Msc idrott och motion psykologi

Allmänt

Programbeskrivning

MSc Idrott och motion psykologi ger studenterna möjlighet att utöka sina teoretiska och förståelse för idrott och motion psykologi inom en stödjande elevcentrerad miljö.

Kursen har utvecklats för individer som besitter Graduate Underlag för Chartership (GBC) med British Psychological Society (BPS). Universitetet söker för närvarande ackreditering av BPS och när det lyckas, kommer att ge den första etappen i en utbildningsprocess mot att bli en Chartered idrott och motion Psykolog. Kursen finns i både heltid och deltid moduler av studien med distansutbildning alternativ också. För studerande som inte har GBC Institutionen för Sports Studies erbjuder även en konverteringskurs för sport och motion studenter.

Detta program bygger på styrkorna hos en forskningsaktiv idrott och motion psykologi team för att ge studenterna ett akademiskt program som stöder elevernas karriärmål att arbeta som en sport och motion psykolog.

Senast uppdaterad Nov 2015

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

The University of Winchester was established in 1840, and it combines this heritage with innovative learning and teaching.

The University of Winchester was established in 1840, and it combines this heritage with innovative learning and teaching. Läs mindre