2 tillgängliga platser

Programbeskrivning

Den legendariska franska Rivieran, Monaco i synnerhet, utgör ett av de mest eftersökta ut lyx destinationer i världen. Dess attraktionskraft och charm har bidragit till utvecklingen av gästfrihet och upplevelseindustrin under de senaste decennierna.

Att vara i hjärtat av denna region ger IUM legitimitet att utveckla en ny specialiserad Master i Luxury Hospitality och Event Management. Detta är en chans för internationella studenter att upptäcka och utforska Monaco som en hänförande destination men också som en plats där de kan förstå och uppleva de viktigaste aspekterna av den serviceorienterade verksamheten.

Det lyxiga besöksnäringen är en multi miljarder industrin främst beroende på tillgången på fritiden och disponibel inkomst. Industrin omfattar ett brett spektrum av områden inom tjänstesektorn: logi, mat och dryck, spa, möte och händelser, kryssningsrederi, spel och spel, nöje och fritid, och ytterligare områden inom turistnäringen.

Vårt program erbjuder ett tvärvetenskapligt synsätt: en solid verksamhet, strategiska, marknadsföring och kommunikation kunskaper i kombination med exponering för den praktiska sidan, tack vare bidrag av aktiva professionnals och till fältbesök.

Program Resultat

Efter avslutad programdeltagarna kommer att ha fått:

- Förbättrad relations och social kompetens

- Kunskaper om internationella marknaden

- Managerial och organisationsförmåga

- Analytiskt tänkande och problemlösningsförmåga

- Förmåga att designa, utveckla och tillhandahålla en övre änden service

- Förmåga att behärska framkant marknadsföring och kommunikationsverktyg

Senast uppdaterad Sep 2017

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Located in the Principality of Monaco, Monte-Carlo on the French Riviera, the International University of Monaco (IUM) is an English language university offering undergraduate, graduate and postgradua ... Läs mer

Located in the Principality of Monaco, Monte-Carlo on the French Riviera, the International University of Monaco (IUM) is an English language university offering undergraduate, graduate and postgraduate degrees in business specialized in Finance, Luxury Business, and International Business. Läs mindre
Monaco-Ville , paris , london + 2 Mer Mindre